27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
küçük gelin bence hayat devam ediyordan bile daha başarılı bir yapımdır umarım bu başarısı 2 3 sezon sürer

küçük gelin bence hayat devam ediyordan bile daha başarılı bir yapımdır umarım bu başarısı 2 3 sezon sürer
abartma aga hde süper ötesiydi ilk bölümleri ama :D hde nin ilk bölümlerine bi ara bakıcam süperdi gerçekten küçük gelinde süper ama hde olamaz

Ya Acun'un yetenek dışı yetenekleri iyice sıkmaya başladı zaten. Karakterler üzerinden reyting kazanma derdinde aslında. Yoksa hep aynı şeylerle tekrardan kurtulamıyor. Ben AB grubunda yarın Güneşi Beklerken atağı bekliyorum ve zirveyi alır diyorum ne dersin ? :)
diziye 15 dakika baktım ama fragman iyidi sarı çocuk tekrar kötü oldu bu reytingleri artıtırır bence( oya dogan ne derse tersi çıkıyor da :))) ) bence de birinci olabilir gibime geliyor. yazık kanal d bir günde birinci olsun dimi ))))

diziye 15 dakika baktım ama fragman iyidi sarı çocuk tekrar kötü oldu bu reytingleri artıtırır bence( oya dogan ne derse tersi çıkıyor da :))) ) bence de birinci olabilir gibime geliyor. yazık kanal d bir günde birinci olsun dimi ))))
Katılıyorum Kerem'e bu şekil daha iyi uyuyor biraz kötü biraz şebeklik yakışıyor. :D Zeynep ile kavgaları perfect. :D

Ben de öyle umuyorum. Acun düşük gitti bugün. Bu yüzden ab'de zirvede olabiliriz gibi. :) Totalde de çok düşmeyiz umarım. :)
Sen bu kafası güzel SBT'ye aldanma güzel kardeşim. Yarını bekle. Abi çok iyi ya . :D

Tahminimce
Total:
1.Küçük Gelin
2.YST
3.Küçük Gelin-Özet
4.Güneşi Beklerken
5.SBSV

Ab:
1.Güneşi Beklerken
2.YST
3.YST-Özet
4.Kanal D haber
5.Güneşi Beklerken-Özet
6.Küçük Gelin
7.SBSV

Ya sizce ne olur?

Ya sbt ne ilginçsin sen ya. Güneşi Beklerken'in 6-7 dk. reklam 5.24 almış. Reklamsız da bu kadar alıyordu zaten.