belli oluyo
sen sus takasssssss:cocksure: iyi eyendirdiniz beni akşam akşam bu boş laflarınızlA
belli oluyo
Polat yolda gecen adamlari cevirip vurmuyor sadece türkiye düsmanlari ile mücadele ediyor.
Ben KVP yi 7 senedir izliyorum vallahi cebimde bicak bile tasimiyorum ama senin IQ deki insanlar izlerse o Zaman zararli olabilir haklisin muahahaha
korkma , fgsn yi izleyenler o sahneyle sadece tatmin oluyorlardir oda , KVP de ise cocuklar insanlar polat oluyor cikiyoar resmen , bu sene trkiyeye geldigimde disarda dolasmaya korkdum resmen , herkez polat olmus cikmis , bu gidisle ölü sayisida artar ...
Takas bu arada cok merak ettim sen nerelisin
sen sus takasssssss:cocksure: iyi eyendirdiniz beni akşam akşam bu boş laflarınızlA
ben şiddetten etkilenen çocuklardan bahsediyordum .. sen kendinden örnek vermişsin. yoksa sen çocukmusun yasin?
aynen aynı fikirdeyizYakup bende seninle ayni cephede oldugum icin sorim dedim) nerelisin
Almanyada yasiyorum , Trabzonlu - Akcaabatliyim
almanya nin neredindesin acaba?
seni eyendirdiysek ne Mutlu bize
Kac yasindasin cnm sen???
benimle kendi yorumlarına şöyle bakarsan senden ne kadar ileride olduğumu anlarsın hen yaş hem zeka hem bilgi tamam mı ? :stung::stung::biggrin:
benimle kendi yorumlarına şöyle bakarsan senden ne kadar ileride olduğumu anlarsın hen yaş hem zeka hem bilgi tamam mı ? :stung::stung::biggrin:
Vadi hayranları çok abartıyor ben de geniş aile hayranlarını böyle sanardım
Vadi hayranları çok abartıyor ben de geniş aile hayranlarını böyle sanardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?