27 Şubat 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Evet şimdi gelelim yorumlarıma.
Kırgınlar fragmanda zaten zirve geleceğinin sinyalini vermişti. Kimse maç deyip durmasın. Maç olmasaydida zirve olurdu.
İçerdeyede tebrikler.
Survivor fena değil ama pazartesileri unutsun zirveyi.
Bu arada paramparça ile ilgili bir haberim var ve konu nerede açılıyor bilmiyorum :D yada yetkim varmı? @mrt-06 ?

@mrt-06

Evet şimdi gelelim yorumlarıma.
Kırgınlar fragmanda zaten zirve geleceğinin sinyalini vermişti. Kimse maç deyip durmasın. Maç olmasaydida zirve olurdu.
İçerdeyede tebrikler.
Survivor fena değil ama pazartesileri unutsun zirveyi.
Bu arada paramparça ile ilgili bir haberim var ve konu nerede açılıyor bilmiyorum :D yada yetkim varmı? @mrt-06 ?

@mrt-06
Kıskançlıktan çatlasınlar söyle ben açayım istersen :A

Anadolu Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz bir kıvırcık saçlı vatandaş Kırgın Çiçekler'in reyting başarısı için sokakta çırılçıplak soyundu. Kendisine yöneltilen soruya ise ; " 73. bölümümüzde elde ettiğimiz bu başarıya kayıtsız kalamadım. Balkona da bayrakları astım " şeklinde yanıt verdi.

@denizz19 :A

Anadolu Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz bir kıvırcık saçlı vatandaş Kırgın Çiçekler'in reyting başarısı için sokakta çırılçıplak soyundu. Kendisine yöneltilen soruya ise ; " 73. bölümümüzde elde ettiğimiz bu başarıya kayıtsız kalamadım. Balkona da bayrakları astım " şeklinde yanıt verdi.

Ahahaha bir sonraki başarı 730.bölümde gelecek :A :A

Çatlayın :A

Ahahaha bir sonraki başarı 730.bölümde gelecek :A :A
Haftaya da 10 alacağız :A siz 7'lere düşersiniz :F

herkes beşiktaş galatasaray maçı izledi bende dahil :A oyüzden normal içerdenin düşmesi haftaya tekrar 9lu normal reytingine gelir ve kemalime büyük tebrikler son haftaları kemal ne yapacak diye izledik kimse bu adama küfür etmesin youtubeden ayoll reytinge baksınlar :A

ve yayın akışı güncellenmiş sanırım perşembe survivor yok aa bylecelikle benim survivor izlememin rüyasını görenler bir başka bahara kaldı ayoll :A :A :A @Bully @EFE UYSAL
Egb6WA.jpg

Kırgın Çiçekler'in her karakteri apayrı iyi. Reytingi getiren tek bir karakter değil. Dün mesela geceye Songül damga vurdu bence. O sahneyi izlemenizi tavsiye ederim. Hani bir ara biri bir şey demişti sır açığa çıktı artık düşer diye işte ona gelsin bu reytingler :) Bir şeyden anladığı yokmuş demek ki :F

Kıskançlıktan çatlasınlar söyle ben açayım istersen :A
tamam olur neden olmasin. Kaynak benim :D burayla ilgili bir haber. Resmi kuruluşla görüştüm :D akşam yazarım sende haber değerine karar verirsin :D

bu yorum sesli güldürdü :kiki:

Abi İçerde sıkmaya başladı. Sırf iş olsun diye izliyorum artık. Normal bence geçilmeleri. Yavaş yavaş Survivor'da yaklaşmaya başlar.

Derbi maçı vardı İçerde'yi etkileceği zaten tahmin edilen bir şeydi tersi olsa anlamsız olurdu sonuçta boşalan kumanda elbette kadınlara geçiyor ve kadın dizisi olan Kırgın Çiçekler'e yönelinmiş, haftaya yine aynı sonuçlara döner Kırgın Çiçekler. :D

herkes beşiktaş galatasaray maçı izledi bende dahil :A oyüzden normal içerdenin düşmesi haftaya tekrar 9lu normal reytingine gelir ve kemalime büyük tebrikler son haftaları kemal ne yapacak diye izledik kimse bu adama küfür etmesin youtubeden ayoll reytinge baksınlar :A

ve yayın akışı güncellenmiş sanırım perşembe survivor yok aa bylecelikle benim survivor izlememin rüyasını görenler bir başka bahara kaldı ayoll :A :A :A @Bully @EFE UYSAL
Egb6WA.jpg
Ay bu hafta da yırttın demek pis cadı. ss O Ses'in finali çok geçe kaldı, onu hesap etmemiştim :(

Neyse illa ki izleyecez birlikte er ya da geç, sabırlıyımdır ben beklerim :A

Ay bu hafta da yırttın demek pis cadı. ss O Ses'in finali çok geçe kaldı, onu hesap etmemiştim :(

Neyse illa ki izleyecez birlikte er ya da geç, sabırlıyımdır ben beklerim :A
hahah dün gece korkuttun beni bugün ilk işim yayın akışına bakmak oldu ve :Z

ayy vlla sadece vatanım sensini geçebilirdiniz ondada size oyun oynadık vatanım sensini yayınlamadık yerine maç koyup acun beyi şutladık benim şansıma harika bir tesadüf oldu
:A :A :A

hahah dün gece korkuttun beni bugün ilk işim yayın akışına bakmak oldu ve :Z

ayy vlla sadece vatanım sensini geçebilirdiniz ondada size oyun oynadık vatanım sensini yayınlamadık yerine maç koyup acun beyi şutladık benim şansıma harika bir tesadüf oldu
:A :A :A
Dün gece ne güzel Survivor görünüyordu yayın akışında. ss

Vatanım Sensin'i geçeceğimizi sen de biliyorsun yani güzel, O Ses nasıl olsa bitecek ve Survivor Perşembe'ye gelip totalin zirvesine konacak :A :Z

Dün gece ne güzel Survivor görünüyordu yayın akışında. ss

Vatanım Sensin'i geçeceğimizi sen de biliyorsun yani güzel, O Ses nasıl olsa bitecek ve Survivor Perşembe'ye gelip totalin zirvesine konacak :A :Z
diğer günlere oranla totelde perşembe az zayıf kalıyor o ses ne zaman bitice zaman akzandık bence ayoll :A :A :A

diğer günlere oranla totelde perşembe az zayıf kalıyor o ses ne zaman bitice zaman akzandık bence ayoll :A :A :A
O Ses Şubat'ta biterdi normalde senin şansına hala devam ediyor, bu sezon da takip etmediğim için bilmiyorum ki ne zaman biteceğini. ss

Zaman kazandın ama er ya da geç izleyeceğimiz için sıkıntı yok, ha bugün olmuş ha birkaç hafta olsa fark etmez :A

O Ses Şubat'ta biterdi normalde senin şansına hala devam ediyor, bu sezon da takip etmediğim için bilmiyorum ki ne zaman biteceğini. ss

Zaman kazandın ama er ya da geç izleyeceğimiz için sıkıntı yok, ha bugün olmuş ha birkaç hafta olsa fark etmez :A
bu haftada yeni bölüm yazdığına göre marttada devam edecek ozaman nisana kadar zaman akzandık demek ayoll ozamanda buluruz bir yolunu :Z:Z:Z

Herkes çırpınıyor :A taze diziyi geçiyorsak ölün bence :F içerde miçerde boş işler havası çabuk söndü bence 39 da bitmeli :A