Yani düşeceği kesin ama en azından 4 falan alsa yeter.'Öğretmen' dizisi bakalım reyting alacak mı, umarım yeni bir 'Ramo' etkisi yaratır. 'Babil' etkisi de yapabilir..
Yani düşeceği kesin ama en azından 4 falan alsa yeter.'Öğretmen' dizisi bakalım reyting alacak mı, umarım yeni bir 'Ramo' etkisi yaratır. 'Babil' etkisi de yapabilir..
Evet yeni yeni başlamıştım. Bugün çok yoğundum ve konu gecikmesin diye acele açıp çıktım 😊Konunun içini zenginleştirebilirsin bence.
Örneğin;
İlk 2 bölümünde beklentinin altında kalan İyi Günde Kötü Günde 3. bölümüyle yükselişe geçecek mi?
Yeni sezonuyla hayal kırıklığı yaratan Zümrüdüanka bu hafta nasıl bir performans gösterecek?
Vs vs
Hepsi ve daha fazlası saat 10.15'te Fav10.Net'de!
Yapmıştın sanırım daha önce buna benzer bir şey
zümrüdüanka özeti daha fazla izlendi..Evet yeni yeni başlamıştım. Bugün çok yoğundum ve konu gecikmesin diye acele açıp çıktım 😊
Genelde sonuç günü yorum yazmaktayım
Doğrudur bakmadım daha.zümrüdüanka özeti daha fazla izlendi..
tm açbakalım uykusnuDoğrudur bakmadım daha.
Birazdan ekleyeceğim tabloyu. Uykum açılsın
1 saat geri ya bizimki oyüzden saatler çakışıyor. 1 ay sonra farkımız 2 ye çıkacak. Biz 2 saat geride olacağıztm açbakalım uykusnu
aynen saat farkı var..doğrudur.1 saat geri ya bizimki oyüzden saatler çakışıyor. 1 ay sonra farkımız 2 ye çıkacak. Biz 2 saat geride olacağız
Neyse yavaştan hazır edeyim