Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]Ben sustururum zaten onları.![]()
Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]Ben sustururum zaten onları.![]()
Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]
O zaman etiket yapıp kaçayım [emoji2] @MayısKralıO zaten bana katılıyor son günlerde hep. Ensesine vur ekmeğini al oldu iyice. Sorun yok.![]()
Ben ancak istersem susarım aga.Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]
Bizim kitlenin yarısı aşk laftan anlamaza yarısıda kutsiye gitmiş ayoll@Çiğdem- Hani Yüksek Sosyete 7 hatta 8 reyting alacaktı.Acaba 7'den kastın 7 share miydi?
İki dizim de harika gitmiş tebrikler Kalbimdeki Deniz ve tebrikler Aşk Laftan Anlamaz.
@sokak sanati No309 ne alaka? Yazın No309 ile reytingleri hep başa baştı ancak Aşk Laftan Anlamaz bir hafta ara vermişti Başbakan özel yayını nedeniyle o hafta dizinin kitlesinin bir kısmı ona geçti aslında haksız kazanç sağladı, gün değişikliği Kara Sevda ve Diriliş'in geilişi ile geldi.
Ben ancak istersem susarım aga.![]()
Kabul et fena yanıldın.Bizim kitlenin yarısı aşk laftan anlamaza yarısıda kutsiye gitmiş ayoll![]()
![]()
![]()
Kötü gidiyoruz evet ama cumartesi abnada uymadı 2 haftadır çok geç izliyorum şuan hala bakamadım babam maç izliyor ayollKabul et fena yanıldın.![]()
@Çiğdem- Hani Yüksek Sosyete 7 hatta 8 reyting alacaktı.Acaba 7'den kastın 7 share miydi?
İki dizim de harika gitmiş tebrikler Kalbimdeki Deniz ve tebrikler Aşk Laftan Anlamaz.
@sokak sanati No309 ne alaka? Yazın No309 ile reytingleri hep başa baştı ancak Aşk Laftan Anlamaz bir hafta ara vermişti Başbakan özel yayını nedeniyle o hafta dizinin kitlesinin bir kısmı ona geçti aslında haksız kazanç sağladı, gün değişikliği Kara Sevda ve Diriliş'in geilişi ile geldi.
Demek istediğimi anlamadın sanırım.İşte No:309 değişikliğe neden oldu diziyi düşürüp.![]()
Demek istediğimi anlamadın sanırım.Bizi Kara Sevda etkiledi eğer bir dizi arıyorsun o da Kara Sevda'dır.
![]()
Yok artık.Ne alaka yaa.No:309 zaten 3 reyting düşürmüştü sizi.
![]()
Sokak sanati duymasın aga kavga çıkar [emoji4]@Çiğdem- Hani Yüksek Sosyete 7 hatta 8 reyting alacaktı.Acaba 7'den kastın 7 share miydi?
#HaşAz çifti varken demet özdemir de kimmiş bildir şu sokak totoşuna haddine sayın co adminimDemek istediğimi anlamadın sanırım.Bizi Kara Sevda etkiledi eğer bir dizi arıyorsun o da Kara Sevda'dır.
![]()