27 Şubat - 4 Mart Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar şu anda show tv de saba tümerin konuğu mustafa topaloğlu kaçırmayın.. topaloğlu yine uzayla ilgili derin mevzulara daldı :)))

doğu ve güneydoğunun yarısı istanbulda takas doğusu güneyi kalmadı bu işin .. ama ab grubu sosyete kesimden değil kültürel açıdan daha bir elit kesimden avukat, doktor, mühendis ve benzeri kesimleride kapsıyor ... total ise büyük, küçük, çocuk, bebe, tıfıl ,yaşlı, yediden yetmişe herkesi kapsıyor...

tüm türkiye ölçülmedikçe tam olarak anlayamayız bence şu an kurtlar vadisi ekibinin kanaltürkte medyatik adlı programını izliyorum 1-2 sene önce yüksel altuğ un sunduğu bi program ve o zaman vadi açık ara 1.oluyodu.senarist bahadır özdener ne diyo biliyomusun agb nin reytinglerini inandırıcı bulmuyoruz.kurtlar vadisinin reytinglerini belli bi sınırda tutuyolar 18-17 civarında tutuyorlar diyo.perşembe akşamı kıyamet kopuyo.bizim reytingler çok rahat 30 larda shareler %60 ların üzerinde diyor biz bişey biliyoruzda konuşuyoruz diyor birazdan video yu ekleyecem izleyin

tüm türkiye ölçülmedikçe tam olarak anlayamayız bence şu an kurtlar vadisi ekibinin kanaltürkte medyatik adlı programını izliyorum 1-2 sene önce yüksel altuğ un sunduğu bi program ve o zaman vadi açık ara 1.oluyodu.senarist bahadır özdener ne diyo biliyomusun agb nin reytinglerini inandırıcı bulmuyoruz.kurtlar vadisinin reytinglerini belli bi sınırda tutuyolar 18-17 civarında tutuyorlar diyo.perşembe akşamı kıyamet kopuyo.bizim reytingler çok rahat 30 larda shareler ` ların üzerinde diyor biz bişey biliyoruzda konuşuyoruz diyor birazdan video yu ekleyecem izleyin

O kendi düşünceleri. Bence %60 falan hayalcilik. Hiçbir dizi kolay kolay o rakamlara ulaşamaz hele bir erkek dizisinin ulaşması çok çok zor...

Mesela bende ab grubuna giriyorum netim var telefon marka evimiz var A/B Grubu Büyük Bir Kesimi Temsil Ettigini hatırlatırım %60 Share Takas Haygücü olur ozan adminin dedigi gibi aşkı memnu final bile okadar olmadi

topaloğlu saba tümerde döktürmeye devam ediyor eltın con altın con diye okunurmuş .. nedeniyse ingilizcede e a diye okunurmuş a da e diye:)) bu adam tam uzaylı:))

Son düzenleme:
O kendi düşünceleri. Bence ` falan hayalcilik. Hiçbir dizi kolay kolay o rakamlara ulaşamaz hele bir erkek dizisinin ulaşması çok çok zor...

sevmiyosun diye bunları söyleyemezsin adamlar niye durduk yere yalan atsınlar emin ol o adamlar bu işleri senden benden çok çok daha iyi biliyolar.sende çok iyi biliyosun ki 30 reyting alabilecek bi dizi hemde çok rahat tabi şimdi değil 2-3 yıl önce dedi bunları videoyu paylaştım gir izle sonra konuşalım.bahadır özdener boşuna konuşmaz

Mesela bende ab grubuna giriyorum netim var telefon marka evimiz var A/B Grubu Büyük Bir Kesimi Temsil Ettigini hatırlatırım ` Share Takas Haygücü olur ozan adminin dedigi gibi aşkı memnu final bile okadar olmadi

yok arkadaş ben sana laf anlatmicam.aşkı memnu diyosun aşkı memnu kim vadinin yanında vadiyi çok küçümsüyosun şunu unutma vadi kadar hiçbir dizi şu ana kadar izlenmedi

yok arkadaş ben sana laf anlatmicam.aşkı memnu diyosun aşkı memnu kim vadinin yanında vadiyi çok küçümsüyosun şunu unutma vadi kadar hiçbir dizi şu ana kadar izlenmedi

:) aşkı memnu hem kadın hem erkeklere hitap eder hayalci bi yaklasim olmus dedigin

sevmiyosun diye bunları söyleyemezsin adamlar niye durduk yere yalan atsınlar emin ol o adamlar bu işleri senden benden çok çok daha iyi biliyolar.sende çok iyi biliyosun ki 30 reyting alabilecek bi dizi hemde çok rahat tabi şimdi değil 2-3 yıl önce dedi bunları videoyu paylaştım gir izle sonra konuşalım.bahadır özdener boşuna konuşmaz
Nerden iyi bilecekler sadece tahminleri, istekleri. Lafla konuşmak kolay önemli olan verilerle, rakamlarla konuşabilmek. Sevip sevmememle bir alakası Kurtlar Vadisi ilk zamanlarında gerçekten çok çok fazla izleniyor ve çok konuşuluyordu. O zaman 30 reyting olmasa bile o civara yaklaşmıştı sanırım ve o zaman inanırdım. Ama "Kurtlar Vadisi Pusu" olduktan sonra eski muhteşem günlerinden düşmeye başladı. Şu an aldığı reytingler gayet normal ve gerçekçi bence.

Aşk-ı Memnu'nun finalinin bir Vadi bölümüyle karşılaştırılması hata. Diziyi sürekli izlemeyenler bile izlediler ve haftalarca konuşuldu o final.

Nerden iyi bilecekler sadece tahminleri, istekleri. Lafla konuşmak kolay önemli olan verilerle, rakamlarla konuşabilmek. Sevip sevmememle bir alakası Kurtlar Vadisi ilk zamanlarında gerçekten çok çok fazla izleniyor ve çok konuşuluyordu. O zaman 30 reyting olmasa bile o civara yaklaşmıştı sanırım ve o zaman inanırdım. Ama "Kurtlar Vadisi Pusu" olduktan sonra eski muhteşem günlerinden düşmeye başladı. Şu an aldığı reytingler gayet normal ve gerçekçi bence.

vadinin 2003-2005 arası herhangi bi bölümünün 30 reytingin altında olduğuna ihtimal vermiyorum.ülkeyi etkisi altına almıştı izlemeyen yoktu o dönemde.zaten sonrasındaki kurtlar vadisi ırak filmi tüm zamanların rekorunu kırmıştı ve sonraki filmlerin önünü açmıştı.kurtlar vadisi pusu 2009 yılı sonuna kadar aynı etkiyi korudu son 2 yılda düşüş olduğu ortada ancak yine de reytinglerinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.pana filmin reytinglerin gerçek olmadığıyla ilgili bi açıklaması vardı 2008 yılında ve doğru çıktığınıda zamanla gördük kimse boşuna konuşmaz.bence söylediklerinin tamamı doğrudur.ayrıca açtığım konuda ki video yu izlersen sevinirim bi yorum yaparsın en azından

30 reytingmi :) bir bölümü bile 30 reyting bul tmm dicem

vay arkadaş ben sana laf anlatamayacam sana diyorumki adamlar oranları düşürüyolar 2003-2005 arası bütün bölümleri 30 u geçmiştir çok rahat herkes izliyodu o dönem

Soru isaretli iki dizi var biri kurt kanunu bir bir kadin tanidim bu ikili size bir yerden tanidik geliyor mu :)))))))))

Muhtesem Yuzyil a/b grubunda zirveyi kapmis.Ucurum Oyle bir gecer zamanki'nin reytinglerini daha da dusurecektir total 11-12 olacaktir a/b 13-14 olacaktir gelecek haftalarda bence.

doğu ve güneydoğunun yarısı istanbulda takas doğusu güneyi kalmadı bu işin .. ama ab grubu sosyete kesimden değil kültürel açıdan daha bir elit kesimden avukat, doktor, mühendis ve benzeri kesimleride kapsıyor ... total ise büyük, küçük, çocuk, bebe, tıfıl ,yaşlı, yediden yetmişe herkesi kapsıyor...

Hayir ab guru evinde camasir makinesi bulasik makinesi gibi seyler barindiran gurup.. bulunduranlari kapsiyor. yeni parali olanlari.. eskiden bu gurup cogunlukla okuyan kesimdi simdi cogu kisi zengin oldugundan cogu seyin aksine "egitim sart" degil bura :)))))))