Ecünnüler Kenan'a geçit vermeyeceği zaman da bu şekilde konuşabilecek misin merak ediyorum.
Ayrıca bu bölüm Merve bayağı vardı yani yok diyenler sallamış bir yerlerden.
Aaa onu ben demedim @Harunnn60 @kerem diyordu Merve yok diyeUTC bozdu gerçekten. Izleyesim bile yok, ama Kadın heyecanını koruyorSen böyle söyleyince sana yapmak istediğim
Aaa onu ben demedim @Harunnn60 @kerem diyordu Merve yok diye
Zaten Hepsi Kadına geçmeye başlamışlar @sokak sanati @kerem falan @Harunnn60 da geçer yakında@Aserat @Forumdash
İçeriği ne Anne gibi çocuk dramından mı gidiyorlarGerçek kadın dizisi bizim ki. Ecünnü yok bizde hepsi yetenekli
Çocuklarıyla yaşam mücadelesi veren hasta bir annenin dramıİçeriği ne Anne gibi çocuk dramından mı gidiyorlar@Forumdash
Bakalım Kenan gelince Kadın mı Eşkiya mı etkilenecekÇocuklarıyla yaşam mücadelesi veren hasta bir annenin dramı
Kadın sadece dram dizisi çok ayrı FatihtenBakalım Kenan gelince Kadın mı Eşkiya mı etkilenecek
Kadın sadece dram dizisi çok ayrı Fatihten
Hürremden entrikaya alişik olan seyirci ve entrika dizisi UTC = kitle aynı
Diriliş gibi aksiyonlu olacak Fatih belli.. Eskiya her bölüm biri ölüyor. Aksiyon dolu😛= kitle aynı
UTC+EDHO=Fatih@xBUGRAx @sokak sanati @kerem
Türkçeyi matematikle birleştirdm daha napimKafası zor alıyor çoğu şeyi.
Türkçeyi matematikle birleştirdm daha napim
Kafana post ser, az sonra kafana oklava yiecenYine anlamaz bu.s.s
Kafana post ser, az sonra kafana oklava yiecen
Yine bağladın entrika kraliçesineBen Merve Aksak tatlım bana bi şey olmaz
Yine bağladın entrika kraliçesineSiz hesaplasın ben düello izlemeyi severim. Çekirdek almaya ben@Çiğdem-
Forumda olan dizide Merve bendim ama diznin ön planda olan karakteri olduğu içindi yoksa huy olarak @sokak sanati yakışıyor alsın onun olsun ayollBen Merve Aksak tatlım bana bi şey olmaz
kız bu reyting tablosundan sonra fatih dizisinin bugüne gelip de senin hızır alini @batuhankaralar ın hızırını bitireceğini düşünürken aynen şöylesinizAaa onu ben demedim @Harunnn60 @kerem diyordu Merve yok diye
Zaten Hepsi Kadına geçmeye başlamışlar @sokak sanati @kerem falan @Harunnn60 da geçer yakında@Aserat @Forumdash
Aaa Eşkiyada son bölümde baya ortalık karıştı ölen kadınlar dolaşıyor dizide tam @pompykız bu reyting tablosundan sonra fatih dizisinin bugüne gelip de senin hızır alini @batuhankaralar ın hızırını bitireceğini düşünürken aynen şöylesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?