Ozaman senin soyun devam edemicek buradaben çocuk düşünmüyorum![]()
Ozaman senin soyun devam edemicek buradaben çocuk düşünmüyorum![]()
"Düzenle" butonunu mu bozdun?Unuttuğumuz ve olmamışlarda çözüm o![]()
![]()
![]()
Düzenleyince etiket gitmiyor aklında bulunsun ayoll"Düzenle" butonunu mu bozdun?![]()
Benim bildiğim gidiyordu. Sonradan çok etiket yapmıştım.Düzenleyince etiket gitmiyor aklında bulunsun ayoll![]()
![]()
![]()
Ben kendim devam ediceğim için soyumun devam ettirmesine ihtiyacım yokOzaman senin soyun devam edemicek burada![]()
![]()
![]()
bazingada şuan MS de yapmış etiket bir kere olmayınca istediğini yap olmuyor boş mesaja tekrar yazacaksın cnmBenim bildiğim gidiyordu. Sonradan çok etiket yapmıştım.![]()
Sayı için yazmadın tamam, ona gönülden inanıyorum da çenen sayesinde arttı o mesaj sayısı. Bir susmuyorsun ki hiç.bazingada şuan MS de yapmış etiket bir kere olmayınca istediğini yap olmuyor boş mesaja tekrar yazacaksın cnmSayı için mesaj 5 yıldır hiç yazmadım insanları aldattığını düşünüyorum öyle yapanların en hoşuma gitmeyen durumdur
![]()
2030'da oğlumun devam ettirmesi biraz zor gözüküyor. En iyi ihtimalle 11 yaşında bir oğlum olabilir o sıralarda ve ona da forum falan devretmem.
Hhaha 5 yıldır istikrarSayı için yazmadın tamam, ona gönülden inanıyorum da çenen sayesinde arttı o mesaj sayısı. Bir susmuyorsun ki hiç.![]()
Hhaha 5 yıldır istikrarHerkesin inişli çıkışlı zamanları oluyor bir benim henüz olmadı @xemrexxx kulağına kurşun
![]()
![]()
![]()
Herkes çocuk yaşta geldi ne var 3 yıl yanında staj görür 15 yaşında seni kovalar sonra çocuklarımız gelir sevimli kahramanların olayı gibi2030'da oğlumun devam ettirmesi biraz zor gözüküyor. En iyi ihtimalle 11 yaşında bir oğlum olabilir o sıralarda ve ona da forum falan devretmem.![]()
Sen bile geberdin sen bize nal toplatman lazım zaten forumun son dönem durgunluğu destere ve senin teklemen yüzünden oldu
Emre çok sıkıcaştı artık, millet sırf sussun diye güldürdün atıyor.![]()
Resmen kapak etmişsin alaman hanzosonu teyzem helalDiğerlerini bilmem ben hiç sussun istemiyorum gerçekten güldüğüm için güldürdün atıyorum bu hafta onu sorgu odası yordu yoksa düşmezdi o dimi @xemrexxx teyzemm
![]()
Resmen kapak etmişsin alaman hanzosonu teyzem helal![]()
Sen @xemrexxx 'ye gülen tek şahıs olabilirsin ablam.![]()
Aaa bak burda benim konuyla girmişsin ve ikimizde buradada etiketsiz girmişiz listeyeO kadar espri yaptım, sadece bir esprim listeye girmiş.![]()
Senin konuyla da girmişim, doğru. Yeni fark ettim. Sadece MusicSurvivor'da girdiğimi sanıyordum.Aaa bak burda benim konuyla girmişsin ve ikimizde buradada etiketsiz girmişiz listeye![]()
iyiki benim konuda beni geçmemişsin![]()