Anne haftaya 11 oluyor @Forumdash a göre final yapcaktı haftaya

Anne 2 kategoride de geçmiş tebrikler
Ama dünkü bölüm orjinalin dışında ilerledi. Gerçekten cıvıtacaklar mı
Meryem pek etki etmemiş. Meryem 'li sahneyi izledim güzeldi ama çok ekşinlı değildi

Anne haftaya 11 oluyor @Forumdash a göre final yapcaktı haftaya
Ama dünkü bölümde cıvıttılar
en fazla 13e giderler. Starın özcanlı dizisi var, merve bolugurlu dizisi var, foxtan aldiği dizi var, fipiçi var. bunları nerde yayınlayacak?

Son düzenleme:
dizi bu reytinglerle sene sonunu gorur 2. sezon onayi bile verir star

Anne çok muhteşem bi kısımda bitdi, gelecek hafta ciddi artış bekliyorum.

Unutsam Sevmeyi cuma, Yıldızlar Şahidim Altında cumartesi, Fi Çi Pi cuma veya pazar pt-2, İstanbullu Gelin de ileride Paramparça'nın yerine gelir. Ama Anne bu reytinglerle hayatta bitmez.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz da, hemde Anne gayet başarılı gitmişler. İki dizininde oranları çok iyi. Tebrikler.

Hayat Şarkısı'nın dünkü bölümünün sonu harikaydı. Burcu Biricik ve Birkan Sokullu harika bir oyunculuk sergilediler. Hem oran, hemde sıralama olarak gayet iyi seviyede dizi. İki tane gerçekten güçlü rakibi olmasına rağmen. Tebriği hak ediyorlar.

Fatih Uzerli diziyi batirmis
saka bir yana zirvenin degismesi Eskiya'nin düsüsünden degil Anne'nin yükselisinden kaynaklanmis iki diziye de tebrikler

Bıçaklanmalarından dolayı mı bunu çıkarmışlar yani? 1-2 bölüm hastanede olurlar sonra geçer çok zor bir şey değil.
Kızı orjinalde yetimhaneye kalıyordu. ama böyle ölüm filan değil anlaşarak filan.Dünkü bölümde polislerde kızı arıyordu. ama dediğin olursa kg'ye bağlarlarsa bırakacam

Kızı orjinalde yetimhaneye kalıyordu. ama böyle ölüm filan değil anlaşarak filan.Dünkü bölümde polislerde kızı arıyordu. ama dediğin olursa kg'ye bağlarlarsa bırakacam
İlla ki bağlarlar Türk dizilerinin genel kanunu gibi bir şey bu.

anne reytingdede harika gitmiş birde öyle bir bölüm sonu sahne vardıki muhteşemdi umarım yeni bölüm devamında tek tek canlanmaz yere düşenler