26 Kasım 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Dizi tekrarıyla kıyaslanacak vaziyete düşmüş:A:A
Yoo öyle bir duruma düşmemiş niyeyse öyle bir durum uydurulmaya çalışılıyor. :A 5 reyting alan dizi için boş boş final muhabbetleri yapılıyor mantık uçmuş gitmiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yoo öyle bir duruma düşmemiş niyeyse öyle bir durum uydurulmaya çalışılıyor. :A 5 reyting alan dizi için boş boş final muhabbetleri yapılıyor mantık uçmuş gitmiş. :A
Ocak ayı geliyor yalnız:A Survivor filan başlayacak(sa) biter. Hem reklam toplayamazsa da:A

Ocak ayı geliyor yalnız:A Survivor filan başlayacak(sa) biter. Hem reklam toplayamazsa da:A
Reklam konusunda hiçbir sorun yok bölüm ortasında ve sonunda yarımşar saat reklam oluyor. :A Survivor da en fazla Masterchef kadar reyting alacağına göre değişen bir durum olmayacak. :A

• Güldürdün
Reklam konusunda hiçbir sorun yok bölüm ortasında ve sonunda yarımşar saat reklam oluyor. :A Survivor da en fazla Masterchef kadar reyting alacağına göre değişen bir durum olmayacak. :A
Hayır fiyat konusunda:A Yoksa 1 reytingli diziler de 4 kuşak reklam verebiliyor:A

Reklamverenlerin en önemsediği gruplarda 5+ alıyor o da yeterli. :A Ay hala gülüyorum ya hani yeni bölümlü dizilerle kıyaslarsın da Destan ne alaka. :A
Gümüyorsun yeni dank ediyor :A Ben de onu dedim yaa dizi tekrarıyla kıyaslanacak vaziyette diye:F Sınırda olması fiyat düşüsü getirir:A Zaten Dolar olmuş kaç:F

Gümüyorsun yeni dank ediyor :A Ben de onu dedim yaa dizi tekrarıyla kıyaslanacak vaziyette diye:F Sınırda olması fiyat düşüsü getirir:A Zaten Dolar olmuş kaç:F
İşte niye öyle vaziyette olduğuna dair bir argümanın var mı yoksa sallamasyon mu. :A Her cumartesi gereksiz final zorlamalarıyla dolu yorumlar görmekten içime ikrah geldi. :A

• Güldürdün
İşte niye öyle vaziyette olduğuna dair bir argümanın var mı yoksa sallamasyon mu. :A Her cumartesi gereksiz final zorlamalarıyla dolu yorumlar görmekten içime ikrah geldi. :A
Argumanım veriler daaa!!! Biri yeni bölüm yayınlanan dizinin diğer tekrarı yayınlanan dizi:A Tekrarı yayınlanan dizin reytingi yeni bölü yayınlanan dizinin yarısına denk gelecekmiş nerdeyse:A

Argumanım veriler daaa!!! Biri yeni bölüm yayınlanan dizinin diğer tekrarı yayınlanan dizi:A Tekrarı yayınlanan dizin reytingi yeni bölü yayınlanan dizinin yarısına denk gelecekmiş nerdeyse:A
Üzgünüm ama fazla zorlamışsın. :A Kıyaslayacaksan TRT'deki diziyle kıyasla ona daha yakın almış. :A

• Güldürdün
Yalnız dizi tek odada devam etmiyor ki. Konuk olan isimlerin yaşadıklarını, geçmişini görüyoruz ki bunlar hep ayrı mekanlar. Ek olarak yaşadıkları anlatılırken birçok konuk oyuncu da olaya dahil olmuş oluyor.

izlemiyorum diziyi. geçen sezon izledim. gördüğüm kadarıyla tek odada geçiyordu.diğer diziler kadar maliyetli olmaz diyordum.bu sezonki konuklar daha az tanınan isimler. oyuncular konusundada maliyetten kısılmış.

izlemiyorum diziyi. geçen sezon izledim. gördüğüm kadarıyla tek odada geçiyordu.diğer diziler kadar maliyetli olmaz diyordum.bu sezonki konuklar daha az tanınan isimler. oyuncular konusundada maliyetten kısılmış.
Oyuncular konusunda hiçbir sorun yok yine çok iyi isimler geliyor. :) Ayrıca Meltem Cumbul, Gökhan Özoğuz vs. bunlar elli yıldır bilinen insanlar.

Oyuncular konusunda hiçbir sorun yok yine çok iyi isimler geliyor. :) Ayrıca Meltem Cumbul, Gökhan Özoğuz vs. bunlar elli yıldır bilinen insanlar.

burcu biricik aslıhan gürbüz uğur yücel erkan petekkaya pınar deniz daha tanınan isimler değilmi.
gökhan özoğuz en son 1996 yılında oyunculuk yapmış. oyuncu değil. meltem cumbul son 15 yıldır başrol oynamamış. ayça bingölde benzer şekilde. neden yanlış bir şey söylüyormuşum gibi üzerime geliniyor anlamıyorum.

burcu biricik aslıhan gürbüz uğur yücel erkan petekkaya pınar deniz daha tanınan isimler değilmi.
gökhan özoğuz en son 1996 yılında oyunculuk yapmış. oyuncu değil. meltem cumbul son 15 yıldır başrol oynamamış. ayça bingölde benzer şekilde. neden yanlış bir şey söylüyormuşum gibi üzerime geliniyor anlamıyorum.
Normal bir şekilde ifade ediyorum üste gelme yok sakin ol. :) Pınar Deniz sadece 4-5 yıldır tanınan bir oyuncu. Oysa Gökhan Özoğuz uzun süredir müzisyen kimliğiyle gündemde olan, Eurovision'da ülkemizi temsil etmiş (2000'lerde de 2-3 filmde oynamış) biri, Meltem Cumbul da belki Z kuşağı tarafından değil ama diziyi takip eden yetişkin kitlece çok tanınan bir oyuncu. Ayrıca sırf dünyaca ünlü ama yetenek fakiri olan Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimlerdense bilinirliği bir tık daha az (ki değil) ama daha yetenekli ve role uygun oyuncuların varlığı çok daha olumlu.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Normal bir şekilde ifade ediyorum üste gelme yok sakin ol. :) Pınar Deniz sadece 4-5 yıldır tanınan bir oyuncu ve Yargı'ya kadar daha çok gençlerin bildiği biriydi. Oysa Gökhan Özoğuz uzun süredir müzisyen kimliğiyle gündemde olan, Eurovision'da ülkemizi temsil etmiş (şimdi baktım 2000'lerde de 2-3 filmde oynamış) biri, Meltem Cumbul da belki Z kuşağı tarafından değil ama diziyi takip eden yetişkin kitlece çok tanınan bir oyuncu. Ayrıca sırf dünyaca ünlü ama yetenek fakiri olan Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimlerdense bilinirliği bir tık daha az (ki değil) ama daha yetenekli ve role uygun oyuncuların varlığı çok daha olumlu.

ben bütçeden ve maliyetten bahsetmiştim.bilinen isimler daha maliyetli değil mi? anlatamadım ben galiba.