neye göre neden bahsetti peki....burdan öyle anladım da...[😉]benr eytingten bahsetmmedim farkındaysan sbt ye göre yorum yapacak kadar saf değilim
neye göre neden bahsetti peki....burdan öyle anladım da...[😉]benr eytingten bahsetmmedim farkındaysan sbt ye göre yorum yapacak kadar saf değilim
bir değil iki gruptada alır....tarafsız gözle yazıyom...stardan taraf değilim yani..20 dakika zirvede sözcügünü kabullenmelisin
en azından bir grupta
neye göre neden bahsetti peki....burdan öyle anladım da...[😉]
valla ...o kadar attılar tuttular..yok intikam şöyle etcek yok böle etcek....nail amca pardon noel amca bile bacadan girme vakti geldi...ding dong....o kadar laftan sonra birde 3 ocakta er meydanında olmazsa berenleri dilimden ve kötü esprilerimden kurtulamazlar......susam sokağındaki kurabiye canavarına havale ederim artık hepsini...[😉]filistin yarın banko 1. arkadaşlar kimse kendini kandırmasın dizimizin sinemasının tekrarının tekrarının tekrarı bile 1.olmaya yeter gücümüz budur ezeriz
- - - Ekleme - - -
yok aga korkudan gelemez o
haftaya vadi iyice uçacak ben 20 ye yakın bişey bekliyorum
3ocak ı nereden çıkardın tanıtımalrda yazıyor mu ben mi kaçırdım bir berenci olarak tüyo mu aldın yksa?valla ...o kadar attılar tuttular..yok intikam şöyle etcek yok böle etcek....nail amca pardon noel amca bile bacadan girme vakti geldi...ding dong....o kadar laftan sonra birde 3 ocakta er meydanında olmazsa berenleri dilimden ve kötü esprilerimden kurtulamazlar......susam sokağındaki kurabiye canavarına havale ederim artık hepsini...[😉]
20 dakika zirvede sözcügünü kabullenmelisin
en azından bir grupta
ne o....sende mi yazılarımı takip ediyom...al bir hayran daha...[😉]gecenin başında zirve iddasıyla yola çıkanalr şimfdi kayıp şehire boşluk dizii diyorlar dedim bunu da son kez dedim snn gibi 25 kez yazmaya niyetim yok
vadiden baska fors yapcak dizin yok ha seninde varsa yoksa vadin
3ocak ı nereden çıkardın tanıtımalrda yazıyor mu ben mi kaçırdım bir berenci olarak tüyo mu aldın yksa?
ne o....sende mi yazılarımı takip ediyom...al bir hayran daha...[😉]
ben aklımdakini yazsam kesin atar yazarlar...[😉]haftaya vadi iyice uçacak ben 20 ye yakın bişey bekliyorum
ben de bilmiyorumHakkat ne zaman basliyo bu intikam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?