Mucize Doktor 7 bandından yukarı çıkamasa da hala çoğu dizinin alamadığı reytinglere ulaşıyor. İddialı bölümler gelirse AB'de yeniden zirveye oturabilir çünkü Çukurova'yla arasındaki fark bayağı azalmış. Çiftlerin ayrılığı ve vakaların yeniden ağırlık kazanmaya başlamasından sonra sezon başından beri diziye küsen izleyici geri gelecek mi merak ediyorum.
Senaryo kaliteli olunca perşembe cehenneminde ayakta kalınabiliyormuş demek ki. Alev Alev iki güçlü rakibine rağmen çok iyi gidiyor umarım sezon sonuna kadar da böyle devam eder.
Sol Yanım patlamış demek ki çıplak erkek de bir yere kadar reyting getiriyormuş.
Aslında patlayacağı çok belliydi ama Yasak Elma gibi sürpriz yapabileceğini düşünmüştüm olmamış. Star ve BKM gibi iki dev marka sırf reyting için böyle işlere onay verirse daha çok başarısız olur. Bence süreyi kısaltıp haber öncesine alıp günlük diziye çevirsinler o zaman toparlanabilir.
SY'yle aynı kaderi gelecek hafta İyi Aile Babası da yaşayacak gibi. Kadroya yazık olacak ona üzülüyorum.