27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ya arhadaş 3.tekrarıyla gelen fılıstın fılımı bıle dandık sbt de başabaş gıtmış kayıpşehırcıler nerdeyse bayram yapacaklar vadının reytlerını alsalar tırlatırlar herhalde
ben koca akşamdır bunu yazıyom anlatamadım...belki sen yazınca anlarlar....

ben şu an 2 diziyi izliyom her hafta vadi-karadayı ikisi de zirvede :D görürsem şubat ı da izliyom ama vadi hariç diğerlerini kaçırma ihtimalim var vadiyi en son ne zaman kaçırdım hatırlamıyom :d
bende polatı kaçırırsam keçileri kaçırırım....o yüzden keçiler sağlam yere emanet...:triumphant:

ben şu an 2 diziyi izliyom her hafta vadi-karadayı ikisi de zirvede :D görürsem şubat ı da izliyom ama vadi hariç diğerlerini kaçırma ihtimalim var vadiyi en son ne zaman kaçırdım hatırlamıyom :d
az baska diziler bakta onlarla kıyaslat olm , hep vadi vadi vadinin piyasası zaten belli.
bu dizinin tartıslcak yanı bile yok ama geyik olsn boş boş konusuyo z işte..

milltn rekabet edebilceği dizileri seç me n lazım :d

en son 2005 yılında kaçırmıştım vadi kanal d deydi suriye bölümleri oynuyodu yanlış hatırlamıyosan ramazan ayına denk gelmişti bikaç bölüm bende teravi ye gitmiştim en son o zaman kaçırmıştım

- - - Ekleme - - -

az baska diziler bakta onlarla kıyaslat olm , hep vadi vadi vadinin piyasası zaten belli.
bu dizinin tartıslcak yanı bile yok ama geyik olsn boş boş konusuyo z işte..

milltn rekabet edebilceği dizileri seç me n lazım :d

hahaha :d aynen aga napalım vazgeçilmez bi dizi :D karadayıyı izliyom işte ustura kemali izliyodum bitti şefkat tepeyi unuttum bak onu da izliyom

hahaha...amerikan çakması uek atv deki filme geçilmiş..tüm amerikan çakması dizilere ölüm......süvariler ileri.....:beaten:

hahaha...amerikan çakması uek atv deki filme geçilmiş..tüm amerikan çakması dizilere ölüm......süvariler ileri.....:beaten:

gonzo şu imzanı bari yazından renkli yapta her defasında gözüme carpıyo baska bısey yazdın sanıyom bakıyom imza :d
imza oldugu belli olsun karart'ta

- - - Ekleme - - -

en son 2005 yılında kaçırmıştım vadi kanal d deydi suriye bölümleri oynuyodu yanlış hatırlamıyosan ramazan ayına denk gelmişti bikaç bölüm bende teravi ye gitmiştim en son o zaman kaçırmıştım

- - - Ekleme - - -

hahaha :d aynen aga napalım vazgeçilmez bi dizi :D karadayıyı izliyom işte ustura kemali izliyodum bitti şefkat tepeyi unuttum bak onu da izliyom

ustura kemal mi rezil dizi demek izliyodun :d

- - - Ekleme - - -

vadi ilkerli konusuna ekle takasın vadiyi kaçırdığı tek bölüm diye :d

nestroyers on numara adam yav :d hızlı kadar olmasa da o da güldürüyo ama bi hızlı olması imkansız adam doğal yetenek mübarek :d

oha atv deki suikastçi coşmuş filistin izleyen devam etmiş gibi :D

kurtlar vadisi ilkleri ve rekorları konusuna bakın bi vadiciler müthiş bişey yaptım her rekorun altında açıklaması var sizde yardım edin bikaç madde söyleyerek hadi vadici kardeşler bekliyorum hızlı aga sende hadi sen iyi rekor söylüyon :D

nestroyers on numara adam yav :d hızlı kadar olmasa da o da güldürüyo ama bi hızlı olması imkansız adam doğal yetenek mübarek :d

aga muhabeet olsun diye arada tartısıyoz işte :)
ben izlemiyom zaten maksat muhabett...
senin dizileri az destek yapınca hosuna gitti demi :d

sende ölesin..