Reytingler açıklanmadan daha hiç bişey belli olmaz
Doksanları izleyecektim ama sınav yüzünden izleyemedim, haftasonu tekrarını izleyeceğim.
A/B dizisi sonuçta. 😉
Diziye bakarken şıp diye anlamak mümkün artık total mi A/B dizisi mi olacak?
En azından reytingden biraz anlayan herkes anlar.
Kaliteli komedi = A/B
Yalan Dünya, Seksenler, Doksanlar = A/B
Akasya Durağı, Pis Yedili = Total
Sence hangileri daha iyi?
kendinimi avutuyon napıyon ab diye diye bi hal oldun izlediğin diziler halk tarafından izlenmeyince bu şekilde tatmin ediyon kendini demi hahaha total=türkiye sen ülkeyi yok sayamazsın ama ben 3 milyoncuk ab yi yok sayarım zaten totalin içinde o da
kendinimi avutuyon napıyon ab diye diye bi hal oldun izlediğin diziler halk tarafından izlenmeyince bu şekilde tatmin ediyon kendini demi hahaha total=türkiye sen ülkeyi yok sayamazsın ama ben 3 milyoncuk ab yi yok sayarım zaten totalin içinde o da
- - - Ekleme - - -
kurtlar vadisi,tatar ramazan= TOTAL
intikam,20 dakika=AB böyle durumlarda var malesef
yine mi ab tartışması tamam artık şangay 5 lisine girmeye çalışıyoruz bırakın abeyi
20 Dakikanın hangi kategori dizisi olduğu belli değil, bazen totalde yüksek çıkıyor.
Her neyse, sözüm onda değil. İşte sen de benim dediğiminin aynısını yazmışsın, kaliteli dizileri A/B`ye, kalitesizleri totale yazmışsın. Daha neyi tartışıyoruz ki?
Not: Tatar Ramazan 3 reytingle total dizisiyse, Yalan Dünya totalin zirvesindedir. (Not: Allah Korusun )
20 Dakikanın hangi kategori dizisi olduğu belli değil, bazen totalde yüksek çıkıyor.
Her neyse, sözüm onda değil. İşte sen de benim dediğiminin aynısını yazmışsın, kaliteli dizileri A/B`ye, kalitesizleri totale yazmışsın. Daha neyi tartışıyoruz ki?
Not: Tatar Ramazan 3 reytingle total dizisiyse, Yalan Dünya totalin zirvesindedir. (Not: Allah Korusun )
A/B=kalite diyosun, Total dizilerini yere çalıyosun, ama abartıyosun bence.
A/Bsi yüksek olanların kalitesi daha yüksek, buna katılıyorum. Ama her diziyi buna göre ölçüp birini yüceltip ötekini yerin dibine sokman çok saçma.
Yoo neden yerin dibine sokayım ki?
Onlarca total dizisi izlemişliğim var.
Total dizileri kötü olur demiyorum. (!) Sadece kalitesiz olur diyorum. (bana göre)
Mesela Cennet Mahallesini severek izlerdim güzel diziydi ama kalitesizdi. 😉