26 Haziran 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

doksanlar ı izledim ve beğendim son sahneleri çok iyidi gerçekten gayet te iyi reytingler almış ben her iki gruptada zirvede olmasını bekliyorum milyoner de ikinci olsun :)

Doksanlar Total 5.25 AB 5.85 civari alacagini düsünüyorum bakalim tutacak mi :D

(mobil)

20 Dakikanın hangi kategori dizisi olduğu belli değil, bazen totalde yüksek çıkıyor.

Her neyse, sözüm onda değil. İşte sen de benim dediğiminin aynısını yazmışsın, kaliteli dizileri A/B`ye, kalitesizleri totale yazmışsın. Daha neyi tartışıyoruz ki?

Not: Tatar Ramazan 3 reytingle total dizisiyse, Yalan Dünya totalin zirvesindedir. :D (Not: Allah Korusun :( )
Kurtlar Vadisi gibi bir efsaneyi Yalan Dünya ile karşılaştırıyorsan yok artık demek istiyorum hahahaha :kiki:

- - - Ekleme - - -

Doksanlar zirvede olacak gibi

Doksanlar T 6.04 reyting ile lider olmus. AB'de 5.76 reyting ile kmoi'nin arkasinda yer almis. Tebrikler :)

(mobil)

Haftalik siralamada diziler arasinda suan itibariyle Totalde Doksanlar acik ara lider. KG ikinci, Seksenler 3., YD 4.

AB'de YD 1., 80'ler 2., 90. 3. ve KG 4.

(mobil)

90'ları izledim.Beklentimin altında kaldı:( Ama şarkılar süperdi:X Heleki bi Sezen Aksu "gidiyorum" çalıyor ki komedi de olsa insanın ağlıyası geliyor:T Haftaya daha guzelbölüm daha yuksek reyting bekliyorum:X

Kuzey Güney iyi bitirememiş malesef. Daha iyi reyting almasını beklerdim ve zirvede olmasını beklerdim. :)

Başladığı günden beri umduğunu bulamayan kuzey çok kötü reytinglere veda etmiş :kiki: tam bi hayal kırıklığıydı baştan beri :kiki:

Kuzey Güney'in reyting olarak yeni başlayan diziye yenilerek 1.olamadan sessiz sakin bitmesi :(
Son iki bölüm dışında bölümlerin vasat olması sebebiyle ve ikinci sezonda senaryonun o mahalle dramından ve sıcaklığından köşk saçmalığına sapmasından ötürü böyle oldu. :(

Doksanlar iyi bir başlangıç yaptı. Ama bu reytingleri yeni sezonda bulabileceğini düşünmüyorum.

Kuzey Güney final bölümüyle beklentileri karşılayamadı.

Pis Yedili totalde düşüş, ab grubunda yükseliş kazandı.

Umarım Çocuklar Duymasın dizisi de Doksanlar gibi çok iyi bir başlangıç yapmayı başarır