Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]Ben sustururum zaten onları.
Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]Ben sustururum zaten onları.
Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]
O zaman etiket yapıp kaçayım [emoji2] @MayısKralıO zaten bana katılıyor son günlerde hep. Ensesine vur ekmeğini al oldu iyice. Sorun yok.
Ben ancak istersem susarım aga.Mrt belki susturursun [emoji4] ama MayısKralını öyle kolay kolay susturamazsın [emoji4] onda gençliğimi görüyorum [emoji2]
Bizim kitlenin yarısı aşk laftan anlamaza yarısıda kutsiye gitmiş ayoll@Çiğdem- Hani Yüksek Sosyete 7 hatta 8 reyting alacaktı. Acaba 7'den kastın 7 share miydi?
İki dizim de harika gitmiş tebrikler Kalbimdeki Deniz ve tebrikler Aşk Laftan Anlamaz.
@sokak sanati No309 ne alaka? Yazın No309 ile reytingleri hep başa baştı ancak Aşk Laftan Anlamaz bir hafta ara vermişti Başbakan özel yayını nedeniyle o hafta dizinin kitlesinin bir kısmı ona geçti aslında haksız kazanç sağladı, gün değişikliği Kara Sevda ve Diriliş'in geilişi ile geldi.
Ben ancak istersem susarım aga.
Kabul et fena yanıldın.Bizim kitlenin yarısı aşk laftan anlamaza yarısıda kutsiye gitmiş ayoll
Kötü gidiyoruz evet ama cumartesi abnada uymadı 2 haftadır çok geç izliyorum şuan hala bakamadım babam maç izliyor ayollKabul et fena yanıldın.
@Çiğdem- Hani Yüksek Sosyete 7 hatta 8 reyting alacaktı. Acaba 7'den kastın 7 share miydi?
İki dizim de harika gitmiş tebrikler Kalbimdeki Deniz ve tebrikler Aşk Laftan Anlamaz.
@sokak sanati No309 ne alaka? Yazın No309 ile reytingleri hep başa baştı ancak Aşk Laftan Anlamaz bir hafta ara vermişti Başbakan özel yayını nedeniyle o hafta dizinin kitlesinin bir kısmı ona geçti aslında haksız kazanç sağladı, gün değişikliği Kara Sevda ve Diriliş'in geilişi ile geldi.
Demek istediğimi anlamadın sanırım. Bizi Kara Sevda etkiledi eğer bir dizi arıyorsun o da Kara Sevda'dır.İşte No:309 değişikliğe neden oldu diziyi düşürüp.
Demek istediğimi anlamadın sanırım. Bizi Kara Sevda etkiledi eğer bir dizi arıyorsun o da Kara Sevda'dır.
Yok artık. Git reytingleri aç bakalım sallama.Ne alaka yaa. No:309 zaten 3 reyting düşürmüştü sizi.
Sokak sanati duymasın aga kavga çıkar [emoji4]@Çiğdem- Hani Yüksek Sosyete 7 hatta 8 reyting alacaktı. Acaba 7'den kastın 7 share miydi?
#HaşAz çifti varken demet özdemir de kimmiş bildir şu sokak totoşuna haddine sayın co adminimDemek istediğimi anlamadın sanırım. Bizi Kara Sevda etkiledi eğer bir dizi arıyorsun o da Kara Sevda'dır.