27 Şubat - 4 Mart Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,343
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki totalde yine zirvede yer alırken A/B 'de bu hafta zirveyi Muhteşem Yüzyıl'a kaptırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, geçen haftaya göre iki grupta da ciddi düşüş yaşadı.

Muhteşem Yüzyıl oranlarını az da olsa arttırdı ve rakibinin düşüşüyle A/B'de zirveye oturdu. Totalde de 3.olmayı başardı.

Fatmagül'ün Suçu Ne totalde 2. A/B'de 4. olarak başarısını sürdürdü.

TNT'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da yine ilk 5 içerisinde yer almayı bildi.

Yalan Dünya, özellikle A/B'de çok iyi oranlar alıyor. Dizi, A/B'de bu haftanın en çok izlenen 3. dizisi oldu.

Arka Sokaklar bu hafta da totalde 4. olarak başarısını sürdürdü.

Hayat Devam Ediyor, totalde yüksek performansını sürdürürken A/B'de gerilerde kalmaya başladı.

Adını Feriha Koydum, Yer Gök Aşk, Umutsuz Ev Kadınları, Seksenler, Kuzey Güney, Lale Devri en çok izlenen diziler listesinde üst sıralarda yer alan dizilerden oldular.

İlk bölümüyle ekrana gelen Suskunlar ise güçlü rakiplerine rağmen çok iyi bir başlangıç yaparak iki grupta da ilk 15 sıra içerisinde yer aldı.

Son düzenleme:
5 Kurtlar Vadisi Pusu TNT 12.29 27.38 vadi ne olmus la 5.olmus büyük bir düsüs var vadide

vadinin reytingleri çok iyi yakında 2.olur zaten 2.yle 5. arasında fark yok :D

Iki grubtada ilk 5 e giren dizileri tebrik ediyorum. Total de 1. Ve 5. Arasindaki dizilerin arasinda cok kücük farklar var.

ozan adminden önce ben yorayım listeyi:)

fatmagülün suçu ne her iki grupta liderliği almış helal olsun..
muhteşem yüzyıl ikincilikte bir helal olsunda ona .
öbgz üçüncülükte..
yalan dünya, hayat devam ediyor keşanlı ali destanı ve behzat ç. de bunları takip ederek hakettikleri yerde

helal olsun memleketimin izleyici kitlesine yine kalitesini konuşturmuş:)

elinde iphone olan sosyete kesim cebinde kesen kesimler ab kesimleridir yani kanal Yapımcı kazanan ciro kisimin ab grubu hitap eder :D

kreys çok samimi bir şekilde itiraf ediyorum bu yazını 6 kez okudum anlayamadım bende algılama zayıfladı:))

özellikle anlamadığım yer: cebinde kesen kesimler ab kesimleridir kısmından hiçbişey anlamadım:)

kreys çok samimi bir şekilde itiraf ediyorum bu yazını 6 kez okudum anlayamadım bende algılama zayıfladı:))

özellikle anlamadığım yer: cebinde kesen kesimler ab kesimleridir kısmından hiçbişey anlamadım:)

ab grubu zengin olan yani elinde iphone model telefon evinde 106 Ekran led tv Arabasi 0 kilometre olan sahislara hitap ediyor :D yani sosyete kesime

ab grubu zengin olan yani elinde iphone model telefon evinde 106 Ekran led tv Arabasi 0 kilometre olan sahislara hitap ediyor :D yani sosyete kesime

ok.. katılıyorum buna.... ama behzat ç mesela ab grubunda çok izleniyor ama bu dediğin kesime hitap etmiyor ab grubunda başka şeylerde olması lazım..

tmm işte ab grubu sosyete kesimdir halkın çok ufak bi kesimi ve bana göre pek bi önemi yok.doğudaki güneydoğudaki insalar muhteşem yüzyılı mı izliyo sanıyosun

tmm işte ab grubu sosyete kesimdir halkın çok ufak bi kesimi ve bana göre pek bi önemi yok.doğudaki güneydoğudaki insalar muhteşem yüzyılı mı izliyo sanıyosun

doğu ve güneydoğunun yarısı istanbulda takas doğusu güneyi kalmadı bu işin .. ama ab grubu sosyete kesimden değil kültürel açıdan daha bir elit kesimden avukat, doktor, mühendis ve benzeri kesimleride kapsıyor ... total ise büyük, küçük, çocuk, bebe, tıfıl ,yaşlı, yediden yetmişe herkesi kapsıyor...

Senin dediğin kesim A grubu olabilir ama A/B grubunun kapsamı o kadar küçük değil. Tam nasıl belirlendiğini bilmiyorum ama üniversite mezunu ve aylık 2500-3000 TL civarı toplam geliri olan kişiler A/B grubuna giriyordur diye düşünüyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking