napakSevdaluk'un yeni fragmanı çıkmış gördüm şimdi oyuncular isimleri ile tanıtılmış çekim kalitesi filan sinema görüntüsü gibi gelsin 5 Aralık. @dizi kolik , @denizz19 , @xemrexxx
napakSevdaluk'un yeni fragmanı çıkmış gördüm şimdi oyuncular isimleri ile tanıtılmış çekim kalitesi filan sinema görüntüsü gibi gelsin 5 Aralık. @dizi kolik , @denizz19 , @xemrexxx
TV Arşivi'ne yüklenince foruma ekleyip seni etiketlerim Deniz.Paylaşsana merak ediyorum. Zaten kaliteli olacağı aşikar da
Daha 2 hafta sana ne sanal Reklam'lar yapacam.
my varken daha kaliteli oalcğını söyleyen işe gülerim sadeceİzle de gözlerin kalite görsün diyor adam.
Yüklendiğinde bana haber verirsen sevinirim. Bende Sevdaluk'un tanıtım konusuna eklerim.Sevdaluk'un yeni fragmanı çıkmış gördüm şimdi oyuncular isimleri ile tanıtılmış çekim kalitesi filan sinema görüntüsü gibi gelsin 5 Aralık. @dizi kolik , @denizz19 , @xemrexxx
reeldr bozuşuruz o zamanDaha 2 hafta sana ne sanal Reklam'lar yapacam.
Uçuracak Muhteşem Yüzyıl'ı.my varken daha kaliteli oalcğını söyleyen işe gülerim sadece
dikkat etsinler de sülümana yakalanmasınlar uçanı kaçanı affetmiyor hasodaya atiyiUçuracak Muhteşem Yüzyıl'ı.
Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim. 5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.Yüklendiğinde bana haber verirsen sevinirim. Bende Sevdaluk'un tanıtım konusuna eklerim.
Netten takip edeceğim diziler arasına girecek büyük bir ihtimalle Sevdaluk. Gelsin 6 Aralık!
Netten ertesi gün izleyecek yani.Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim. 5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.
Yok yok bu sefer yerinden edecek bir dizi geliyor Emre kork kork.dikkat etsinler de sülümana yakalanmasınlar uçanı kaçanı affetmiyor hasodaya atiyi
Grip'im de beynime O2 gitmiyor geç algılıyorum.Netten ertesi gün izleyecek yani.
dünkü o ses zirvede olur , bbs artar tahmininden sonra sevdaluk my yi yerinden eder demen içimi rahatlattı çok sağolNetten ertesi gün izleyecek yani.
Yok yok bu sefer yerinden edecek bir dizi geliyor Emre kork kork.