Ozaman senin soyun devam edemicek buradaben çocuk düşünmüyorum
Ozaman senin soyun devam edemicek buradaben çocuk düşünmüyorum
"Düzenle" butonunu mu bozdun?Unuttuğumuz ve olmamışlarda çözüm o
Düzenleyince etiket gitmiyor aklında bulunsun ayoll"Düzenle" butonunu mu bozdun?
Benim bildiğim gidiyordu. Sonradan çok etiket yapmıştım.Düzenleyince etiket gitmiyor aklında bulunsun ayoll
Ben kendim devam ediceğim için soyumun devam ettirmesine ihtiyacım yokOzaman senin soyun devam edemicek burada
bazingada şuan MS de yapmış etiket bir kere olmayınca istediğini yap olmuyor boş mesaja tekrar yazacaksın cnmBenim bildiğim gidiyordu. Sonradan çok etiket yapmıştım.
Sayı için yazmadın tamam, ona gönülden inanıyorum da çenen sayesinde arttı o mesaj sayısı. Bir susmuyorsun ki hiç.bazingada şuan MS de yapmış etiket bir kere olmayınca istediğini yap olmuyor boş mesaja tekrar yazacaksın cnmSayı için mesaj 5 yıldır hiç yazmadım insanları aldattığını düşünüyorum öyle yapanların en hoşuma gitmeyen durumdur
2030'da oğlumun devam ettirmesi biraz zor gözüküyor. En iyi ihtimalle 11 yaşında bir oğlum olabilir o sıralarda ve ona da forum falan devretmem.
Hhaha 5 yıldır istikrarSayı için yazmadın tamam, ona gönülden inanıyorum da çenen sayesinde arttı o mesaj sayısı. Bir susmuyorsun ki hiç.
Hhaha 5 yıldır istikrarHerkesin inişli çıkışlı zamanları oluyor bir benim henüz olmadı @xemrexxx kulağına kurşun
Herkes çocuk yaşta geldi ne var 3 yıl yanında staj görür 15 yaşında seni kovalar sonra çocuklarımız gelir sevimli kahramanların olayı gibi2030'da oğlumun devam ettirmesi biraz zor gözüküyor. En iyi ihtimalle 11 yaşında bir oğlum olabilir o sıralarda ve ona da forum falan devretmem.
Sen bile geberdin sen bize nal toplatman lazım zaten forumun son dönem durgunluğu destere ve senin teklemen yüzünden oldu
Emre çok sıkıcaştı artık, millet sırf sussun diye güldürdün atıyor.
Resmen kapak etmişsin alaman hanzosonu teyzem helalDiğerlerini bilmem ben hiç sussun istemiyorum gerçekten güldüğüm için güldürdün atıyorum bu hafta onu sorgu odası yordu yoksa düşmezdi o dimi @xemrexxx teyzemm
Resmen kapak etmişsin alaman hanzosonu teyzem helal
Sen @xemrexxx 'ye gülen tek şahıs olabilirsin ablam.
Aaa bak burda benim konuyla girmişsin ve ikimizde buradada etiketsiz girmişiz listeyeO kadar espri yaptım, sadece bir esprim listeye girmiş.
Senin konuyla da girmişim, doğru. Yeni fark ettim. Sadece MusicSurvivor'da girdiğimi sanıyordum.Aaa bak burda benim konuyla girmişsin ve ikimizde buradada etiketsiz girmişiz listeye
iyiki benim konuda beni geçmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?