26 Kasım 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kalk Gidelim | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Money talks maalesef. :(
Kendine ait bir duruşu, bir kalitesi var kadının. Kariyerini kolaylıkla yükseltebilecekken ne diye böyle ucuz dizilerle anlaşıyorlar ki anlam veremiyorum. Krizdeyse bir nevi anlarım da para prestijden üstün değildir. Bunu kavrayamayan oyuncular var hala maalesef.

Kendine ait bir duruşu, bir kalitesi var kadının. Kariyerini kolaylıkla yükseltebilecekken ne diye böyle ucuz dizilerle anlaşıyorlar ki anlam veremiyorum. Krizdeyse bir nevi anlarım da para prestijden üstün değildir. Bunu kavrayamayan oyuncular var hala maalesef.
Kadının ne suçu var be o da gelen teklifleri değerlendirip kendince en iyisini seçiyordur. :A Ekrandaki çoğu dizi kaliteli değil zaten ve aşırı seçici davranırsan geçinmek mümkün değil. Ne yapsın Avlu'yu mu beklesin senelerce. :A

Kadının ne suçu var be o da gelen teklifleri değerlendirip kendince en iyisini seçiyordur. :A Ekrandaki çoğu dizi kaliteli değil zaten ve aşırı seçici davranırsan geçinmek mümkün değil. Ne yapsın Avlu'yu mu beklesin senelerce. :A
Bundan daha berbat bir seçim var mıdır ki? Eğer varsa vay ki ne halimize. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Alev alev güzel oranlarla devam ediyor. Canım Dizim :Z

Ve geldik diğer canım dizime :Z Mucize Doktor artık kemik izleyici ile sezon sonuna kadar gider. 3. Sezon olursa bence olur BZÇ nin kitlesi geçerse zirvede oynayabilir yada iddialı bir dizi gelmezse zirvede oynayabilir.

Sol yanım çok kötü başlamış Ab de 4 reytingi olan ve kadrosu harika olan babili bitiren kanal bunu mu harcamayacak :A. Kadrosunu beğendiğim konusu orta olan 3.canım dizim İyi Aile Babası gelince perşembe nasıl olucak ? Merak ediyorum bu diziden yüksek alır diye düşünüyorum.:A :Z

Bzç tebrikler.

'Mucize Doktor' düşüşe devam ediyor, tüm gruplarda 3. sıraya düşmüş artık. Niye böyle oldu bu sezon bu dizi anlam da veremiyorum, ek bir rakip de gelmedi ki kendisine. Sezon sonuna kadar kanalı kurtarır da 3. sezon için yeterli görünmüyor oranları. Zaten yaz sezonuna doğru iyice düşüşe geçebilir.

Günün yıldızı yine 'Bir Zamanlar Çukurova' olmuş. Hünkar'ın yokluğunu olaylarla hemen kapatıp unutturdular bile, bakalım Yılmaz'ın yokluğu nasıl kapatılacak? Tebrikler canım dizime. :Z

'Sol Yanım' çok kötü başlamış, tekrarı da iyi gitmemiş. Aslında tam hafta sonu yayınlanacak bir işti, kanalın günü boş olsaydı güzel değerlenirdi kesinlikle. Böyle gençlik dizilerine hasretiz ama pek ilgi görmemiş anlaşılan. Umarım yükselir de kanalı kurtarabilir, pek sanmasam da...

'Alev Alev' yükselmiş bu hafta, Show tutturdu diyebiliriz. Aslında artışa geçse AB grubunda zirveyi alabilecek potansiyeli var. AB zirvesi 8 bile değil sonuçta, umarım atağa kalkabilir.

MD hazin bir kader yaşıyor, ilk sezon 18 19 hatta 20 reyting alıp ikinci sezon 7 reytinge çakılmak... Yazık oldu.

BZÇ 70li bölümlere gelmesine rağmen totalde ve abc'de her zamanki kitlesini ve reytingini koruyor, ab'de virüsten önce de bu civarlar alıyordu zaten.

Alev Alev totalde 6'yı geçmiş ama ab 4,85 burayı yükseltmesi lazım,
abc'de de 6'yı geçerse iyi olur sezonu garantiler en azından.

SY boş bir iş, yükselse en fazla 3,5-3,7 bandına çıkar, yetmez.

Mucize Doktor 7 bandından yukarı çıkamasa da hala çoğu dizinin alamadığı reytinglere ulaşıyor. İddialı bölümler gelirse AB'de yeniden zirveye oturabilir çünkü Çukurova'yla arasındaki fark bayağı azalmış. Çiftlerin ayrılığı ve vakaların yeniden ağırlık kazanmaya başlamasından sonra sezon başından beri diziye küsen izleyici geri gelecek mi merak ediyorum.

Senaryo kaliteli olunca perşembe cehenneminde ayakta kalınabiliyormuş demek ki. Alev Alev iki güçlü rakibine rağmen çok iyi gidiyor umarım sezon sonuna kadar da böyle devam eder. :Z

Sol Yanım patlamış demek ki çıplak erkek de bir yere kadar reyting getiriyormuş. :A Aslında patlayacağı çok belliydi ama Yasak Elma gibi sürpriz yapabileceğini düşünmüştüm olmamış. Star ve BKM gibi iki dev marka sırf reyting için böyle işlere onay verirse daha çok başarısız olur. Bence süreyi kısaltıp haber öncesine alıp günlük diziye çevirsinler o zaman toparlanabilir. :A

SY'yle aynı kaderi gelecek hafta İyi Aile Babası da yaşayacak gibi. Kadroya yazık olacak ona üzülüyorum.

Mucize Doktor 7 bandından yukarı çıkamasa da hala çoğu dizinin alamadığı reytinglere ulaşıyor. İddialı bölümler gelirse AB'de yeniden zirveye oturabilir çünkü Çukurova'yla arasındaki fark bayağı azalmış. Çiftlerin ayrılığı ve vakaların yeniden ağırlık kazanmaya başlamasından sonra sezon başından beri diziye küsen izleyici geri gelecek mi merak ediyorum.

Senaryo kaliteli olunca perşembe cehenneminde ayakta kalınabiliyormuş demek ki. Alev Alev iki güçlü rakibine rağmen çok iyi gidiyor umarım sezon sonuna kadar da böyle devam eder. :Z

Sol Yanım patlamış demek ki çıplak erkek de bir yere kadar reyting getiriyormuş. :A Aslında patlayacağı çok belliydi ama Yasak Elma gibi sürpriz yapabileceğini düşünmüştüm olmamış. Star ve BKM gibi iki dev marka sırf reyting için böyle işlere onay verirse daha çok başarısız olur. Bence süreyi kısaltıp haber öncesine alıp günlük diziye çevirsinler o zaman toparlanabilir. :A

SY'yle aynı kaderi gelecek hafta İyi Aile Babası da yaşayacak gibi. Kadroya yazık olacak ona üzülüyorum.
Alev Alev'in iki güçlü rakibi? Birisi 18-20 reytinglerden 7 reytinge düşmüş. Diğerinde de başrol ayrılmış, dizi 3. sezonunda ve izlediğimden söylüyorum tekrara düşmüş. Başka da rakip yok, bunlara rağmen oranları az bile. :D

Alev Alev'in iki güçlü rakibi? Birisi 18-20 reytinglerden 7 reytinge düşmüş. Diğerinde de başrol ayrılmış, dizi 3. sezonunda ve izlediğimden söylüyorum tekrara düşmüş. Başka da rakip yok, bunlara rağmen oranları az bile. :D
İkisi de hala haftanın en çok izlenen dizilerinden ki biri hala Total'de haftanın birincisi. İnsanlar perşembeye dizi koyamazken cesaret ettiler ve sonuçlarını aldılar daha ne olsun. AB'si bir tık düşük ama o da artar gelecek hafta. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Sol Yanım nerdeyse Total reytingini aynen tutturmuşum sonunda reyting tahmininde en azından sonuncu olmam :A Mucize Doktor hâlâ iyi oranlar alıyor. Herkes çok eleştiriyor ama onun aldığı oranları alamayan bir dünya dizi var. Bzç o kadar eleştiriye rağmen yine az düşmüş. Kalk Gidelim yerinde saymış.

Babile kanal iyi sabretti bence harcandı ama yapacak bir şey yok son iki bölüm hariç ab grubunda 2 bile değildi. Sol Yanım'a herkes AFK çakması diyor ama bir yorum gördüm tek benzerlik okul diyor bence o biraz fazla abartıldı.
Alev alev güzel oranlarla devam ediyor. Canım Dizim :Z

Ve geldik diğer canım dizime :Z Mucize Doktor artık kemik izleyici ile sezon sonuna kadar gider. 3. Sezon olursa bence olur BZÇ nin kitlesi geçerse zirvede oynayabilir yada iddialı bir dizi gelmezse zirvede oynayabilir.

Sol yanım çok kötü başlamış Ab de 4 reytingi olan ve kadrosu harika olan babili bitiren kanal bunu mu harcamayacak :A. Kadrosunu beğendiğim konusu orta olan 3.canım dizim İyi Aile Babası gelince perşembe nasıl olucak ? Merak ediyorum bu diziden yüksek alır diye düşünüyorum.:A :Z

Bzç tebrikler.

Bir Zamanlar Çukurova total'de en çok izlenen dizi olmaya devam ediyor.

Mucize Doktor'u artık geçen seneki oranları ile kıyaslamayacağım. Çoğu diziye göre iyi gidiyor ki ab'de muhtemelen 8-9 gelir gelecek haftalarda.

Sol Yanım pek iddiası olmayan bir işti böyle başlayacağını tahmin ettim.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Sonuçlar eklendi
Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm gruplarda zirvede olmaya devam etti.

Mucize Doktor tüm gruplarda en çok izlenen ikinci dizi oldu.

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber tüm gruplarda 2. olmayı başardı.

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım ilk 10 dışı kalarak hayal kırıklığı yaşattı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey ve ilgili herkes

Sonuçlar eklendi
Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm gruplarda zirvede olmaya devam etti.

Mucize Doktor tüm gruplarda en çok izlenen ikinci dizi oldu.

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber tüm gruplarda 2. olmayı başardı.

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım ilk 10 dışı kalarak hayal kırıklığı yaşattı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey ve ilgili herkes
En fazla 6 bölüm dayanır sol Yanım dizisi

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: STAR and Dosi
Alev Alev'in oranları çok iyi. AB'de zaten hemen hemen 5 reyting almış, ki yavaş yavaş yükselmeye devam edecektir.

AFK çakması beklediğim oranları almış, elle tutulur bir yanı yok maalesef. 6. bölüme kadar her an final haberi gelebilir.

Alev Alev'in oranları çok iyi. AB'de zaten hemen hemen 5 reyting almış, ki yavaş yavaş yükselmeye devam edecektir.

AFK çakması beklediğim oranları almış, elle tutulur bir yanı yok maalesef. 6. bölüme kadar her an final haberi gelebilir.
Gözün aydın Melis Müdür çabuk kurtulacak diziden. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: 12.Adam and kerem