26 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

survivor iyimi final çok kötü

m.yüzyıl totalde 13 ab 15 küsürle bitirerek 2012 en çok izlenilen sezon finalini yapti helal olsun star helal olsun muhtesem yüzyıl survivor acuna farkı takmıs

gerçi herkeze farkı takmıs fatma gül tkr birinci bölüm dün hayli gerilerde kalmıs beni affet tkr bile farkı takmıs fatma gül takan pek yokmus :))) beyazsoy demekki beren fazla çekilmiyor :)))))))

:D 3 demişsin kendi koyduğun şey bile 4. hemde 3 reytingle :D
niye her şeyi my ye bağlıyorsun ? ona bakarsan aşkı memnuda 2 kat fark atmış hadi bakalım

@sbtanaliz: 23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 9.04 , 2) STAR: 2.53 , 3) FOX: 2.35

- - - Ekleme - - -

Araf zamanı en iyi reytingini alacak galiba

yaw hani survivor 14 reyting alacakti :)))))) acunu fazla buuutuyorsunuz. acun obzg varken final yapsaydi hadi. pazartesinde bile yapmaya korktu. pis yediliyi cumartesine atti bonbos bir gunde final yapti ve zar zor 10 alacak oda bolerse programi :))))))

herkes asaglasada en yuksek sezon finali stara ait bunu kabul etmek lazim

yaw hani survivor 14 reyting alacakti :)))))) acunu fazla buuutuyorsunuz. acun obzg varken final yapsaydi hadi. pazartesinde bile yapmaya korktu. pis yediliyi cumartesine atti bonbos bir gunde final yapti ve zar zor 10 alacak oda bolerse programi :))))))

herkes asaglasada en yuksek sezon finali stara ait bunu kabul etmek lazim

acun el fatiha okudum olmus dahada duser seneye

Araf Zamanı sonunda üstlerde yer alıcak heralde :) ama bu bölümde fena değildi ilk kez böyle tam izledim ve hala devam ediyo çok beğendim bakalım sezon finalinde neler olucak eğer baya bi aksiyonlu bölümse çatısma felan 3 reyting alır.

- - - Ekleme - - -

Araf Zamanı sonunda üstlerde yer alıcak heralde :) ama bu bölümde fena değildi ilk kez böyle tam izledim ve hala devam ediyo çok beğendim bakalım sezon finalinde neler olucak eğer baya bi aksiyonlu bölümse çatısma felan 3 reyting alır.

my hakettiğinden az bile reyting aldı :D heyecan azdı ama olması gereken olaylar sezon finaline saklanmıştı