Bozulur şimdi arkadaşNe mutluluğu Medcezir'cilerin hayalleri niye suya düşsünkii
Doğru tespit
Bozulur şimdi arkadaşNe mutluluğu Medcezir'cilerin hayalleri niye suya düşsünkii
Doğru tespit
Ne mutluluğu Medcezir'cilerin hayalleri niye suya düşsünkii
Doğru tespit
O bozulmaz ne söylersek söyleyelim istediğini söyleBozulur şimdi arkadaş
Ne mutluluğu Medcezir'cilerin hayalleri niye suya düşsünkii
Doğru tespit
Çok güzel bozuldu , istediğini söyle deme benceO bozulmaz ne söylersek söyleyelim istediğini söyle
Total'de zaten Karagül'ün aşikar 1'inci olacağı ab'de ise hala lider ama tabi kaybedebilir belli olmaz iyi gidiyor abarttığın kadar bişey yok ortadaAb'de fark 0,..'larda totalde 2'ye katlanmış reytingler daha ne olsun.
Ne diyon la gine çiçekli laflar söylemeye başladı gine kaç bakalım sanada iyi gecelerŞer ittifakına gözlerimi kapatarak taş atana gül atma erdemini kendime katıyorum. İyi günler.
Ben diyim sen deme o zamanÇok güzel bozuldu , istediğini söyle deme bence
Total'de zaten Karagül'ün aşikar 1'inci olacağı ab'de ise hala lider ama tabi kaybedebilir belli olmaz iyi gidiyor abarttığın kadar bişey yok ortada
Ne diyon la gine çiçekli laflar söylemeye başladı gine kaç bakalım sanada iyi geceler
Ben diyim sen deme o zaman
Aynen ben birdaha o şahsiyet hakkında bir yorum yapmayacağım.Total'de zaten Karagül'ün aşikar 1'inci olacağı ab'de ise hala lider ama tabi kaybedebilir belli olmaz iyi gidiyor abarttığın kadar bişey yok ortada
Ne diyon la gine çiçekli laflar söylemeye başladı gine kaç bakalım sanada iyi geceler
Ben diyim sen deme o zaman
Siz küsmüsünüz hayırdırAynen ben birdaha o şahsiyet hakkında bir yorum yapmayacağım.
Hicran'ı geçiyor ya sen ona bakYine 5'lere düşecek gibi Medcezir. Abartılan zaten Karagül'ün sıçrantısı Medcezir'i abartamıyoruz.
Siz küsmüsünüz hayırdır
Hicran'ı geçiyor ya sen ona bak
Hem diziyi küçük görmeye çalışıyon hemde izlediğin dizi 3-4 reyting alınca havalara uçuyosun son Hicran'la ne ilgisi var diyosun neyse bu muhabbetin yeri burası değilHicran ile ne ilgisi var. Üstteki sorununda bir muhattabı ben olduğum için cevap veriyorum evet kırgınım ben. Am atarı yapan o. Biraz anlamsız.
Hem diziyi küçük görmeye çalışıyon hemde izlediğin dizi 3-4 reyting alınca havalara uçuyosun son Hicran'la ne ilgisi var diyosun neyse bu muhabbetin yeri burası değil
Lastik patladı mı izleyemedim.Medcezir o bölümle düştüyse diyecek birşey yok.
vadidede oynamışAcı hayatta oynuyordu ordan hatırlıyorum çok iyi oyuncu.
Acı hayatta oynuyordu ordan hatırlıyorum çok iyi oyuncu.