dememiş miydim çift haneyi karagül görecek diye @china_shangai
medcezirde tutuklanma falan olmuş niye artmamış acepyoksa kitlenin ergen aşka bağlılığı mı @Forumdash
rıza baba kötü gitmiş ne dersin @pompy bir oyun mu dönüyor
Çift hane hayal olur. Güllerin Savaşının tekrarları 3 reytingi geçiyor, yeni bölüm 5 anca alıyor.Reaksiyon gece 02:20 tekrar total abc1 &11share ab &15.14 share çok iyi bu hafta uzun ozetli yayinlanırsa ab çift haneleri rakamlara ulasır
dememiş miydim çift haneyi karagül görecek diye @china_shangai
medcezirde tutuklanma falan olmuş niye artmamış acepyoksa kitlenin ergen aşka bağlılığı mı @Forumdash
rıza baba kötü gitmiş ne dersin @pompy bir oyun mu dönüyor
Ne bileyim şaşırdım ilk haftaki oranları görünce o fragmandan sonra izlenmediyse demek ki kanal D izleyicisi total sevmiyor.Şu sözler duyulupta izlenmezmi ben radyoda duymuştum .
bakmak lazımÇift hane hayal olur. Güllerin Savaşının tekrarları 3 reytingi geçiyor, yeni bölüm 5 anca alıyor.
o replikte, kaza sahnesi de harikaydı. herkesi mest ettii.B
Ne bileyim şaşırdım ilk haftaki oranları görünce o fragmandan sonra izlenmediyse demek ki kanal D izleyicisi total sevmiyor.Şu sözler duyulupta izlenmezmi ben radyoda duymuştum .
(Bana anne demiyeceksin
Peki sana ne diyeyim? Bana Artık Hicran DE)
guççuk kelin izleniyor ama ... (Ama haklısın OHB 'se ağır dram )o replikte, kaza sahnesi de harikaydı. herkesi mest ettii.bende şaşımıştım ilk rakamlarına total 4 ab 5 bekliyordum. lakin günü çok yanlış hala ısrarla diyorum, hafta sonu için fazla ağır bi dram.
ilk bölümler biraz romantik komedi havasında, lakin ilerki bölümlerde yoğun dramla karşılaşacağız orası belli.guççuk kelin izleniyor ama ... (Ama haklısın OHB 'se ağır dram )
Sahi fragmandaki gibi duygusal mı dizi ?
Hımm demekk ki o yüzden düşük başlamış ..Ovvvv şimdi baktım da Ab'de 2. olmuş fark etmemiştim .O zaman yükselme şansı var herhaldeilk bölümler biraz romantik komedi havasında, lakin ilerki bölümlerde yoğun dramla karşılaşacağız orası belli.
aynen, bu hafta az da olsa yükselme bekliyoruz.Hımm demekk ki o yüzden düşük başlamış ..Ovvvv şimdi baktım da Ab'de 2. olmuş fark etmemiştim .O zaman yükselme şansı var herhalde
Ne o öyle her cümle'nin sonunda sinsi sinsi gülüyosunKaragül çift haneli gören yeni sezonun ilk dizisi oldu ve farkını ortaya koydu. Dizi haftalıklardada ilk sırada yer alacaktır yine. Ayrıca Ab'de de çok başarılı. Yakında Medc ezir'i oradanda itikler 2.liğe doğru.
Medcezir tüm total oyunclara rağmen yükselememiş. Dizi Ab'de 7'de hala yani o fragmana çok kıt reytingler bunlar.
Arka Sokaklar fırsat bulup yükselemedi bir türlü. Ab'de zaten 3.5 reyting. Çok yetersiz. Şu Şeref Meselesi artık Cuma'ya gelir.Medcezir'le Ergenler dünya savaşı başlar.@beyazsoy 'da çok merak ediyor böylesin.
1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk Karagül'den istifade edip artmış Ab'de ve totalde. Devamı gelir umarım.
Diğer yarım bence Atv'ye eter. Fazlasını istemesin bence.
Her zamanki haliNe o öyle her cümle'nin sonunda sinsi sinsi gülüyosun
Ne o öyle her cümle'nin sonunda sinsi sinsi gülüyosun
Her zamanki hali
Ne mutluluğu Medcezir'cilerin hayalleri niye suya düşsünkiiMutluluktan ve Medcezir'cilerin hayallerinin suya dümesinden dolayı.
Neyse.ss
Doğru tespitHer zamanki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?