edho yu meryoş bile kurtaramamış artık dibe doğru uçuşunuz başladı sizi kimse kurtaramaz :) anne senaryoyu bozmadığı müddetçe salı günlerinin yeni patronudur diğerlerinin lafı geçmez :)
Birkaç bölüm sonra ebedi 2. olursunuz bende söylemesi :A Edho tekrar tahtını alacaktır ümitlenme :A

Haftaya Meryem daha çok görünürse reytingler artar. Fragman yayınlandığı zaman haftaya nasıl sıralama olacağını görürüz.

Ben bu konuya yorum yazmayı nasıl unutmuşum ya :D

İstismar sahneleri başlayınca reyting yükselmiş, malum dizinin 3 reytinge düşeceği günler çok yakın :A EDHO konuk yorumcumuz @xemrexxx'in etkisiyle o aradaki farkı hüp diye çekip alacak :F

Ben bu konuya yorum yazmayı nasıl unutmuşum ya :D

İstismar sahneleri başlayınca reyting yükselmiş, malum dizinin 3 reytinge düşeceği günler çok yakın :A EDHO konuk yorumcumuz @xemrexxx'in etkisiyle o aradaki farkı hüp diye çekip alacak :F
Çatla :A her yükselişimizde istismar ayaklarına yat :F böyle devam

Hayat şarkısının reytingleri çok iyi son bölüm ü çok güzeldi özellikle son kısımları efsaneydi :oley::Zpazar gününe ya da pazartesi alınsa AB de ve abc 1 de 2.sırada olur cumartesi de 6+alabilir ab ve abc 1 de

Anne süper gitmiş tebriklerr ama küçük kızın annesi babası ölmüş teyzem söyledi 2-3 bölüm daha iş yapar sonra epey düşer

Eşkiya ya tebrikler ama yakında tüm grupları alır nedeni yukarda söyledim

Diğer dizilerde iş yok zaten