26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

valla kurtlar vadisinde herşey olur mamoşu vurdular 13 ten 18 e çıkardılar reytingleri mematiyi bi vururlar 20 ye çıkar

Sonuçta totalin içinde de A/B grubu var. Total, A/B grubunu kapsıyor. Ayrıca tatil için illa kayak merkezine falan gidilmesine gerek yok. Memleketi yakında olanlar memleketlerine gitmiş olabilir. Çocuklar, televizyonu her zaman izlerler. Sınav, ders pek fark edeceğini sanmıyorum
Anca gündüz kuşağında fark eder o...

zaten totalin içinde ab grubunun reytingleride var ab grubu reytingleri totalide düşürüyor....

arka sokaklarin AGB de 12-13 Reyting alsiginida gördük
arka sokaklar son zamanlarda 9 reytingi zor görüyordu. ab de 6 reytingin üstüne çıkamıyordu. sbt de tekrarı bile 9 reyting alıyor kendisi çif raklamlardan düşmüyor

benim 2-3 tane sınavım oluyodu gene vadiyi izliyodum sınav falan farketmez bizim için

yalnız okullar tatil oldugu için çoluk çocugun izlediği dizilerin reytingi de atabilir. eskiden okul vardiye erken yatmak zorunda kalan çocuklar kurtları izlemiş de olabilir. tatil için tatil için reytingi düşenler anne babaların izlediği fatmagül, öyle bir zaman geçer ki , muhteşem yüzyıl olacak diğer dizilerin reytiingine katkı olacaktır

tns gelsede ayni oranlar olur

Pazartesi
Arka Sokaklar
Salı
Öyle Bir Geçer Zamanki
Çarsamba
Muhteşem Yüzyıl
Persembe
Kurtlar Vadisi
Cuma Yalan Dünya Total Adını Feriha Koydum
Cumartesi İffet Yeteneksizsiniz
Pazar Umutsuz Ev Kadinlari

arkadaş vadiyi sanki küçük çocuklar izliyo he yetişkin adamların %85 i izliyor düşerse vadinin reytingleri düşer

arkadaş vadiyi sanki küçük çocuklar izliyo he yetişkin adamların %85 i izliyor düşerse vadinin reytingleri düşer
sen hiç sokaga yada internet kafeler gitmiyon sanırım. çoluk çocuk konuşuyor kurtları sadece.. olgun inslar eskiden agırlıklı izliyordu. soner yalçının konsept danışmanı oldugu zamanlar ülkede neler olacagından haber verdikleri dönem olgun insanlar izliyordu
)))))

arka sokaklar son zamanlarda 9 reytingi zor görüyordu. ab de 6 reytingin üstüne çıkamıyordu. sbt de tekrarı bile 9 reyting alıyor kendisi çif raklamlardan düşmüyor

ya kardesim arka sokaklar cok izleniyor bunu Kimse degistiremez ucankusfocus da bile tekrarlari ilk 4e giriyor

ülkede neler olacağını şimdide gösteriyolar bırak boş lafları yetişkin adamların %85-90 ı vadiyi izler boşuna takla atma 1.yiz
evde 1.babanın 2.annenin 3.çocuk sözleri geçer baba izlemiyor anne izlemiyorsa çocuk hiç izleyemez biraz mantıklı konuş benim babam başka bişeyi izlese ben nasıl izleyecem (ki ben hertürlü izlerimde
)
lütfen mantıklı konuşalım

ya kardesim arka sokaklar cok izleniyor bunu Kimse degistiremez ucankusfocus da bile tekrarlari ilk 4e giriyor
uçankuşa ne bakıyorsunuz bende bir focus gurup yapayım.. tnt ye üçtane prgram yapıyor uçankuş ve hep tnt dizilerini ve kendi programlarını yukarda gösteriyor. hatta bir ara çarkıfeleği 6. sırada göstermişti
)))

YASİN gözünü sevim tartışmayalım sonuçlar ortada bırak kendilerini yırtsınlar umrumda değil senden rica ediyorum cevap verme

3-4 yıldır tek bildikleri şey kaşif kozinoglu olayı zaten onun ölümüde şüpeli bilmesi normal.. bir evde asla çocukların elinde kumandayı alamazsınız. hele bir alında görün neler oluyor. senin dediğin aile tipi eskide kaldı
))))

arkadaş siyaseti girmeyelim yasak
3-4 yılda o kadar yok şey bildilerki vadi senaristlerini içeri alıyolardı
tv yi akşam çocuklar istediği gibi izleyemez sen nerde yaşıyon ya
öbgzk yi fatmagülü çocuklar mı izliyo
erkekler pek dizi izlemezler ama perşembe akşamı kumanda her zaman erkeklerdedir 9 yıldır böyle diğer günleri bilemem

dediğin konuda haklısın mesela ben tatilde televizyonu çocuklara bırakıyorum. kendi izlediğim dizileri internetten takip ediyorum tatilde çocukları kırmamak gerekiyor, hele karneleri iyiyse kurtlarıda, pepee yide izleyebilirler sorun yok
)

öbzgzk karşında çocukların izlyeceği bir dizi olmadıgı için çocuklar kumandayı alamıyor... 9 yıldır değil. zaten ilk yıl kurların reytingi düşüktü. son 3-4 yıldırda beren kurtları eziyor yani yıllar önce 4 yıl kurtlar izlenmiş okadar

kendinizi yırtmanıza gerek yok arkadaşlar vadi 1. hadi bakalım

Kurtlar Vadisi Pusu'nun izleyicisinin sadece çocuklar olduğunu düşünmüyorum. Özellikle C/D grubundaki orta yaş ve üstü erkeklerin önemli bir kısmı Vadi'yi izliyor. Çocuk izleyicisi de elbette fazla ama sadece çocuk reytingleriyle 14'lere çıkması beklenemez

TNS konusunda konuşuluyor. AGB'de Kurtlar Vadisi Pusu, SBT'ye göre ciddi daha düşük oran alıyordu bu yıl. TNS'nin de denekler açısından AGB'ye daha yakın olacağını düşünürsek Kurtlar Vadisi Pusu'da bir miktar düşüş beklenebilir. Ama şimdiden bunu konuşmak yersiz. Çünkü daha çok uzun süre var