Ecünnüler Kenan'a geçit vermeyeceği zaman da bu şekilde konuşabilecek misin merak ediyorum.
Ayrıca bu bölüm Merve bayağı vardı yani yok diyenler sallamış bir yerlerden.![]()
Aaa onu ben demedim @Harunnn60 @kerem diyordu Merve yok diyeUTC bozdu gerçekten. Izleyesim bile yok, ama Kadın heyecanını koruyorSen böyle söyleyince sana yapmak istediğim
![]()
Aaa onu ben demedim @Harunnn60 @kerem diyordu Merve yok diye![]()
![]()
Zaten Hepsi Kadına geçmeye başlamışlar @sokak sanati @kerem falan @Harunnn60 da geçer yakında![]()
![]()
@Aserat @Forumdash
İçeriği ne Anne gibi çocuk dramından mı gidiyorlarGerçek kadın dizisi bizim ki. Ecünnü yok bizde hepsi yetenekli![]()
Çocuklarıyla yaşam mücadelesi veren hasta bir annenin dramıİçeriği ne Anne gibi çocuk dramından mı gidiyorlar@Forumdash
Bakalım Kenan gelince Kadın mı Eşkiya mı etkilenecekÇocuklarıyla yaşam mücadelesi veren hasta bir annenin dramı![]()
Kadın sadece dram dizisi çok ayrı FatihtenBakalım Kenan gelince Kadın mı Eşkiya mı etkilenecek![]()
![]()
![]()
Kadın sadece dram dizisi çok ayrı Fatihten
Hürremden entrikaya alişik olan seyirci ve entrika dizisi UTC = kitle aynı
Diriliş gibi aksiyonlu olacak Fatih belli.. Eskiya her bölüm biri ölüyor. Aksiyon dolu😛= kitle aynı
UTC+EDHO=Fatih@xBUGRAx @sokak sanati @kerem
Türkçeyi matematikle birleştirdm daha napimKafası zor alıyor çoğu şeyi.![]()
Türkçeyi matematikle birleştirdm daha napim![]()
Kafana post ser, az sonra kafana oklava yiecenYine anlamaz bu.s.s
Kafana post ser, az sonra kafana oklava yiecen![]()
Yine bağladın entrika kraliçesineBen Merve Aksak tatlım bana bi şey olmaz
Yine bağladın entrika kraliçesineSiz hesaplasın ben düello izlemeyi severim. Çekirdek almaya ben
@Çiğdem-
Forumda olan dizide Merve bendim ama diznin ön planda olan karakteri olduğu içindi yoksa huy olarak @sokak sanati yakışıyor alsın onun olsun ayollBen Merve Aksak tatlım bana bi şey olmaz
kız bu reyting tablosundan sonra fatih dizisinin bugüne gelip de senin hızır alini @batuhankaralar ın hızırını bitireceğini düşünürken aynen şöylesinizAaa onu ben demedim @Harunnn60 @kerem diyordu Merve yok diye![]()
![]()
Zaten Hepsi Kadına geçmeye başlamışlar @sokak sanati @kerem falan @Harunnn60 da geçer yakında![]()
![]()
@Aserat @Forumdash
Aaa Eşkiyada son bölümde baya ortalık karıştı ölen kadınlar dolaşıyor dizide tam @pompykız bu reyting tablosundan sonra fatih dizisinin bugüne gelip de senin hızır alini @batuhankaralar ın hızırını bitireceğini düşünürken aynen şöylesiniz