27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kurtlar Vadisi Filistini izledim.Harbiden adamlar iyi yapmışlar tabi biraz abartı falan adamlar hep 2-3 çıkıyolar Polatta sıkıyo hepsine falan biraz abartı ama vurulma sahneleri falan diziden çok farklı.Erdal Beşikçioğlu herzamanki gibi oyunculuk dersi vermiş hepsine.İzlemiştim Filistini tekrar izledim bence konuda güzel ama dizi için aynı şeyleri söyleyemem.

Kayıp Şehir iyi gitmiş ama bu bomboş günde bile istediğine ulaşamamış.
Haftaya Beren gelince Vadi yine zirvede olur.
Ama 2-3 haftaya zirve el değişir bence A/B grubunda

gürkan uygun erdal dan çok daha iyi oyuncu

gördük necati şaşmaz da daha iyi ama gürkan uygun çok daha iyi oyuncu

Herif 7 Senedir o karakteri oynuyolar bırakta iyi oynasınlar.
Erdal daha hiç oynamadıgı bi rolu oynuyo vehakkını vererek 10 numara oynamıs.
Daha senin iyi dediğin oyuncular kendi sesini kullanmıyo.Mematiyi görecez başka bi dizide o zaman bak oyunculuguna bide

gürkan uygun un kariyeri tartışılmaz türkiye nin en iyi oyuncusu mamoş cenaze sahnesini izlemeniz yeter böyle bi oyunculuk dünyada olamaz adam ağlattı resmen evdekileri o sahnede müthiş oyuncu be
erdal ın oynadığı rol zor bi rol değil acımasız yahudiyi oynamak zor değil herkes oynar
ama polatın yanında fena ezildi dün

- - - Ekleme - - -

erdal a kötü oyuncu demek saçma tabi ki ben şaka yapıyom çok iyi oyuncu tartışmasız ama gürkan uygun daha iyi bu da açık ve net

O sahneylemi en iyi oyuncuyu seçtin yani
)

yoo istediğin sahneye bak uyuşturucu bağımlısı olduğu dönem döktürmüştü adeta adam her rolü en süper şekilde yapıyo helal olsun

yoo istediğin sahneye bak uyuşturucu bağımlısı olduğu dönem döktürmüştü adeta adam her rolü en süper şekilde yapıyo helal olsun

Her rolu dediğin memati
)
Yav bırak bu ayakarlı bu kadar önyargılı olma.
1 tane izlediğin dizi var zaten bütün oyuncuları oskarlık yaptın

O kendi sesini kullansın o oyunculuktan nasibini almamış polat falan.
Dün diziyle filmin farkını görmüşündür Pusunun Arka SOkaklardan hiç bi farkı yok.
İkiside bebkleri kandırmak için yapılmış.

bakıyorumda kanal d vadiyle yarışmak ıcın kayıpşehirin yanına intikamı koymuş .yanı ez çümle ikisininde cenaze namazını haftaya kılarız

oha
yav senle tartışmak anlamsız hadi işine git mesaj falan yazma bana behzatın ben10 dan hiçbi farkı yok rezil dizi

vadiyi durdurmanın bedelıne bak kanal d 2 diziyide gözü kapalı feda edecek

behzat reyizin bir bölümü şöyle geçer;behzat koltukta 2 saat oturur iki içer bölüm finalinde içkisi biter haftaya diğer koltukta devam eder öyle gide
bunu tv de biri dedi çok güldüm
adam diyo masrafsız dizi ohh

bence hem erdal beşikçioğlu hemde gürkan uygun iyi oyuncular

oha
yav senle tartışmak anlamsız hadi işine git mesaj falan yazma bana behzatın ben10 dan hiçbi farkı yok rezil dizi

Behzat rezilse vadi vasatın düdüğü

Bencede tartışmak anlamsız dün izleyen görmüştür erdalın mematiyide polatıda ordaki tüm çekim ekibinide ezdiğini görmüştür.
Memati koy başka bi diziye cücük gibi kalır polatta aynı şekilde.

Böyle dizi çekmede ne adma sadece boşb oş trene bakar gibi bakıyolar ikiside
)

Moderatörün son düzenlenenleri:
behzatın dün cücük gibi kaldığı gibi mi
off koyduğun sahne unutulcak gibi değil off be ölüme gidiyolar süperdi

- - - Ekleme - - -

cendere cendere

oyunculuk dersi alsın erdal
bunun tırnağı olamaz tırnağı

oyunculuk dersi alsın erdal
bunun tırnağı olamaz tırnağı

Memati iş atıyo polata.
Tırnagı olamazmı ya bi uc git adam 5 filmde oynamıs 3ü vadi.
Ben hatırlıyom bi dizice balerin hocasımı neydi şapka altında tayt takılıyodu
)