Haftaya +6 gelecek inşallahBenim sevmediğim diziler kolay kolay tutmuyor aşkoİlk bölümü izlememiştim fragmanları berbat olduğu için 2. bölümğ kqrdeşim izliyor diye izledim kara para aşk gibi sürer bu dizi de
![]()
Haftaya +6 gelecek inşallahBenim sevmediğim diziler kolay kolay tutmuyor aşkoİlk bölümü izlememiştim fragmanları berbat olduğu için 2. bölümğ kqrdeşim izliyor diye izledim kara para aşk gibi sürer bu dizi de
![]()
Uşm içinde dua et +4 alsın bende Yargıya edeyim karşılıklı dualarımız tutar belkiHaftaya +6 gelecek inşallah![]()
Uşm tutmadı fox el kızını bugüne koyarUşm içinde dua et +4 alsın bende Yargıya edeyim karşılıklı dualarımız tutar belki![]()
Fox tam dayaklıkUşm tutmadı fox el kızını bugüne koyar![]()
Ben gelince sen benle buluş bol bol fox hakkında konuşuruzFox tam dayaklık![]()
UŞM'yi kimse kurtaramaz artık, dualarımızı hayırlı bir iş için edelim daha iyi olur.Uşm içinde dua et +4 alsın bende Yargıya edeyim karşılıklı dualarımız tutar belki![]()
Gel Cevahir AVM veya Trump Avm'yeBen gelince sen benle buluş bol bol fox hakkında konuşuruz![]()
Et içten dileklerinle tutsun kardeş dizine yardım etUŞM'yi kimse kurtaramaz artık, dualarımızı hayırlı bir iş için edelim daha iyi olur.![]()
Apartta daha rahat ederizGel Cevahir AVM veya Trump Avm'ye
------
Et içten dileklerinle tutsun kardeş dizine yardım et![]()
AVM kalabalık alanları daha rahatApartta daha rahat ederiz![]()
@Yiğitt ve ben buna kahkaha atıyoruzUŞM bu hafta onun olanı almaya geliyor![]()
Tabi ki gelicekHaftaya +6 gelecek inşallah![]()
Kahkaha : Tmm
Artık asla yükselmezUşm içinde dua et +4 alsın bende Yargıya edeyim karşılıklı dualarımız tutar belki![]()
Nereden kardeş dizi oluyor? RAKİP diyelimGel Cevahir AVM veya Trump Avm'ye
------
Et içten dileklerinle tutsun kardeş dizine yardım et![]()
KARDEŞ diziNereden kardeş dizi oluyor? RAKİP diyelim![]()
Yükselicek bekle ve gör ba bayArtık asla yükselmez![]()
Ne kardeşi beKARDEŞ dizi![]()
------
Yükselicek bekle ve gör ba bay![]()
Final olmayacak diyorum şimdilik olsa da yenisi gelir bu tür dizilerinNe kardeşi be
Final olmazsa görürüz![]()
Diğerlerinden evet ama BKB'den gelmez Volkan Konak gibi zorlayıp 13'e tamamlarlar.İçimizden Biri, Benzemez Kimse Bize, İkimizin Sırrı, Uzak Şehrin Masalı... Bütün bu yapımlar çok düşük reytingler almış. Hepsinden yakında final haberleri gelecektir.
Teşkilat iyi başlamış sezona. Haftaya çift rakamlara ulaşır.
Yargı çok iyi gitmiş. Eğer haftaya da yükselirse tuttu diyebiliriz.
Masterchef rakipler çoğalınca düşmüş. Haftaya O Ses Türkiye yayınlanacak Pazar bakalım daha iyi gidebilecek mi.
Özette vardıYARGI uçmuş, uçmuş, uçmuş
TOTAL: 5.03 (2)
AB: 5.71 (2)
ABC1: 5.91 (2)
Kaliteli işlerin ilgi görmesine çok seviniyorum, haftaya özetli ve uzun yayınla +6 reytinge bile çıkar.(Kaynak: denizz19)
Evet aynı model gelir bunun adı da Bir Anadolu Masalı olurFinal olmayacak diyorum şimdilik olsa da yenisi gelir bu tür dizilerin![]()