Haftaya daha da heyecanlı Eylül'ün ölüm kalım savaşı varKırgınlar'a tebrikler, fragman ve maçın etkisiyle sonunda totalde zirveye konmuş bu hafta, haftaya İçerde geri alır tahtını
Survivorda maçtan etkilenmişKırgınlar'a tebrikler, fragman ve maçın etkisiyle sonunda totalde zirveye konmuş bu hafta, haftaya İçerde geri alır tahtını
Yani 1-2 hafta daha zirvede kalır belki sonra havası söner illa kiHaftaya daha da heyecanlı Eylül'ün ölüm kalım savaşı var
Pazartesi Survivor mı var la rekabette, adını anma da rezil olmayak bari daha da. ssSurvivorda maçtan etkilenmiş
Ama kirginlari devamli izleyen erkek zor bulursunBahane de hazır eğer zirveyi kaybetmeseydiniz hiç öyle demeyecektin İçerdeyi izleyen bir sürü kadın bulabilirim
Acun reis kavga koymuyor koysa zirveye yaklaşırız.ssYani 1-2 hafta daha zirvede kalır belki sonra havası söner illa ki
Pazartesi Survivor mı var la rekabette, adını anma da rezil olmayak bari daha da. ss
Aynen ödül ve sembol oyunu yetmiyor zirveye yaklaşmamıza, hamle yapması şart. ssAcun reis kavga koymuyor koysa zirveye yaklaşırız.ss
Kalibimi basarim dizideki tum karakterlerin hepsi hastanelikte olsa(arka sokaklar 2.sezon ilk bolum)siz 10+ yapamazsiniz karadayi gibi 9.99 olabilir en fazlaÇatlayın
Haftaya da 10 alacağız siz 7'lere düşersiniz
Valla bakalım haftaya düşüş Yaşar mı bilmem ama sanmıyorum yine bir sürü olay olacak 9,92 alırızYani 1-2 hafta daha zirvede kalır belki sonra havası söner illa ki
Pazartesi Survivor mı var la rekabette, adını anma da rezil olmayak bari daha da. ss
Ehehehehehe Vee Totalde dediğim gibi 9,80 küsür almışız ve İçerde'yi devirmişiz. 73.bölümümüzde 10 civarı Reyting alıyoruz fark-ı Kırgın Çiçekler
AB ve ABC oranlarımız da şahane şimdi herkes Yok o ölüyor yok bu ölüyor falan diyecek
Maçtan kaynaklandı BJK-gs gs en faZla reyting alan takım olduğu için
Hı hı tabi haftaya da zirveyi alınca pekiştireceğiz kendimizi şimdi yakında haber gelir İçerde özetsiz Yen'i bölümKonuya sadece bu yorumu okumak icin girdim yemin ediyorum.
Ama @pompy reyiz sana cevabi vermis.
Hı hı tabi haftaya da zirveyi alınca pekiştireceğiz kendimizi şimdi yakında haber gelir İçerde özetsiz Yen'i bölüm