26 Eylül 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Benzemez Kimse Bize | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Yargı çok iyi yükselmiş. 2. bölümü daha izlemedim ama yine iyi bir bölümmüş. Haftaya 6'yı rahat geçer.

Teşkilat da geçen sezondan kalan diğer işlerde olduğu gibi düşüşle açmış sezonu ama oranları yine de çok iyi.

İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı bu reytinglerle 5 ya da 6. bölümde final yapar gibi. UŞM yerine de Elkızı gelir büyük ihtimalle.

Yargı çok iyi yükselmiş. 2. bölümü daha izlemedim ama yine iyi bir bölümmüş. Haftaya 6'yı rahat geçer.

Teşkilat da geçen sezondan kalan diğer işlerde olduğu gibi düşüşle açmış sezonu ama oranları yine de çok iyi.

İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı bu reytinglerle 5 ya da 6. bölümde final yapar gibi. UŞM yerine de Elkızı gelir büyük ihtimalle.
Hadi gözün aydın Sedef hasretin bitiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yargı gayet güzel yükselmiş. Diziyi izlemedim ama yorumlar olumlu, bu hafta netten ilk iki bölümü izleyebilirim :A

Teşkilat yeni sezonu en iyi açan dizilerden olmuş. TRT marifetiyle kısa sürede 10 reytinglere çıkar :F

Geri kalan 3 diziden biri için final kararı alındı, diğerleri de 1-2 haftaya biter. Bu sezon tam kıyım sezonu olacak :A :A

yargı dizisinin tekrarı ve özeti ilk 10da yer almış. dizi çok başarılı gidiyor. dün akşam soluksuz izledik. pınar deniz bu hafta döktürdü. haftaya kaan urgancıoğlu'nda sıra.
tabi teşkilatı geçip zirvede yer alma ihtimali zayıf.
fox ve show tv dizilerine geçmiş olsun.

Yargı'nın fragmanlarını gördükten sonra bu dizi bu soğuklukla hele ki pazar günü tutmaz, sosyal medya balonu çıkar demiştim ama yanıltmayı başardı. Bu kadar izleneceğini sanmıyordum ama eli yüzü düzgün bir iş olarak tutmasına sevindim. Tekrarı da bayağı iyi gitmiş. Kanal D ve Ay Yapım ortaklığı bu başarının ardından yeni projelerle devam edecek gibi duruyor. Salı günü EHHŞ'den de aynı yükselişi bekliyoruz. :Z

UŞM'nin FOX'un ilk harcanan dizisi olacağı kesinleşti. Ona da özellikle Total'in favorisi olur gözüyle bakıyordum ama neyi hatalı yaptılarsa iki haftadır düşüyor. Karar için biraz daha beklenir ama bu saatten sonra belini doğrultması çok zor.

İçimizden Biri için bütün hafta boyunca elli tane tekrar verildi ama işe yaramadığı gibi iyice batmış. Süreç Film'in diğer dizisi Yalancı 1 reyting artarak bir nebze umut verdi ama bu işten hiç umut yok. Yeni Gelin ve Kuzey Yıldızı izleyicisini yakalayamamış olması ilginç.

ATV'de şimdilik yeni dizi olmadığı (Destan var ama hafta içi olur) için İkimizin Sırrı'nı muhtemelen 13'e tamamlayıp öyle bitirirler. Aras Aydın'ı başrole koyup başarı beklemek de ne bileyim. :A

Teşkilat da sezonu açan dizilerin reyting kaybından nasibini almış ama havalar soğudukça yine çift haneleri göreceği kesin.

Bülent Ersoy sakin durunca Benzemez Kimse Bize düşmüş. :A Reyting istiyorlarsa ilk bölüm skandallarını tekrar görmeliyiz. :A
Sanki benzemez kimse bize ilk bölüm rekor kırdı :F

Yargı'dan kimse bu oranları beklemiyordu başlamadan önce, büyük tebrikler. Senaryo izletiyor bir işi bu tescillendi artık.

UŞM senaryo anlamında istenileni veremediği için seyirci kaçmaya devam etmiş, ben epey iyi oranlar alır diyordum ama hayal kırıklığı oldu.

İçimizden Biri Cumartesi olmalıydı, belki o zaman da diğer iki Süreç dizisi gibi yüksek oranlar almazdı ama kendi yağında kavrulurdu diye düşünüyorum. Dizi berbat gidiyor, bu kadar izlenmemesi büyük fiyasko.

İkimizin Sırrı son iki haftadır yeni rakiplerle iyi olmayan oranlarını iyice kaybetti, kanal faktörüyle 13'ü görür. Başroller felaket seçimlerdi zaten.

Bülent Ersoy'un programı da berbat sonuçlar almış muhtemelen 13'te fişi çekilir, Star'da hiçbir şey izlenmiyor artık, seyirciler iyice uzaklaştı.