Ne Çarşamba'sı ya o gün Hıyaanet Sarmalı var.Güneşi Beklerken neden Küçük Gelin ile aynı anda reklam veriyor.
Gel Çarşambaya gel GB.
Ne Çarşamba'sı ya o gün Hıyaanet Sarmalı var.Güneşi Beklerken neden Küçük Gelin ile aynı anda reklam veriyor.
Gel Çarşambaya gel GB.
Süperdi.Şu fanları bir organize edelim gönderelim güneşi Beklerken'i.
Fragman güzel olabilir ama basit bir fragman olmuş. Değindiğim nokta zaten o. O fragmanı en fazla 30 dakikada çeker bitiririm. Millet ne fragmanlar hazırlıyor da reyting alamıyor.küçük gelinin müzikleri bile yeter even o fragmanı koydun da süper bi fragman gs maçının özetini bekliyorum özeti izlim dönecem hemen küçük geline
oha 11 görmüş helal olsun helal olsun helal olsun ne diyim ya
@xBUGRAx evet sol altta sabit kalıyo malesef
@EveN sana katılıyorum güneşi beklerken çarşamba şov yapar zirveye oynar bence boş bi gün coşar valla
Az kalsın unutuyordum. O da yakında 10 reytinge dayanır.Ne Çarşamba'sı ya o gün Hıyaanet Sarmalı var.
@EveN 'de değişsin istiyor işimiz kolay.
o fragmanlarından sadece biri dizinin çok fragmanı çıktı karalamaya çalışma boşuna çalıkuşunun o fragmanını koydurtma bana ağaçta oturmuş fragman çekmişlerdi resmen hayatımda gördüğüm en kötü fragman odur heraldeFragman güzel olabilir ama basit bir fragman olmuş. Değindiğim nokta zaten o. O fragmanı en fazla 30 dakikada çeker bitiririm. Millet ne fragmanlar hazırlıyor da reyting alamıyor.
Kanal D kıpırdatmaz artık yerinden diziyi. Bence de en uygunu Çarşamba. Çarşambayı alan yaşadı.
Çarşamba oranlarını korusa bile zirve mücadelesi verir. Kanal D bu akılsızlıkla onu da kaptıracak. Atv`nin yeni dizisi tutarsa yaşadı. Çarşambayı kim kapacak bakalım.o fragmanlarından sadece biri dizinin çok fragmanı çıktı karalamaya çalışma boşuna çalıkuşunun o fragmanını koydurtma bana ağaçta oturmuş fragman çekmişlerdi resmen hayatımda gördüğüm en kötü fragman odur heralde
belli olmaz küçük gelin süpürüyo resmen yazık olur çarşamba coşar gb
Tamamdır iş bitmiş desene.pazar'a ben Bilmem Eşim Bilir koysunlar.Süper gider bence.
Gündüz yayınlanan bölümü iyi gitmiş gerçekten Pazar tek gün olabilir.
o diziden bişey çıkmaz bence ama belli de olmaz boş bi gün çünküÇarşamba oranlarını korusa bile zirve mücadelesi verir. Kanal D bu akılsızlıkla onu da kaptıracak. Atv`nin yeni dizisi tutarsa yaşadı. Çarşambayı kim kapacak bakalım.
ne bekliyodun aga ya küçük gelin reklamdı geçen anlık şimdi döndü normal sonuçYok artık 4.84 ne demek ya?
Bari Acun'u geçse.ne bekliyodun aga ya küçük gelin reklamdı geçen anlık şimdi döndü normal sonuç
aga acun bu boru değil nasıl geçsin çarşamba olsa yüksek alırdı mesela ama bu gün ötesi yokGüneşi Beklerken reklam 22:29. Bu nasıl bir reklam stratejisi Kanal D ya!
Bari Acun'u geçse.