27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güneşi gördüm reklamda çok az düşmüş garip bu sbt ye güven olmaz

küçük gelinin müzikleri bile yeter even o fragmanı koydun da süper bi fragman gs maçının özetini bekliyorum özeti izlim dönecem hemen küçük geline :D
oha 11 görmüş helal olsun helal olsun helal olsun ne diyim ya :D
@xBUGRAx evet sol altta sabit kalıyo malesef :D
@EveN sana katılıyorum güneşi beklerken çarşamba şov yapar zirveye oynar bence boş bi gün coşar valla :D
Fragman güzel olabilir ama basit bir fragman olmuş. Değindiğim nokta zaten o. O fragmanı en fazla 30 dakikada çeker bitiririm. :D Millet ne fragmanlar hazırlıyor da reyting alamıyor. :D

Kanal D kıpırdatmaz artık yerinden diziyi. Bence de en uygunu Çarşamba. Çarşambayı alan yaşadı.

arkadaş özeti ne zaman gösterecekler hadi ya 1 saattir bekliyorum küçük gelini kaçırdım :D

Fragman güzel olabilir ama basit bir fragman olmuş. Değindiğim nokta zaten o. O fragmanı en fazla 30 dakikada çeker bitiririm. :D Millet ne fragmanlar hazırlıyor da reyting alamıyor. :D

Kanal D kıpırdatmaz artık yerinden diziyi. Bence de en uygunu Çarşamba. Çarşambayı alan yaşadı.
o fragmanlarından sadece biri dizinin çok fragmanı çıktı karalamaya çalışma boşuna :D çalıkuşunun o fragmanını koydurtma bana ağaçta oturmuş fragman çekmişlerdi resmen hayatımda gördüğüm en kötü fragman odur heralde :D
belli olmaz küçük gelin süpürüyo resmen yazık olur çarşamba coşar gb

o fragmanlarından sadece biri dizinin çok fragmanı çıktı karalamaya çalışma boşuna :D çalıkuşunun o fragmanını koydurtma bana ağaçta oturmuş fragman çekmişlerdi resmen hayatımda gördüğüm en kötü fragman odur heralde :D
belli olmaz küçük gelin süpürüyo resmen yazık olur çarşamba coşar gb
Çarşamba oranlarını korusa bile zirve mücadelesi verir. Kanal D bu akılsızlıkla onu da kaptıracak. Atv`nin yeni dizisi tutarsa yaşadı. Çarşambayı kim kapacak bakalım.

Çarşamba oranlarını korusa bile zirve mücadelesi verir. Kanal D bu akılsızlıkla onu da kaptıracak. Atv`nin yeni dizisi tutarsa yaşadı. Çarşambayı kim kapacak bakalım.
o diziden bişey çıkmaz bence ama belli de olmaz boş bi gün çünkü

Sanırım Bsk'nın bu bölümü 1 saat felan sürecek. Hala başlamadı dizi. Yayın akışında da 00.15'de bitecek gözüküyor, inşallah öyledir..

ben en çok doksanları merak ediyorum çarşamba 6 reyting alan dizi yarın tekrarı kaç alacaka acaba