26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Polat yolda gecen adamlari cevirip vurmuyor sadece türkiye düsmanlari ile mücadele ediyor.

Ben KVP yi 7 senedir izliyorum vallahi cebimde bicak bile tasimiyorum ama senin IQ deki insanlar izlerse o Zaman zararli olabilir haklisin muahahaha

ben şiddetten etkilenen çocuklardan bahsediyordum .. sen kendinden örnek vermişsin. yoksa sen çocukmusun yasin?

Takas bu arada cok merak ettim sen nerelisin

vallahi bende gecen sene T.C. Ye gittim ama hic senin dedigin gibi birsey görmedim sen yanlislikla daga cikmis olmayasin

ben şiddetten etkilenen çocuklardan bahsediyordum .. sen kendinden örnek vermişsin. yoksa sen çocukmusun yasin?

Hayir ama KVP yi izlemeye basladigimda 12 yasindaydim ama yinede elime bicak almadim bilincli Anne Baba cocugunun siddetten etkilendigini biliyorsa izletmesin.

Almanyada yasiyorum , Trabzonlu - Akcaabatliyim

ya ben bu reytıng sonuçlarına yenı yenı bakmaya başladım bılgılı bırı benı bılgılendıre bılırmı Bu total nedir A/B nedir Share % si ne oluyor reytin %14 yada 15 fılan oldumu tahmını kaç kısı ızlemış fılan bu konularda bılgılendırırsenız sevinirim iyi gecelr

Vadi hayranları çok abartıyor ben de geniş aile hayranlarını böyle sanardım

benimle kendi yorumlarına şöyle bakarsan senden ne kadar ileride olduğumu anlarsın hen yaş hem zeka hem bilgi tamam mı ? :stung::stung::biggrin:

ya helal olsun sana ya cem yilmaz dan sonra gördügüm en iyi komedyensin sen varya su anda senin attigin mesajlardan koleksyon yapmayi düsünüyorum.

KVP fanatikleri , ve benim cephemde olan Arkadaslarim
D 😛 yarin karne günüm , dua edin benim icin :'( 😛P korkuyormmm MSA mi almam lazimm