Yok rakip gelince üç gruptan ikisinde zirveyi kaybedenleri, sezon başlayalı kısa süre olmasına rağmen 8'lerden 6'lara düşenleri diyorum.Trajedi Odasını kastediyorsun işte. 10 reytingden 4 reytinge kadar düşen başka dizi yok çünkü.
Yok rakip gelince üç gruptan ikisinde zirveyi kaybedenleri, sezon başlayalı kısa süre olmasına rağmen 8'lerden 6'lara düşenleri diyorum.Trajedi Odasını kastediyorsun işte. 10 reytingden 4 reytinge kadar düşen başka dizi yok çünkü.
İlk sezonda da bazen öyle yaparlardı alışkınız. Bölüm 21.20'de başladı yarım saat sonra 30 dakikalık reklama girdiler reyting düşerse bu strateji bozukluğundan düşer.ss@Aserat geçen bölüm son 10 dakikasını yeni bölüm olarak verdiler.
Exxendeki yayın akışı çok dolu Sihirli annemi bile koyabilirTrajedi Odasını kastediyorsun işte. 10 reytingden 4 reytinge kadar düşen başka dizi yok çünkü.
Yalnız orası net değil çünkü AB'de Aziz'le arasında sadece 0.15'lik bir fark var. FOX Haber de 5.42 ile 1. olmuş. Yani gündem durulursa ve yeni dizi araya parazit yapmazsa AB'de tekrar 1. olabilir kısa sürede.'Kırmızı Oda' düşüş yaşamış ama öyle çok da etkilenmemiş yani ufak düşüşler yaşamış. AB ve ABC1 zirvesinden adım adım uzaklaşıyor, orası ayrı. Artık zirveyi göremeyeceği net.
'Aziz' AB'de düşmüş ve zirveyi kaptırmış ama diğer iki grupta yükselişini sürdürmüş. Daha sağlam bölüm ve tanıtımlarla +7 reytingi geçecek gibi görünüyor. Gerçi bu diziden beklentim daha fazlaydı benim, 8-9 düşünüyordum ama zamanla +7 görür.
'Kıbrıs Zafere Doğru' bu hafta tüm gruplarda yükselmiş, sıralama ve oran olarak her türlü kötü ve geride görünüyor. Sezon sonunu görür gibi geliyor.
'Aşk Mantık İntikam' bu hafta sert düşüş yaşamış, oranları garip gerçekten. Bir hafta iyi yükselmiş deyip şaşırıyoruz, sonraki hafta geriye düşüyor. Bu zorlu günde iyi oran aldığını düşünüyorum, kanalı ve yapımcıyı güldürüyordur bence.
'Arka Sokaklar' bu hafta tüm gruplarda yükselmiş. TOTAL zirvesini kaptırmayacak gibi görünüyor, yılların başarısı ortada, kocaman tebrikler!
Net net kesin kesinYalnız orası net değil çünkü AB'de Aziz'le arasında sadece 0.15'lik bir fark var. FOX Haber de 5.42 ile 1. olmuş. Yani gündem durulursa ve yeni dizi araya parazit yapmazsa AB'de tekrar 1. olabilir kısa sürede.
Gerçeklere kulak tıkama lütfen sana yakışmıyor.Net net kesin kesin
Bunu sen mi diyorsun bana?Gerçeklere kulak tıkama lütfen sana yakışmıyor.
Elindeki tüm ojeleri bitirecek kadar.Melisa Şenolsun pişman olmuş mudur acaba? @slhttnmtl @Emre Ozansoy