yok arkadasim süleyman çakır öldügü bölümfe bile 30 reyting almadi
sen rahat ol 30 u geçmiştir
yok arkadasim süleyman çakır öldügü bölümfe bile 30 reyting almadi
Muhtesem Yuzyil a/b grubunda zirveyi kapmis.Ucurum Oyle bir gecer zamanki'nin reytinglerini daha da dusurecektir total 11-12 olacaktir a/b 13-14 olacaktir gelecek haftalarda bence.
)))))) Adamlarda bir ugursuzluk var. anlamadim gitti. acaba dizileri yikanmadan mi cekiyorlar acaba)))))))
karakol dizisini pana filmmi çekmişti beyazsoy.... eğer öyleyse pananın bir filmini farkında olmadan izledim ama film güzeldi farklıydı.. ne yazıkki bizim bünyemize uymadı kaldırıldı.. bizde şöyle bir düşünve var polis hiçbir zaman hata yapmaz polis kötü olamaz ama gerçek hayattta hatalar polistede çıkıyor askerdede heryerde çıkıyor karakol dizisinde başroldeki komiser aynı zamanda uyuşturucudan pay alıyordu sanırım halkımıza gerçekler uymadı kalıplaşmış fikirlerden vazgeçemedilerpolis dediğin arka sokaklardaki gibi kanunların peşinde nizamı sağlayan dürüst insanlar olmalıymış farklı polis tipini bünyemiz reddetti...
polisiye filmlerde şu anda fark yaratan gerçeğin aynısını yansıtan bir bhzat ç. var behzatında doğal ve halktan davranızşları halkın benimsediği sıradan tiplemelerden oluşan karakterleri halkın beğenisini kazandı.. karakoldaki polis ise biraz amerikan toplumunda fırlamış gibiydi sanırım tutmamasında buda etkili oldu..
karakol dizisini pana filmmi çekmişti beyazsoy.... eğer öyleyse pananın bir filmini farkında olmadan izledim ama film güzeldi farklıydı.. ne yazıkki bizim bünyemize uymadı kaldırıldı.. bizde şöyle bir düşünve var polis hiçbir zaman hata yapmaz polis kötü olamaz ama gerçek hayattta hatalar polistede çıkıyor askerdede heryerde çıkıyor karakol dizisinde başroldeki komiser aynı zamanda uyuşturucudan pay alıyordu sanırım halkımıza gerçekler uymadı kalıplaşmış fikirlerden vazgeçemedilerpolis dediğin arka sokaklardaki gibi kanunların peşinde nizamı sağlayan dürüst insanlar olmalıymış farklı polis tipini bünyemiz reddetti...
polisiye filmlerde şu anda fark yaratan gerçeğin aynısını yansıtan bir bhzat ç. var behzatında doğal ve halktan davranızşları halkın benimsediği sıradan tiplemelerden oluşan karakterleri halkın beğenisini kazandı.. karakoldaki polis ise biraz amerikan toplumunda fırlamış gibiydi sanırım tutmamasında buda etkili oldu..
seksenlerde süpermis
birol güven türk toplum yapısına uygun aile filmleri çekmekte iddialı onun için güven yapımın dizileri genelde 7 civarı reytingle başlar işe sonra bıktırır kesmez diziyi 3 civarı reytinge kadar trt dayanacaktır bu filme.. filmin trt de olması da bir şans güven için çünkü trt çok şans veriyor reytinglere pek bakmıyor gibi.. bir zamanlar bizimkiler dizisinin 8 yıl sürdüğünü düşünürsek seksenlerde bir 3 yıl garanti yayınlanır..
uçurumu sevemedim gitti nedendir bilinmez ilk bölümde moldovalı kızın kuçuğum bebeğum demesine kıl oldum bundan sonrada ne kadar zorlasamda bu iş olmaz uçuruma bir seyirci olarak katkı sağlayamayacağım ne yazıkki
ama o a\b grubu g.doğuyu satın alacak paraya sahiptmm işte ab grubu sosyete kesimdir halkın çok ufak bi kesimi ve bana göre pek bi önemi yok.doğudaki güneydoğudaki insalar muhteşem yüzyılı mı izliyo sanıyosun
sevmiyosun diye bunları söyleyemezsin adamlar niye durduk yere yalan atsınlar emin ol o adamlar bu işleri senden benden çok çok daha iyi biliyolar.sende çok iyi biliyosun ki 30 reyting alabilecek bi dizi hemde çok rahat tabi şimdi değil 2-3 yıl önce dedi bunları videoyu paylaştım gir izle sonra konuşalım.bahadır özdener boşuna konuşmaz
ama o a\b grubu g.doğuyu satın alacak paraya sahip
ay yapım öyle bişey diyemez zaten şikeyle zar zor bu reytingleri alabiliyolarhadiya. ay yapım dese inanmıyosun ama. o zaman kurtlar vadisini beleşe yumurcak tvye yollasın. kılıçdaroğluda çıkıyor seçimden önce diyorki bu sene kesin kazanacağız. ama bi bakıyor fark yemiş..
ay yapım öyle bişey diyemez zaten şikeyle zar zor bu reytingleri alabiliyolarbahadır özdener kanıtla konuşuyo boş boş konuşmuyo
tabi ya özür dilerim. senin polat abin çıkıp KURTLAR VADİSİ MARDİNi çeker böylece halk gaza gelir a\b grubunu korkutur
yüreği yetiyosa alsınlar bakalımher şey para değildir koçum
yav he he. o zaman trt gibi kendi şirketini kurup kvpye 50 reyting versin avutsun kendini
tabi ya özür dilerim. senin polat abin çıkıp KURTLAR VADİSİ MARDİNi çeker böylece halk gaza gelir a\b grubunu korkutur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?