26 Kasım 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,509
Puanı
1,061

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu.
Total'de 'Arka Sokaklar', AB ve ABC1'de 'Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber' zirvede!

• 'Arka Sokaklar' ve 'Kıbrıs: Zafere Doğru' tüm gruplarda, 'Aziz' iki grupta yükselişe geçerken 'Kırmızı Oda' günü ufak, 'Aşk Mantık İntikam' ise belirgin düşüşlerle kapattı.​
  • Esra Erol ve Müge Anlı yine prime-time dizilerine meydan okumaya devam ederek üst sıralarda yer aldı.​
  • 'O Ses Türkiye'nin Masterchef özel bölümü ise AB'de 5, ABC1'de 6. oldu.​

TOTAL

AB

ABC1

------

Son düzenleme:
Reactions: Cervantes
Aşk Mantık intikam

Tv izlemeyeceğim.

Hayır, Star Tv izleyeceksin .
Star tv'yi seviyorum diye her zaman açık olacağı ve her yaptığı işi izleyeceğim anlamına gelmez.😁(Ama yeni dizilerinin hepsinin ilk bölümlerine bakıyorum beğenirsem devam ediyorum mesela benim hayatım ilgimi çekmedi sevemedim ama sana sözü sevdim, ilgiyle takip ediyorum ve gün kurbanı olduğunu düşünüyorum. )
Ve de her vaktimi Star a ayıracak kadar boş değilim. Hele bu sıralar hiç boş değilim. Haftada en fazla 2 diziye bakabiliyorum. 😉😊

Yani Fatihcim bu akşam Starı da izlemeyeceğim😂😄

İzleyemesende kalbin Star'la diyelim o zaman .

Reactions: STAR
Çökeceksiniz diyecektim de en dibi gördünüz zaten.
Çoğu dizinin 5-6 bölümde yayından kalktığı bir dönemde hala 5 reyting alan ve elli tane rakibe rağmen direnmeye devam eden bir diziden bahsediyoruz yalnız.
Rakip gelince yamulanları da gördük.

Çoğu dizinin 5-6 bölümde yayından kalktığı bir dönemde hala 5 reyting alan ve elli tane rakibe rağmen direnmeye devam eden bir diziden bahsediyoruz yalnız.
Rakip gelince yamulanları da gördük.
Trajedi Odasını kastediyorsun işte. 10 reytingden 4 reytinge kadar düşen başka dizi yok çünkü.