Güneşi Beklerken'i benim bile izleyesim gelmiyor açıkcası çünkü senaryo aynı sıktı....
abartma aga hde süper ötesiydi ilk bölümleri amaküçük gelin bence hayat devam ediyordan bile daha başarılı bir yapımdır umarım bu başarısı 2 3 sezon sürer
Görmesin boşver yarın AB zirve. Deniz söyledi dersin.Galatasaray'ım farkını koymuş.Güneşi Beklerken 6 göremedi bugün.
diziye 15 dakika baktım ama fragman iyidi sarı çocuk tekrar kötü oldu bu reytingleri artıtırır bence( oya dogan ne derse tersi çıkıyor daYa Acun'un yetenek dışı yetenekleri iyice sıkmaya başladı zaten. Karakterler üzerinden reyting kazanma derdinde aslında. Yoksa hep aynı şeylerle tekrardan kurtulamıyor. Ben AB grubunda yarın Güneşi Beklerken atağı bekliyorum ve zirveyi alır diyorum ne dersin ?
Ben de öyle umuyorum. Acun düşük gitti bugün. Bu yüzden ab'de zirvede olabiliriz gibi.Görmesin boşver yarın AB zirve. Deniz söyledi dersin.
Katılıyorum Kerem'e bu şekil daha iyi uyuyor biraz kötü biraz şebeklik yakışıyor.diziye 15 dakika baktım ama fragman iyidi sarı çocuk tekrar kötü oldu bu reytingleri artıtırır bence( oya dogan ne derse tersi çıkıyor da)) ) bence de birinci olabilir gibime geliyor. yazık kanal d bir günde birinci olsun dimi ))))
Sen bu kafası güzel SBT'ye aldanma güzel kardeşim. Yarını bekle. Abi çok iyi ya .Ben de öyle umuyorum. Acun düşük gitti bugün. Bu yüzden ab'de zirvede olabiliriz gibi.Totalde de çok düşmeyiz umarım.
Küçük Gelin Ab'de 6.olamaz onu biliyorum.Tahminimce
Total:
1.Küçük Gelin
2.YST
3.Küçük Gelin-Özet
4.Güneşi Beklerken
Ab:
1.Güneşi Beklerken
2.YST
3.YST-Özet
4.Kanal D haber
5.Güneşi Beklerken-Özet
6.Küçük Gelin
Ya sizce ne olur?
Küçük Gelin Ab'de 6.olamaz onu biliyorum.
Sana Bir Sır Vereceğim ve Babam Sınıfta Kaldı da var onları saymamışsın ama.Acunun devri pazarları bitmiş gibi ama YST olarak sanırım O ses pazara gelebilir
Yani ortalama olarak benim dediğim gibi olur yani demi ?
Sen hala oradamasın BullyYa sbt ne ilginçsin sen ya. Güneşi Beklerken'in 6-7 dk. reklam 5.24 almış. Reklamsız da bu kadar alıyordu zaten.
Sana Bir Sır Vereceğim ve Babam Sınıfta Kaldı da var onları saymamışsın ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?