napakSevdaluk'un yeni fragmanı çıkmış gördüm şimdi oyuncular isimleri ile tanıtılmış çekim kalitesi filan sinema görüntüsü gibi gelsin 5 Aralık.![]()
@dizi kolik , @denizz19 , @xemrexxx
napakSevdaluk'un yeni fragmanı çıkmış gördüm şimdi oyuncular isimleri ile tanıtılmış çekim kalitesi filan sinema görüntüsü gibi gelsin 5 Aralık.![]()
TV Arşivi'ne yüklenince foruma ekleyip seni etiketlerim Deniz.Paylaşsana merak ediyorum. Zaten kaliteli olacağı aşikar da![]()
my varken daha kaliteli oalcğını söyleyen işe gülerim sadeceİzle de gözlerin kalite görsün diyor adam.![]()
Yüklendiğinde bana haber verirsen sevinirim. Bende Sevdaluk'un tanıtım konusuna eklerim.Sevdaluk'un yeni fragmanı çıkmış gördüm şimdi oyuncular isimleri ile tanıtılmış çekim kalitesi filan sinema görüntüsü gibi gelsin 5 Aralık.![]()
reeldr bozuşuruz o zamanDaha 2 hafta sana ne sanal Reklam'lar yapacam.![]()
![]()
Uçuracak Muhteşem Yüzyıl'ı.my varken daha kaliteli oalcğını söyleyen işe gülerim sadece![]()
dikkat etsinler de sülümana yakalanmasınlar uçanı kaçanı affetmiyor hasodaya atiyiUçuracak Muhteşem Yüzyıl'ı.![]()
Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim.Yüklendiğinde bana haber verirsen sevinirim. Bende Sevdaluk'un tanıtım konusuna eklerim.
Netten takip edeceğim diziler arasına girecek büyük bir ihtimalle Sevdaluk. Gelsin 6 Aralık!![]()
Netten ertesi gün izleyecek yani.Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim.5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.
![]()
Yok yok bu sefer yerinden edecek bir dizi geliyor Emre kork kork.dikkat etsinler de sülümana yakalanmasınlar uçanı kaçanı affetmiyor hasodaya atiyi![]()
Grip'im de beynime O2 gitmiyor geç algılıyorum.Netten ertesi gün izleyecek yani.![]()
dünkü o ses zirvede olur , bbs artar tahmininden sonra sevdaluk my yi yerinden eder demen içimi rahatlattı çok sağolNetten ertesi gün izleyecek yani.
Yok yok bu sefer yerinden edecek bir dizi geliyor Emre kork kork.![]()