my utanmasa kışın yapacaktı sezon finalini alsın bi zahmet
acunda keyfinden yazi beklemedi final yapmak icin korkudan butun rakiplerinin final yapmasini bekledi bos gunde final yapti..
my utanmasa kışın yapacaktı sezon finalini alsın bi zahmet
acunda keyfinden yazi beklemedi final yapmak icin korkudan butun rakiplerinin final yapmasini bekledi bos gunde final yapti..
yoo acun haftasonları çatır çatır alıyodu 10-12
Beyazsoy hala yorum yaziyosun ya , sen demedin mi 8 reyting civari alacak , noldu hani 8 reyting civari alicakti 10 reyting almis , hem bende 12 dedim yani total'de sende 8 dedin , ama 10 almis.Ben ab 14 dedim ama 12 almis yani goruldugu gibi sen 8 demistin baskalarina laf atma , once kendi yorumunu oku.yaw hani survivor 14 reyting alacakti ))))) acunu fazla buuutuyorsunuz. acun obzg varken final yapsaydi hadi. pazartesinde bile yapmaya korktu. pis yediliyi cumartesine atti bonbos bir gunde final yapti ve zar zor 10 alacak oda bolerse programi )))))
herkes asaglasada en yuksek sezon finali stara ait bunu kabul etmek lazim
Survivor izledim ve sampiyon Nihat oldu , cok sevindim.
Gunluk dizilerin hepsi ilk 5'te cok iyi oranlar almislar.
Sihirli Annem ise total'de 1.5 reyting almis ab'de baya dusmus , ama zaten ben total'e bakarim , orada yukselmis , dun Lordly dusecek demisti.
Beyazsoy hala yorum yaziyosun ya , sen demedin mi 8 reyting civari alacak , noldu hani 8 reyting civari alicakti 10 reyting almis , hem bende 12 dedim yani total'de sende 8 dedin , ama 10 almis.Ben ab 14 dedim ama 12 almis yani goruldugu gibi sen 8 demistin baskalarina laf atma , once kendi yorumunu oku.
Kanal D Ana Haber, Ya Sonra, Evim Şahane, Aşk-ı Memnu, Akasya Durağı, Arka Sokaklar;
Hepsi "ilk 15"te.
Sen yanlis hatirliyosun ben total - 12 / ab - 14 dedim , ve ben her 2.gruptada 2 reyting fazla soylemisim , ama sen'de 8 dedin yani sende 2 reyting az soylemisin ortalarda almis.yaw yeni bölümün ortalaması 8 bölmeyi bir saat sonra başlatmış acun. sen ayrıca 12 değil 14 dedin yanılman 4 puan benimkisi bölümüş haliyle 2 puan