doğu ve güneydoğunun yarısı istanbulda takas doğusu güneyi kalmadı bu işin .. ama ab grubu sosyete kesimden değil kültürel açıdan daha bir elit kesimden avukat, doktor, mühendis ve benzeri kesimleride kapsıyor ... total ise büyük, küçük, çocuk, bebe, tıfıl ,yaşlı, yediden yetmişe herkesi kapsıyor...
tüm türkiye ölçülmedikçe tam olarak anlayamayız bence şu an kurtlar vadisi ekibinin kanaltürkte medyatik adlı programını izliyorum 1-2 sene önce yüksel altuğ un sunduğu bi program ve o zaman vadi açık ara 1.oluyodu.senarist bahadır özdener ne diyo biliyomusun agb nin reytinglerini inandırıcı bulmuyoruz.kurtlar vadisinin reytinglerini belli bi sınırda tutuyolar 18-17 civarında tutuyorlar diyo.perşembe akşamı kıyamet kopuyo.bizim reytingler çok rahat 30 larda shareler ` ların üzerinde diyor biz bişey biliyoruzda konuşuyoruz diyor birazdan video yu ekleyecem izleyin
O kendi düşünceleri. Bence ` falan hayalcilik. Hiçbir dizi kolay kolay o rakamlara ulaşamaz hele bir erkek dizisinin ulaşması çok çok zor...
Mesela bende ab grubuna giriyorum netim var telefon marka evimiz var A/B Grubu Büyük Bir Kesimi Temsil Ettigini hatırlatırım ` Share Takas Haygücü olur ozan adminin dedigi gibi aşkı memnu final bile okadar olmadi
yok arkadaş ben sana laf anlatmicam.aşkı memnu diyosun aşkı memnu kim vadinin yanında vadiyi çok küçümsüyosun şunu unutma vadi kadar hiçbir dizi şu ana kadar izlenmedi
aşkı memnu hem kadın hem erkeklere hitap eder hayalci bi yaklasim olmus dedigin
yok arkadaş ben sana laf anlatmicam.aşkı memnu diyosun aşkı memnu kim vadinin yanında vadiyi çok küçümsüyosun şunu unutma vadi kadar hiçbir dizi şu ana kadar izlenmedi
Nerden iyi bilecekler sadece tahminleri, istekleri. Lafla konuşmak kolay önemli olan verilerle, rakamlarla konuşabilmek. Sevip sevmememle bir alakası Kurtlar Vadisi ilk zamanlarında gerçekten çok çok fazla izleniyor ve çok konuşuluyordu. O zaman 30 reyting olmasa bile o civara yaklaşmıştı sanırım ve o zaman inanırdım. Ama "Kurtlar Vadisi Pusu" olduktan sonra eski muhteşem günlerinden düşmeye başladı. Şu an aldığı reytingler gayet normal ve gerçekçi bence.
sevmiyosun diye bunları söyleyemezsin adamlar niye durduk yere yalan atsınlar emin ol o adamlar bu işleri senden benden çok çok daha iyi biliyolar.sende çok iyi biliyosun ki 30 reyting alabilecek bi dizi hemde çok rahat tabi şimdi değil 2-3 yıl önce dedi bunları videoyu paylaştım gir izle sonra konuşalım.bahadır özdener boşuna konuşmaz
Aşk-ı Memnu'nun finalinin bir Vadi bölümüyle karşılaştırılması hata. Diziyi sürekli izlemeyenler bile izlediler ve haftalarca konuşuldu o final.
Nerden iyi bilecekler sadece tahminleri, istekleri. Lafla konuşmak kolay önemli olan verilerle, rakamlarla konuşabilmek. Sevip sevmememle bir alakası Kurtlar Vadisi ilk zamanlarında gerçekten çok çok fazla izleniyor ve çok konuşuluyordu. O zaman 30 reyting olmasa bile o civara yaklaşmıştı sanırım ve o zaman inanırdım. Ama "Kurtlar Vadisi Pusu" olduktan sonra eski muhteşem günlerinden düşmeye başladı. Şu an aldığı reytingler gayet normal ve gerçekçi bence.
30 reytingmibir bölümü bile 30 reyting bul tmm dicem
vay arkadaş ben sana laf anlatamayacam sana diyorumki adamlar oranları düşürüyolar 2003-2005 arası bütün bölümleri 30 u geçmiştir çok rahat herkes izliyodu o dönem
Soru isaretli iki dizi var biri kurt kanunu bir bir kadin tanidim bu ikili size bir yerden tanidik geliyor mu))))))))
doğu ve güneydoğunun yarısı istanbulda takas doğusu güneyi kalmadı bu işin .. ama ab grubu sosyete kesimden değil kültürel açıdan daha bir elit kesimden avukat, doktor, mühendis ve benzeri kesimleride kapsıyor ... total ise büyük, küçük, çocuk, bebe, tıfıl ,yaşlı, yediden yetmişe herkesi kapsıyor...
pana filmin hayal kırıklıgı yarattigi yapimlari)))))) pana film vadi disinda hiçbirsey tuturamadi dogru dürüst