27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

haftaya vadi iyice uçacak ben 20 ye yakın bişey bekliyorum

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.92 , 2) SHOW: 5.62 , 3) KANALD: 5.58 , 4) KANAL7: 2.29 , 5) TRT1: 2.01

filistin yarın banko 1. arkadaşlar kimse kendini kandırmasın dizimizin sinemasının tekrarının tekrarının tekrarı bile 1.olmaya yeter gücümüz budur ezeriz :d

- - - Ekleme - - -

yok aga korkudan gelemez o :d
valla ...o kadar attılar tuttular..yok intikam şöyle etcek yok böle etcek....nail amca pardon noel amca bile bacadan girme vakti geldi...ding dong....o kadar laftan sonra birde 3 ocakta er meydanında olmazsa berenleri dilimden ve kötü esprilerimden kurtulamazlar......susam sokağındaki kurabiye canavarına havale ederim artık hepsini...[😉]

Daha demin obgzk fragmanini izledim!!! Yuhh!!!! Ben boyle bi fragman gormedim!!! Bu bolum oyle boyle bi bolum olmayacak ki!!!!

valla ...o kadar attılar tuttular..yok intikam şöyle etcek yok böle etcek....nail amca pardon noel amca bile bacadan girme vakti geldi...ding dong....o kadar laftan sonra birde 3 ocakta er meydanında olmazsa berenleri dilimden ve kötü esprilerimden kurtulamazlar......susam sokağındaki kurabiye canavarına havale ederim artık hepsini...[😉]
3ocak ı nereden çıkardın tanıtımalrda yazıyor mu ben mi kaçırdım bir berenci olarak tüyo mu aldın yksa?

ya arhadaş 3.tekrarıyla gelen fılıstın fılımı bıle dandık sbt de başabaş gıtmış kayıpşehırcıler nerdeyse bayram yapacaklar vadının reytlerını alsalar tırlatırlar herhalde

vadiden baska fors yapcak dizin yok ha seninde varsa yoksa vadin :d

ben şu an 2 diziyi izliyom her hafta vadi-karadayı ikisi de zirvede :D görürsem şubat ı da izliyom ama vadi hariç diğerlerini kaçırma ihtimalim var vadiyi en son ne zaman kaçırdım hatırlamıyom :d

vadi haftaya sinek gibi ezecek polat haftaya da olmaz herkes iyice meraklanır sonraki bölüm döner ve reytingler 20 :D