Beni sorgu odasına alarak zirveden uzaklaştırdın vay uyanık .ss
Listede görmekte zorlandım,karizması çizilmiş bayağı oh olsun
Emre çok sıkıcaştı artık, millet sırf sussun diye güldürdün atıyor.
Beni sorgu odasına alarak zirveden uzaklaştırdın vay uyanık .ss
Hhahah iyi tuzak kurduk sanaListede görmekte zorlandım,karizması çizilmiş bayağı oh olsun![]()
Senin espirilerine dis attıkları içindir cnmO kadar espri yaptım, sadece bir esprim listeye girmiş.![]()
Diss yoktu esprilerimde, "Güldürdün" vardı hep ama sanırım yeterince güldürememişim.Senin espirilerine dis attıkları içindir cnm![]()
![]()
![]()
Aaa boş ver değeri bilinmemiş şarkılar mesala daha özeldir senin espirilerinde öyle olsun ve bir gün kıymeti bilirDiss yoktu esprilerimde, "Güldürdün" vardı hep ama sanırım yeterince güldürememişim.![]()
Ajdar da değerinin bilinmediğini söylüyordu. Bu mantıkla bana iyi laf sokuyorsun.Aaa boş ver değeri bilinmemiş şarkılar mesala daha özeldir senin espirilerinde öyle olsun ve bir gün kıymeti bilir
Mustafa Toparoğlu benim şarkılarım 10 yıl sonra anlaşılıyor diyordu![]()
![]()
![]()
2030 da ölmediysen gel şu mesajlarına bak görüceksin ozaman deli gibi güldürü atıldığına şahit olacanAjdar da değerinin bilinmediğini söylüyordu. Bu mantıkla bana iyi laf sokuyorsun.![]()
Forum kapanmazsa tabii.2030 da ölmediysen gel şu mesajlarına bak görüceksin ozaman deli gibi güldürü atıldığına şahit olacan![]()
![]()
![]()
Unuttuğumuz ve olmamışlarda çözüm oBak yine yapamadığı etiketi tekrar mesaj atarak yaptı.![]()