Nasıl buldun diziyi ahmad ?
pis yedili havası seziyoruz ama umarım öyle olmaz
Nasıl buldun diziyi ahmad ?
Karagül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler.Şu yurt hayatı beni yedi bitirdi televizyon bulamıyorum hadi ona eyvallah yahu internet güzel çeksin de netten anlık izleyeyim bari
O zaman at çöpe, ff ye gel desterepis yedili havası seziyoruz ama umarım öyle olmaz
Şimdilik pek beğenmedim ama izliyorum bakalım nasılNasıl buldun diziyi ahmad ?
aha behzat ç nin abiside geldi diziyeKaragül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler.çok müsade edip dayanamazlar sana
O zaman at çöpe, ff ye gel destere
Ben daha bu hafta yurda geri döndümKaragül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler.çok müsade edip dayanamazlar sana
O zaman at çöpe, ff ye gel destere
Şu yurt hayatı beni yedi bitirdi televizyon bulamıyorum hadi ona eyvallah yahu internet güzel çeksin de netten anlık izleyeyim bari
Kreme nasıl dayandıysan buna da dayanırsın bence, sonuçta mns ler bayram etsin ha larissa ha sedeh, sonuçta hedef aynı ;mnsaha behzat ç nin abiside geldi diziyekadro iyide senaryo zonkluyor hafiften
Kreme nasıl dayandıysan buna da dayanırsın bence, sonuçta mns ler bayram etsin ha larissa ha sedeh, sonuçta hedef aynı ;mns
Kırklareli Üniversitesi'nde 3.sınıf tarih bölümü öğrencisiyim ne yazık kinerdesin şuanda.. yanii hangi okulun yurdu .... Allahtan yardım ve sabır dileklerimizi iletiyorum....
Fox sana özel tv göndercekmiş, 20 den 24.30'a kadar süren bi diziyi büyük bi sabırla izlediğin içinBen daha bu hafta yurda geri döndümYani geçen haftalar da izliyordum. Bizim yurdun kantininde Medcezir izliyor milletniye acaba. Ben netten izliyorum yurda gelince dizileri zaten
Larissanın vicudu diycektin heralde, yanlış yazdın sanırsamkrem in senaryosu ilginçtibu ise bilindik esprilerden oluşuyor
Kırklareli Üniversitesi'nde 3.sınıf tarih bölümü öğrencisiyim ne yazık kiKarahıdır Mahallesi Kırklareli Devlet Yurdu'nda ikamet etmekteyim. Teşekkür ediyorum
Fox sana özel tv göndercekmiş, 20 den 24.30'a kadar süren bi diziyi büyük bi sabırla izlediğin için
Kanal 4 hafta anca dayanır20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 5.87
2) FOX: 4.67
3) ATV: 4.37
4) STAR: 4.03
5) KANALD: 3.69
Karahıdır'a gel Çarlıt diye bir köpek var sor ona o gösterir beni sanadaha açık adres yazki bulayım senineysee... önemli olan sabırı dilemekti diyip geçiyorum...
Karahıdır'a gel Çarlıt diye bir köpek var sor ona o gösterir beni sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?