26 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken mi izlesem yoksa Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi mi? Bilemedim şimdi. Star'ıma da ihanet etmek istemiyorum. @EveN @mrt-06. :A

Güneşi Beklerken mi izlesem yoksa Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi mi? Bilemedim şimdi. Star'ıma da ihanet etmek istemiyorum. @EveN @mrt-06. :A
Ben Yalan Dünyayı izlerken ne yapıyorsam sen de onu yap olsun bitsin.

Kanal D logosunu küçük bir kartonla kapat ve sağ üst köşeye Star logosu resmi olan küçük boy karton kağıt ve ya resim koy.

Böylelikle diziyi Starda izlemiş gibi oluyorsun. :)

Ben Yalan Dünyayı izlerken ne yapıyorsam sen de onu yap olsun bitsin.

Kanal D logosunu küçük bir kartonla kapat ve sağ üst köşeye Star logosu resmi olan küçük boy karton kağıt ve ya resim koy.

Böylelikle diziyi Starda izlemiş gibi oluyorsun. :)
Çok güzel bir çözümmüş valla hemen uygulamaya geçiyorum. :) Sayende Star'ıma ihanet etmemiş olacağım. Teşekkür ederim. :)

Güneşi Beklerken Star'ımda olsa daha bir zevkle izlerdim. Ama Kanal D ile idare edeceğiz artık ne yapalım? :)

Wayy canınaa diziyi elinde olsa Star'a transfer edecen :D Bence kanal için dizi izlenmemeli dizi için kanal izlenmeli 😉 yanii herkes sevdiği diziyi izlemeli kanalı sevdiği için kanalın dizilerini değil :)

Wayy canınaa diziyi elinde olsa Star'a transfer edecen :D Bence kanal için dizi izlenmemeli dizi için kanal izlenmeli 😉 yanii herkes sevdiği diziyi izlemeli kanalı sevdiği için kanalın dizilerini değil :)
Yazmim yazmim diyorum ama şu laflarımı ciddiye aldığına inanamıyorum şu an. :F