26 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Ab'de fark 0,..'larda totalde 2'ye katlanmış reytingler daha ne olsun.:A
Total'de zaten Karagül'ün aşikar 1'inci olacağı ab'de ise hala lider ama tabi kaybedebilir belli olmaz iyi gidiyor abarttığın kadar bişey yok ortada

Şer ittifakına gözlerimi kapatarak taş atana gül atma erdemini kendime katıyorum. İyi günler.:A
Ne diyon la gine çiçekli laflar söylemeye başladı gine kaç bakalım sanada iyi geceler

Çok güzel bozuldu , istediğini söyle deme bence :)
Ben diyim sen deme o zaman :D

Total'de zaten Karagül'ün aşikar 1'inci olacağı ab'de ise hala lider ama tabi kaybedebilir belli olmaz iyi gidiyor abarttığın kadar bişey yok ortada

Ne diyon la gine çiçekli laflar söylemeye başladı gine kaç bakalım sanada iyi geceler

Yine 5'lere düşecek gibi Medcezir.:A Abartılan zaten Karagül'ün sıçrantısı Medcezir'i abartamıyoruz.:A

Aynen ben birdaha o şahsiyet hakkında bir yorum yapmayacağım. :)

Hicran ile ne ilgisi var.:F Üstteki sorununda bir muhattabı ben olduğum için cevap veriyorum evet kırgınım ben. Am atarı yapan o. Biraz anlamsız.:)
Hem diziyi küçük görmeye çalışıyon hemde izlediğin dizi 3-4 reyting alınca havalara uçuyosun son Hicran'la ne ilgisi var diyosun neyse bu muhabbetin yeri burası değil :noworry:

Hem diziyi küçük görmeye çalışıyon hemde izlediğin dizi 3-4 reyting alınca havalara uçuyosun son Hicran'la ne ilgisi var diyosun neyse bu muhabbetin yeri burası değil :noworry:

Aynı gün değiller o nedenle ne ilgisi var dedim ama eğer genel reytingleri değerlendireceksek evet haklısın yeri burası değil haftalıklar konusu.:)

Karagül'e tebrikler süresi uzayınca oranlarını arttırmış. Dizi böylelikle çift haneleri gören ilk dizi olmuş oldu. Bakalım başarısını sürdürebilecek mi :A

Medcezir'im dünkü müthiş bölümüyle ab'de en az 9 reyting almalıydı maalesef hak ettiği oranları alamamış. Düşsek de zirvedeyiz ab'de haftaya yükselecektir dizi. :A

Arka Sokaklar geçen haftaya göre yükselmiş ama oranlarının Kanal D'ye yetmeyeceği açık. Kanal D Cuma gününe Arkadaşım Hoşgeldin'i koyarsa iyi olur. Günün komedi açığını kapatır. Total 5, ab 7 civarı alabilir gibi ah. :)

Bu Tarz Benim ab'de çok iyi gitmiş tebrikler. :)

karagül tebrik ediyorum çift haneli reyting gören ilk dizi oldular ben izlemesemde karagülün başarılı olmasını istiyorum herzaman 😉😉😉

medcezir ayy inanmıyorum böyle bir dizinin nasıl izlendiğine inanamıyorum izlemeye çalısıyorum ama 5 dakika bile dayanamıyorum insanlarda nasıl bir zevk anlayışı var hiç anlayamıyorum 😳😳😳

diğer yarım artık bitmeli bence çok konu dışına çıktılar ve artık izlenmiyor bu dizi yanı kabul etmek lazım bence 🙄🙄🙄

ahhh benim sincaplarım 16.sırada bitirmişler totelde 2.68 güzelde bir reyting almışlar:love1: