26 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

yaw hani survivor 14 reyting alacakti :)))))) acunu fazla buuutuyorsunuz. acun obzg varken final yapsaydi hadi. pazartesinde bile yapmaya korktu. pis yediliyi cumartesine atti bonbos bir gunde final yapti ve zar zor 10 alacak oda bolerse programi :))))))

herkes asaglasada en yuksek sezon finali stara ait bunu kabul etmek lazim
Beyazsoy hala yorum yaziyosun ya , sen demedin mi 8 reyting civari alacak , noldu hani 8 reyting civari alicakti 10 reyting almis , hem bende 12 dedim yani total'de sende 8 dedin , ama 10 almis.Ben ab 14 dedim ama 12 almis yani goruldugu gibi sen 8 demistin baskalarina laf atma , once kendi yorumunu oku.

acun dökülmüs resmen okadar uzatmasına ragmen ab 12 reyting totalde 10 u zor görmüs

bide hafta içi bombos bir günde beyazsoy haklı hafta sonu olsa iyice düsermis oranlari kötü deil çok iyi ama yine finale göre çok kötü

ö.b.g.z bile acuna fark takmıs :d

Survivor izledim ve sampiyon Nihat oldu , cok sevindim.
Gunluk dizilerin hepsi ilk 5'te cok iyi oranlar almislar.
Sihirli Annem ise total'de 1.5 reyting almis ab'de baya dusmus , ama zaten ben total'e bakarim , orada yukselmis , dun Lordly dusecek demisti.

Survivor izledim ve sampiyon Nihat oldu , cok sevindim.
Gunluk dizilerin hepsi ilk 5'te cok iyi oranlar almislar.
Sihirli Annem ise total'de 1.5 reyting almis ab'de baya dusmus , ama zaten ben total'e bakarim , orada yukselmis , dun Lordly dusecek demisti.

Sihirli Annem dün a/b'de iyiydi, bugün a/b'de dökülmüş. Acaba total'le a/b'yi ters mi yazdılar ki bugün. :D

Neyse total'e bakıyoruz yaklaşık 0,15'lik bir artış var. Şaşırdım... :)

Survivor finali ile iki grubtada oranlarini arttirarak ilk ikiyi kapatmis ama Total de aldigi reyting beklentilerin altinda gelmis.

Kanal D de yayinlanan ya sonra adli film iki grubtada 3 Reytingi görerek kanali ayakta Tutmus

TRT1 deki ölümcül deney 3 de TRT ye göre hic fena gitmemis.

Ask-i Memnu nun ögle saatlerinde yayinlanan tekrar bölümler süper gidiyor. Dizi 15 Share i görmüs böyle giderse son bölümlere dogru 3-4 Reytingi görebilir.

Kanal D Ana Haber, Ya Sonra, Evim Şahane, Aşk-ı Memnu, Akasya Durağı, Arka Sokaklar;

Hepsi "ilk 15"te. :)

Beyazsoy hala yorum yaziyosun ya , sen demedin mi 8 reyting civari alacak , noldu hani 8 reyting civari alicakti 10 reyting almis , hem bende 12 dedim yani total'de sende 8 dedin , ama 10 almis.Ben ab 14 dedim ama 12 almis yani goruldugu gibi sen 8 demistin baskalarina laf atma , once kendi yorumunu oku.

yaw yeni bölümün ortalaması 8 bölmeyi bir saat sonra başlatmış acun. sen ayrıca 12 değil 14 dedin yanılman 4 puan benimkisi bölümüş haliyle 2 puan

Kanal D Ana Haber, Ya Sonra, Evim Şahane, Aşk-ı Memnu, Akasya Durağı, Arka Sokaklar;

Hepsi "ilk 15"te. :)

akasya duragi ab iyi gitmiyor

[TABLE="class: cms_table, width: 607"]
[TR]
[TD]59[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]16:05:39[/TD]
[TD]00:56:04[/TD]
[TD]0,98[/TD]
[TD]6,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

totele hitap ediyor

aşkı memnu bana göre daha iyi hem total hem ab izleniyor :))))

aşkı memnunun bu kadar yüksek gelmesi garip geliyor geçen senede ilk tekrarınında agb de bile bu kadar reytig almadı. bugüne kadar totali yüksekti ilginç bişekilde şimdi ab si artmış.. sbt nin buna bir ayar yapacagına eminim :))))))))

Survivor "10-12" reyting almış, harika. :)

Kanal D'nin gündüz kuşağı programlarının hepsi "ilk 15"te, helal! :)

Son düzenleme:
Reytingler beklediğim gibi tek şaşırdığım Issız Adam oldu onun dışında normal sonuçlar ama Camının İçi iki grupta da sıçrama yapmış hele ab grubundaki reytingleri beni çok sevindirdi inşallah bir daha düşmez :)

yaw yeni bölümün ortalaması 8 bölmeyi bir saat sonra başlatmış acun. sen ayrıca 12 değil 14 dedin yanılman 4 puan benimkisi bölümüş haliyle 2 puan
Sen yanlis hatirliyosun ben total - 12 / ab - 14 dedim , ve ben her 2.gruptada 2 reyting fazla soylemisim , ama sen'de 8 dedin yani sende 2 reyting az soylemisin ortalarda almis.

Survivor yazın yayınlanan Finaliyle çok iyi oranlar almış, özellikle de A/B'de. :)

Annemler Seni Çok Sevecek yeni gününde çok kötü gitmiş. Totalde ilk 100'e dahi zor girmiş.

Annemler Seni Çok Sevecek programı çok saçma, dün rast geldimde nasıl birşey olduğunu henüz anlamıs değilim beğenmedim yani ilk 100 e girmisse bile basarıdır :D