ayol ne düşmesi totalde 0.41 artmış ab de 0.53 düşmüş abc1 de 0.12 düşmüş yani dizi yerinde saymış :D bağlayacak kişilerden sokak totoşunu sayma zaten elem keder çukrunda debeleniyor beroşu kösemden attırdığımızdan beri:A @mrt-06 desen bişi demesi saçma olur çocuk doğmuş ilk kelimesi total olmuş ee bu bölüm de totalde 0.41 artmış laf etmesi saçma olur, laf ederse de yılanlığından eder kaos yaratmaya çalışıyor aklınca:A

vadicileri zaten salla edho ab de düşmüş vadi için geçen sene totali dibine ka savunuyorlardı, zaten kuyruk acıları var onlar edhoya yüklenir meryoşa değil :D

neyse anne gelecek hafta daha da artar artmazsa tns sistemine totosuyla @destere çarpsın :A
Anne haftaya 11 oluyor @Forumdash a göre final yapcaktı haftaya :F :A

Anne 2 kategoride de geçmiş tebrikler :X Ama dünkü bölüm orjinalin dışında ilerledi. Gerçekten cıvıtacaklar mı:ozur: Meryem pek etki etmemiş. Meryem 'li sahneyi izledim güzeldi ama çok ekşinlı değildi:X

Anne haftaya 11 oluyor @Forumdash a göre final yapcaktı haftaya :F :A
Ama dünkü bölümde cıvıttılar :X en fazla 13e giderler. Starın özcanlı dizisi var, merve bolugurlu dizisi var, foxtan aldiği dizi var, fipiçi var. bunları nerde yayınlayacak?

Son düzenleme:
Anne 2 kategoride de geçmiş tebrikler :X Ama dünkü bölüm orjinalin dışında ilerledi. Gerçekten cıvıtacaklar mı:ozur: Meryem pek etki etmemiş. Meryem 'li sahneyi izledim güzeldi ama çok ekşinlı değildi:X

Ama dünkü bölümde cıvıttılar :X en fazla 13e giderler. Starın özcanlı dizisi var, merve bolugurlu dizisi var, foxtan aldiği dizi var, fipiçi var. bunları nerde yayınlayacak?
dizi bu reytinglerle sene sonunu gorur 2. sezon onayi bile verir star :)

Anne çok muhteşem bi kısımda bitdi, gelecek hafta ciddi artış bekliyorum.

Unutsam Sevmeyi cuma, Yıldızlar Şahidim Altında cumartesi, Fi Çi Pi cuma veya pazar pt-2, İstanbullu Gelin de ileride Paramparça'nın yerine gelir. Ama Anne bu reytinglerle hayatta bitmez. :A

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz da, hemde Anne gayet başarılı gitmişler. İki dizininde oranları çok iyi. Tebrikler.

Hayat Şarkısı'nın dünkü bölümünün sonu harikaydı. Burcu Biricik ve Birkan Sokullu harika bir oyunculuk sergilediler. Hem oran, hemde sıralama olarak gayet iyi seviyede dizi. İki tane gerçekten güçlü rakibi olmasına rağmen. Tebriği hak ediyorlar.

Fatih Uzerli diziyi batirmis :A saka bir yana zirvenin degismesi Eskiya'nin düsüsünden degil Anne'nin yükselisinden kaynaklanmis iki diziye de tebrikler :A

Bıçaklanmalarından dolayı mı bunu çıkarmışlar yani? 1-2 bölüm hastanede olurlar sonra geçer çok zor bir şey değil. :A
Kızı orjinalde yetimhaneye kalıyordu. ama böyle ölüm filan değil anlaşarak filan.Dünkü bölümde polislerde kızı arıyordu. ama dediğin olursa kg'ye bağlarlarsa bırakacam :A

ayol ne düşmesi totalde 0.41 artmış ab de 0.53 düşmüş abc1 de 0.12 düşmüş yani dizi yerinde saymış :D bağlayacak kişilerden sokak totoşunu sayma zaten elem keder çukrunda debeleniyor beroşu kösemden attırdığımızdan beri:A @mrt-06 desen bişi demesi saçma olur çocuk doğmuş ilk kelimesi total olmuş ee bu bölüm de totalde 0.41 artmış laf etmesi saçma olur, laf ederse de yılanlığından eder kaos yaratmaya çalışıyor aklınca:A

vadicileri zaten salla edho ab de düşmüş vadi için geçen sene totali dibine ka savunuyorlardı, zaten kuyruk acıları var onlar edhoya yüklenir meryoşa değil :D

neyse anne gelecek hafta daha da artar artmazsa tns sistemine totosuyla @destere çarpsın :A
anne reytingdede harika gitmiş birde öyle bir bölüm sonu sahne vardıki muhteşemdi umarım yeni bölüm devamında tek tek canlanmaz yere düşenler :)