27 Şubat 2018 Salı Reyting Sonuçları

Şu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum. :A Ben ne zaman sahnelerine denk gelsem herkesin suratı asık, şimdi ne yapacağız biz kafasındalar :A

Şuan Türkiye'nin en iyi oyunculuklar var dizide. Ayrıca en samimi normal tavırlar var. Dün akşam yarısı şarkı ile dolu olan bölüm bile delmiş geçmiş. harika bir dizi.:Z

Dizide bir keder dert filan var sürekli sanki yeni cezaden gelmişler gibi bir hava var herkeste. :A
O değilde Şu kırgın çiçekler saçmalığından kurtuluyoruz sonunda. :Z Artık pazartesileri bağıran çığıran olmayacak. :A
Fazilet hanımdan da kurtulsaydık orada da çok bağırıyor kızlar :(

Şuan Türkiye'nin en iyi oyunculuklar var dizide. Ayrıca en samimi normal tavırlar var. Dün akşam yarısı şarkı ile dolu olan bölüm bile delmiş geçmiş. harika bir dizi.:Z
Şu yaprak dökümün de oynayan Fikret ( adını unuttum :A ) Bak o kurtarıyor diziyi gibi :A 18 bölümdür sürekli asık surat yapmak kolay değil tabi :A

Şu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum. :A Ben ne zaman sahnelerine denk gelsem herkesin suratı asık, şimdi ne yapacağız biz kafasındalar :A
Annen izliyodu hani? (b) Ona sor, ben ne desem drama drama diceksin:A Sabah utc vardı starda biraz baktım da günlük diziden farksız olmuş:A Alyanak ne hallere düşmüş @Çiğdem- @eskici @S.G.A.T. Beni Bırakma bile bunların entrikalarından güzel :F

Fazilet hanımdan da kurtulsaydık orada da çok bağırıyor kızlar :(
Onu sorma ya. :F Ne gıcık bir dizi. Reklamlarına katlanamıyorum çok tuhaf kızlar var o dizide. Tipsiz kızlar dizide ki erkekleri parmağında oynatmaya çalışıyor üff ne sıkıcı.

Annen izliyodu hani? (b) Ona sor, ben ne desem drama drama diceksin:A Sabah utc vardı starda biraz baktım da günlük diziden farksız olmuş:A Alyanak ne hallere düşmüş @Çiğdem- @eskici @S.G.A.T. Beni Bırakma bile bunların entrikalarından güzel :F
Annem telefondan izliyor artık biz o akşam UTC izliyoruz :A Merak etmiyorum ki sorayım :A

UTC'nin havası dağı taşı yeter :A Gözümüz gönlümüz açılıyor izlerken :A @S.G.A.T.

Onu sorma ya. :F Ne gıcık bir dizi. Reklamlarına katlanamıyorum çok tuhaf kızlar var o dizide. Tipsiz kızlar dizide ki erkekleri parmağında oynatmaya çalışıyor üff ne sıkıcı.

Annem telefondan izliyor artık biz o akşam UTC izliyoruz :A Merak etmiyorum ki sorayım :A

UTC'nin havası dağı taşı yeter :A Gözümüz gönlümüz açılıyor izlerken :A @S.G.A.T.
Evet gözü gönlü açık bi dizi :F Oyanın ağlamasını mı izledim yoksa bacak show mu anlamadım :A

İlk fileyi Ufak Tecek Ecünnüler verdi zaten şuan rakip listesinden onlar düştüler :A

Kenan Anne ve Eşkiya arasında geçer ,Kenan zirveyi alır ve Anne yada Eşkiya kimin kitlesi oraya kaçarsa o dizi diğerine geçilir :A :A :A
Ecünnüler Kenan'a geçit vermeyeceği zaman da bu şekilde konuşabilecek misin merak ediyorum. :A
Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm :A :A :A @Forumdash

Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden :A :A :A
Ayrıca bu bölüm Merve bayağı vardı yani yok diyenler sallamış bir yerlerden. :A

Şu yaprak dökümün de oynayan Fikret ( adını unuttum :A ) Bak o kurtarıyor diziyi gibi :A 18 bölümdür sürekli asık surat yapmak kolay değil tabi :A

Özge'de efsane oynuyor. Hele Seray efsane. Kadın tam titrek psikopat oldu dizide:A

Yok ya yine kapalı giyiniyorlar gibi ama arada Burcu baya iyi giyiniyor yüzüne bakmazsan tabi :F Pelin de iyi bak , ona da pür dikkat bakıyorum. :A @S.G.A.T.

Pelin dizinin cidden en kraliçe ismi. Aşırı cool:bhr:

Görüntü yönetmeni harika iş çıkarıyor UTC'de. Bütün evler de villa, pencereler bol. Her taraftan ışık geliyor tabi. :A İnsan izlerken kendini lord gibi hissediyor. :A

Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm :A :A :A @Forumdash

Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden :A :A :A
UTC bozdu gerçekten. Izleyesim bile yok, ama Kadın heyecanını koruyor :A Sen böyle söyleyince sana yapmak istediğim :A:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi