- Reaksiyon puanı
- 37,228
- Puanı
- 1,061
Konunun ilk sayfasindan sogudum
Ben Yalan Dünyayı izlerken ne yapıyorsam sen de onu yap olsun bitsin.
Çok güzel bir çözümmüş valla hemen uygulamaya geçiyorum. Sayende Star'ıma ihanet etmemiş olacağım. Teşekkür ederim.Ben Yalan Dünyayı izlerken ne yapıyorsam sen de onu yap olsun bitsin.
Kanal D logosunu küçük bir kartonla kapat ve sağ üst köşeye Star logosu resmi olan küçük boy karton kağıt ve ya resim koy.
Böylelikle diziyi Starda izlemiş gibi oluyorsun.
İyi seyirlerTatar Ramazan final bölümü şu an ekranlarda fazla ağlatmazlar İnşallah
Güneşi Beklerken Star'ımda olsa daha bir zevkle izlerdim. Ama Kanal D ile idare edeceğiz artık ne yapalım?Hopp hopp ne ihaneti tabiki güneşi beklerken
Güneşi Beklerken Star'ımda olsa daha bir zevkle izlerdim. Ama Kanal D ile idare edeceğiz artık ne yapalım?
Yazmim yazmim diyorum ama şu laflarımı ciddiye aldığına inanamıyorum şu an.Wayy canınaa diziyi elinde olsa Star'a transfer edecen Bence kanal için dizi izlenmemeli dizi için kanal izlenmeli 😉 yanii herkes sevdiği diziyi izlemeli kanalı sevdiği için kanalın dizilerini değil
Sağolasın aga keşke sende izleseydin. Tatar Ramazanı şu sistemde ekranlara süreceklerdi en az 2 sene sürerdi Atv kendi eliyle öldürdü güzelim diziyiİyi seyirler
Yazmim yazmim diyorum ama şu laflarımı ciddiye aldığına inanamıyorum şu an.
Yakında Sibel Can gelecek.Bülent Ersoy Show'suz ilk Pazar..
Hayat Hanım gelsin.
Gönderme yapıyordum sadece. Sen de öğreneceksin zamanla.hayır tabiki ciddiye almadım lafım sana değil gelinim sen anla misalii yoksa sen en çok kanald yi seversin öyleydin en azından