26 Kasım 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Trajedi Odasını kastediyorsun işte. 10 reytingden 4 reytinge kadar düşen başka dizi yok çünkü. :A
Yok rakip gelince üç gruptan ikisinde zirveyi kaybedenleri, sezon başlayalı kısa süre olmasına rağmen 8'lerden 6'lara düşenleri diyorum. :A

Screenshot_20211127-100908~2.png

Screenshot_20211127-100913~3.png
Screenshot_20211127-100904~2.png
Screenshot_20211127-100913~4.png
Screenshot_20211127-100908~3.png

Screenshot_20211127-103618~2.png

Son düzenleme:
'Kırmızı Oda' düşüş yaşamış ama öyle çok da etkilenmemiş yani ufak düşüşler yaşamış. AB ve ABC1 zirvesinden adım adım uzaklaşıyor, orası ayrı. Artık zirveyi göremeyeceği net.

'Aziz' AB'de düşmüş ve zirveyi kaptırmış ama diğer iki grupta yükselişini sürdürmüş. Daha sağlam bölüm ve tanıtımlarla +7 reytingi geçecek gibi görünüyor. Gerçi bu diziden beklentim daha fazlaydı benim, 8-9 düşünüyordum ama zamanla +7 görür.

'Kıbrıs Zafere Doğru' bu hafta tüm gruplarda yükselmiş, sıralama ve oran olarak her türlü kötü ve geride görünüyor. Sezon sonunu görür gibi geliyor.

'Aşk Mantık İntikam' bu hafta sert düşüş yaşamış, oranları garip gerçekten. Bir hafta iyi yükselmiş deyip şaşırıyoruz, sonraki hafta geriye düşüyor. Bu zorlu günde iyi oran aldığını düşünüyorum, kanalı ve yapımcıyı güldürüyordur bence.

'Arka Sokaklar' bu hafta tüm gruplarda yükselmiş. TOTAL zirvesini kaptırmayacak gibi görünüyor, yılların başarısı ortada, kocaman tebrikler!

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Haftanın en saçma günü Cuma bence. :A Diğer boş günlerde en azından Masterchef ve ya O Ses-i arka planda açık bırakıyorum. Amma Cuma resmen bomboş.
Hiçbir dizi kesin olarak bir başarı gösteremiyor, çok ilginç bir gün. Aziz de tamamen boşluktan 6 alıyor bence, çünkü izleyecek birşey bulamayanlar izliyor.

Sadece Müge ve Esra-yı kutluyorum ve tabiiki Didem-i. :bhr:
Gelinim Mutfakta ise Ezgi Sertel ile hiç olmadı. Programın yorumlarında da sık-sık görüyorum, herkes daha samimi birisi olarak tanıdığını amma bu yarışmada çok farklı olduğunu yazıyor. Ben de öyle düşünüyorum, çok yanlış bir seçimdi sunucu olarak.

Önde ki dizi düşünce orta sayfa da etkilenmiş doğal olarak. Ama o saatte 2 kere reklam aldı. Reyting derdi olduğunu pek sanmıyorum. Keşke bir gün dizi yayınlanmasa da prime time 1 de 20 de yayınlansa. Çoğu diziden iyi reyting alabileceğini düşünüyorum.

Kırmızı Oda bu sezon 4-5 bandından pek yukarı çıkamayacak gibi anlaşıldı. Geçen sezonda çıtayı çift hanelere kadar yükselttiğini düşünürsek onun yanında düşük kalıyor ama bağımsız olarak değerlendirildiğinde ortada kötü, hele ki finali gerektirecek hiçbir sonuç yok. Zaten bu düşüşün (Total ve AB'de düşüş bile diyemeyiz) nedeninin de kötü yayın stratejisi (bölüm 21.20'de başladı, yarım saat sonra 25 dakikalık reklama girildi vs.) olduğunu düşünüyorum yoksa senaryoda da eskisine göre pek fark yok. Gelecek hafta yeni diziye fazla izleyici kaptırmazsa bu sonuçlarla çok rahat sezon sonunu görür. Zaten Acun'un da Gülseren Hanım'ın en sevdiği dizisine kıyıp onu kıracağını sanmıyorum. :A

Prime-time dizilerinin rekabeti yetmiyor bir de Selçuk Tepeli, Müge Anlı, Esra Erol'la falan uğraşıyoruz üst sıraları bir salsanıza kuzum.ss

Kanal D'deki hava durumunu birkaç gündür listede göremiyorum hayırdır inşallah. :A
------

Bu arada O Ses Türkiye beklediğimden iyi gitmiş hatta cumartesiden daha çok izlenmiş. Acun her hafta böyle yapmaya kalkmaz inş. :A @Hazem

'Kırmızı Oda' düşüş yaşamış ama öyle çok da etkilenmemiş yani ufak düşüşler yaşamış. AB ve ABC1 zirvesinden adım adım uzaklaşıyor, orası ayrı. Artık zirveyi göremeyeceği net.

'Aziz'
AB'de düşmüş ve zirveyi kaptırmış ama diğer iki grupta yükselişini sürdürmüş. Daha sağlam bölüm ve tanıtımlarla +7 reytingi geçecek gibi görünüyor. Gerçi bu diziden beklentim daha fazlaydı benim, 8-9 düşünüyordum ama zamanla +7 görür.

'Kıbrıs Zafere Doğru' bu hafta tüm gruplarda yükselmiş, sıralama ve oran olarak her türlü kötü ve geride görünüyor. Sezon sonunu görür gibi geliyor.

'Aşk Mantık İntikam' bu hafta sert düşüş yaşamış, oranları garip gerçekten. Bir hafta iyi yükselmiş deyip şaşırıyoruz, sonraki hafta geriye düşüyor. Bu zorlu günde iyi oran aldığını düşünüyorum, kanalı ve yapımcıyı güldürüyordur bence.

'Arka Sokaklar' bu hafta tüm gruplarda yükselmiş. TOTAL zirvesini kaptırmayacak gibi görünüyor, yılların başarısı ortada, kocaman tebrikler!
Yalnız orası net değil çünkü AB'de Aziz'le arasında sadece 0.15'lik bir fark var. FOX Haber de 5.42 ile 1. olmuş. Yani gündem durulursa ve yeni dizi araya parazit yapmazsa AB'de tekrar 1. olabilir kısa sürede. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Aziz gündemden dolayı liderliği kaybetmiş ama reytinglerini yine arttırmış. Bu bölümden sonra hikaye daha da açılacağı için 7'leri rahat göreceğini düşünüyorum.

Arka Sokaklar'ın reytingleri tuhaf ama normal geliyor :A :A Parayı getiren kitle AB olduğu için orayı biraz yükseltmesi lazım.

AMİ birkaç hafta yükseldikten sonra yine aynı noktaya dönmüş. Bu dizinin tek avantajı FOX'un bu sezon tutan dizisi olmaması, yoksa bu reytinglerle final olabilirdi. Yine de sezon sonunu görür diye düşünüyorum.

Kırmızı Oda çok maliyetli bir proje olduğu için Acun bu reytinglerle devam ettirmez. Survivor fragmanını bekliyoruz :F