27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.73 2) STAR: 7.92 3) KANALD: 4.97 4) FOX: 2.47 5) TRT1: 2.14

reyting dışı yazıyorum ama bugün ahmadı gören oldumu hiç(bana küs galiba)

Güneşi Beklerken 5'le başlamış iyi ama Salı günkü reytingleri özlüyoruz.

Güneşi Beklerken kesinlikle Çarşambaya alınmalı ama Kanal D yerinden oynatmaz.

Pazar rakipleri: YST, YST Özet, Küçük Gelin - Bunlara karşı ancak 4. olabiliyor. A/B`de ise yek rakipi Acun ama o da 9 alıyor.

Çarşamba: Muhteşemden başka rakip yok. Totalde 6`yı geçer 2. olur, A/B`de de 8`i geçer zirve mecadelesi verir. Geçen hafta GB 8.40, MY 8.20 almış.

Atv ve show da da dizi olsa fena mı olurdu 5 büyük kanalın savaşını izlerdik.
Acun kolay kolay bırakmaz 1 liği.İnşallah show pazara firuze yi koyarda günüm güzel geçer

küçük gelin uçuşa geçmiş bile

of my yi geçme planları 445486878... sayamaadım bir deneyeyim: aşk-şüphe-doksanlar-kuzey güney-yeteneksizsiniz-merhamet başka da vardır kesin kıyıda köşede
kanal d kuzey güneyle cuma günü zirveyi alabilecekken harcadı diziyi bari güneşi beklerkeni harcamasın

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 10.04 2) STAR: 7.54 3) KANALD: 5.28 4) FOX: 3.06 5) TRT1: 2.68

En kötü ihtimalle iki grupta da 2. olur dizi. Pazardaki gibi totalde 4., A/B`de 2. olmaz.

Küçük Gelin uçuyor.

Güneşi Beklerken Çarşambaya duy Kanal D. Dur mentionlayayım.
@kanal D

küçük gelin coşuyor
sana bir sır verecğim ve güneşi beklerken i çarpıştırmak çok mantıksız bu iki dizi cuma günü dışında medcezir seviyesinde reytinglere ulaşabilir

Küçük Gelin uçmuş. Güneşi Beklerken iyi gitmiş.

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 10.54 2) STAR: 7.65 3) KANALD: 5.21 4) FOX: 3.61 5) TRT1: 2.1

Yuh be Güneşi Beklerken düşüş yaşamış anlıkta! Küçük Gelin komedisi ise devam ediyor.

show ve atv gibi önemli kanallar nasıl listeye girmez ya anlamıyorum.
Küçük Geline de bak sen(Adamlar kıza 4 bin verip reytingleri altüst ediyorlar Fatihe 10 milyon harcanıyor daha 3 alamıyor
)