Doksanlar pazar olacaktır..Kara Para Aşk'da çarşamba.atv`nin pazarı boşalıyor.Kara para aşk`ta gelebilir
Doksanlar pazar olacaktır..Kara Para Aşk'da çarşamba.atv`nin pazarı boşalıyor.Kara para aşk`ta gelebilir
Son zamanlarda beğenmediğini söylüyordun da o yüzden dedim.Yeni bölüm inşallah iyi gider ama kötü bitmesi daha iyi.
Ne alaka be sanki ilk kez izliyorum diziyi.
Konu çok başka yerlere kaydı aşk devreye girince sıkıcılaştı.Son zamanlarda beğenmediğini söylüyordun da o yüzden dedim.
Aynen, katılıyorum eski tadı kalmadı.Konu çok başka yerlere kaydı aşk devreye girince sıkıcılaştı.
Güzel bence. Valla Show TV'den gittiği için demiyorum Sibel Can'ın sesi çok güzel. Konuklar Bülent Ersoy'a göre aynı olur bence yapımcı aynı çünkü.Diva'dan güzel mi sesi. 😱 Sibal daha star konuklar ağırlar umarım.
Güzel bence. Valla Show TV'den gittiği için demiyorum Sibel Can'ın sesi çok güzel. Konuklar Bülent Ersoy'a göre aynı olur bence yapımcı aynı çünkü.
Çarşamba olmasın çünkü Muhteşem yüzyıl varken TV`den izlemem ama haklısın Çarşamba olur evet çünkü öyle diziyi haftasonu yapmazlarDoksanlar pazar olacaktır..Kara Para Aşk'da çarşamba.
Büyüklük mü? 😱 Benim okuduğuma göre aşırı şımarıklıktan Illallah etmiş yapımcılar.Sibel tavrını koysun. Diva büyüklük göstermiş ses etmemiş, harcadılar.
Muhteşem Yüzyıl bitene kadar ikisinden birini Pc'den izlersin.Çarşamba olmasın çünkü Muhteşem yüzyıl varken TV`den izlemem ama haklısın Çarşamba olur evet çünkü öyle diziyi haftasonu yapmazlar