27 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Şu yurt hayatı beni yedi bitirdi televizyon bulamıyorum hadi ona eyvallah yahu internet güzel çeksin de netten anlık izleyeyim bari
Karagül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler.
çok müsade edip dayanamazlar sana

pis yedili havası seziyoruz ama umarım öyle olmaz
O zaman at çöpe, ff ye gel destere

Karagül'e nasıl tv buluyon peki 20 den 24.30'a kadar sürüyor. Bi öğrenci o süre zarfında 4 tane dizi izler.

aha behzat ç nin abiside geldi diziye
kadro iyide senaryo zonkluyor hafiften

Ben daha bu hafta yurda geri döndüm
Yani geçen haftalar da izliyordum. Bizim yurdun kantininde Medcezir izliyor millet
niye acaba. Ben netten izliyorum yurda gelince dizileri zaten

nerdesin şuanda.. yanii hangi okulun yurdu .... Allahtan yardım ve sabır dileklerimizi iletiyorum....
Kırklareli Üniversitesi'nde 3.sınıf tarih bölümü öğrencisiyim ne yazık ki
Karahıdır Mahallesi Kırklareli Devlet Yurdu'nda ikamet etmekteyim. Teşekkür ediyorum

Ben daha bu hafta yurda geri döndüm
Yani geçen haftalar da izliyordum. Bizim yurdun kantininde Medcezir izliyor millet
niye acaba. Ben netten izliyorum yurda gelince dizileri zaten
Fox sana özel tv göndercekmiş, 20 den 24.30'a kadar süren bi diziyi büyük bi sabırla izlediğin için

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 5.87
2) FOX: 4.67
3) ATV: 4.37
4) STAR: 4.03
5) KANALD: 3.69

Kırklareli Üniversitesi'nde 3.sınıf tarih bölümü öğrencisiyim ne yazık ki
Karahıdır Mahallesi Kırklareli Devlet Yurdu'nda ikamet etmekteyim. Teşekkür ediyorum

daha açık adres yazki bulayım seni
neysee... önemli olan sabırı dilemekti diyip geçiyorum...

Aramızda Kalsın neden bu kadar düşük gidiyor ya..

Boynu bükükler 3.7 fena değil ama uzun soluklu bir dizi olmaz çakma geniş aile tarzı işte

Boynu Bükükler yükselmiş ama şimdilik dizi durgun ilerliyor bakalım nasıl gidecek diğer anlıklarda