26 Haziran 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 8.63
2) SHOW: 3.13
3) ATV: 3.06
4) STAR: 2.49
5) TRT1: 1.97

Reytingler açıklanmadan daha hiç bişey belli olmaz

Diziye bakarken şıp diye anlamak mümkün artık total mi A/B dizisi mi olacak?

En azından reytingden biraz anlayan herkes anlar.

Kaliteli komedi = A/B

Yalan Dünya, Seksenler, Doksanlar = A/B

Akasya Durağı, Pis Yedili = Total

Sence hangileri daha iyi?

Doksanları izleyecektim ama sınav yüzünden izleyemedim, haftasonu tekrarını izleyeceğim.

A/B dizisi sonuçta. 😉

kendinimi avutuyon napıyon ab diye diye bi hal oldun izlediğin diziler halk tarafından izlenmeyince bu şekilde tatmin ediyon kendini demi hahaha :kiki: total=türkiye sen ülkeyi yok sayamazsın ama ben 3 milyoncuk ab yi yok sayarım zaten totalin içinde o da :kiki:

- - - Ekleme - - -

Diziye bakarken şıp diye anlamak mümkün artık total mi A/B dizisi mi olacak?

En azından reytingden biraz anlayan herkes anlar.

Kaliteli komedi = A/B

Yalan Dünya, Seksenler, Doksanlar = A/B

Akasya Durağı, Pis Yedili = Total

Sence hangileri daha iyi?

kurtlar vadisi,tatar ramazan= TOTAL

intikam,20 dakika=AB :( böyle durumlarda var malesef :(

kendinimi avutuyon napıyon ab diye diye bi hal oldun izlediğin diziler halk tarafından izlenmeyince bu şekilde tatmin ediyon kendini demi hahaha :kiki: total=türkiye sen ülkeyi yok sayamazsın ama ben 3 milyoncuk ab yi yok sayarım zaten totalin içinde o da :kiki:

Akasya Durağı gibi bir komedi totalde yüksek çıkıyorsa, Doksanlar`ın A/Bde yüksek çıkması bence en doğal hakkı.

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisi,tatar ramazan= TOTAL

intikam,20 dakika=AB :( böyle durumlarda var malesef :(

20 Dakikanın hangi kategori dizisi olduğu belli değil, bazen totalde yüksek çıkıyor.

Her neyse, sözüm onda değil. İşte sen de benim dediğiminin aynısını yazmışsın, kaliteli dizileri A/B`ye, kalitesizleri totale yazmışsın. Daha neyi tartışıyoruz ki?

Not: Tatar Ramazan 3 reytingle total dizisiyse, Yalan Dünya totalin zirvesindedir. :D (Not: Allah Korusun :( )

Ve Kuzey Güney kendisine yakışan gibi çok başarılı bir finalle sona erdi..

20 Dakikanın hangi kategori dizisi olduğu belli değil, bazen totalde yüksek çıkıyor.

Her neyse, sözüm onda değil. İşte sen de benim dediğiminin aynısını yazmışsın, kaliteli dizileri A/B`ye, kalitesizleri totale yazmışsın. Daha neyi tartışıyoruz ki?

Not: Tatar Ramazan 3 reytingle total dizisiyse, Yalan Dünya totalin zirvesindedir. :D (Not: Allah Korusun :( )

10 yıllık diziye efsaneye Türk televizyonlarının en iyi dizisine kalitesiz dedi hahahahahahaha yok artık :D

Oyuncular gerçekten çok iyi oynadılar bu bölümde, onları da kutlarım..

A/B=kalite diyosun, Total dizilerini yere çalıyosun, ama abartıyosun bence.

A/Bsi yüksek olanların kalitesi daha yüksek, buna katılıyorum. Ama her diziyi buna göre ölçüp birini yüceltip ötekini yerin dibine sokman çok saçma.

A/B=kalite diyosun, Total dizilerini yere çalıyosun, ama abartıyosun bence.

A/Bsi yüksek olanların kalitesi daha yüksek, buna katılıyorum. Ama her diziyi buna göre ölçüp birini yüceltip ötekini yerin dibine sokman çok saçma.

Yoo neden yerin dibine sokayım ki?

Onlarca total dizisi izlemişliğim var.

Total dizileri kötü olur demiyorum. (!) Sadece kalitesiz olur diyorum. (bana göre)

Mesela Cennet Mahallesini severek izlerdim güzel diziydi ama kalitesizdi. 😉

Yoo neden yerin dibine sokayım ki?

Onlarca total dizisi izlemişliğim var.

Total dizileri kötü olur demiyorum. (!) Sadece kalitesiz olur diyorum. (bana göre)

Mesela Cennet Mahallesini severek izlerdim güzel diziydi ama kalitesizdi. 😉

Kalitesiz deyip kestirip atma diyorum işte.
Cennet Mahallesi Akasya Durağı kalitesiz zaten. Ama diğer dizilere bu yargıyla yaklaşman hata Gelip "Bunun A/B'si düşük, kalitesiz işte" diye yorum yapman saçma.
A/B grubu genel olarak kaliteli dizileri izler ama A/Bsi düşük diye kalitesiz demek değildir o. A/B grubuna hitap edecek konusu, ya da zihniyeti, bazı A/B grubuna hitap etmeyen ciddi ama küçük durumlar A/B'nin izlemesine yol açar. Kalitesiz deyip kestirip atamazsın böyle.

evet 20 dakika intikam kopyala yapıştır dizileri geçen paylaştığın dövüş sahnesinde kaliteyi gördük fazlasıyla Allah korusun öyle kaliteden bizleri AMİN :kiki:
tatar ramazan o izlediğin dizileri 10 gömlek üstü kalitededir vadiyi saymıyom zaten pana hakaretten dava açar bana :kiki:

- - - Ekleme - - -

hangi dine önem veren dizi ab de yüksek almış bana örnek verin :D
parayı ön planda zenginliği ön planda tutmuş çoğu dizi ab de daha yüksek alır :wink: :D