26 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

@MelankoliK dizi de fragmanları kadar güzel ve sağlam ilerliyor. :) zamanla açılıp yükselecektir. :)

@xemrexxx ama o oyun haftaya bozulcak ekibin infaz kararı çıktı ve birisi vurulcak haftaya ya Yasemin yada deniz yasemin Türkiye güzeli ikincisi oldu gercek hayatta 31 Mayıs'ta
dememiş miydim çift haneyi karagül görecek diye @china_shangai :A

medcezirde tutuklanma falan olmuş niye artmamış acep (b) yoksa kitlenin ergen aşka bağlılığı mı @Forumdash :A

rıza baba kötü gitmiş ne dersin @pompy bir oyun mu dönüyor:F

Haftaya vurulma var ya Yasemin ya deniz Yasemin gercek hayatta Türkiye güzeli ikincisi var konu tam ABlik konu
dememiş miydim çift haneyi karagül görecek diye @china_shangai :A

medcezirde tutuklanma falan olmuş niye artmamış acep (b) yoksa kitlenin ergen aşka bağlılığı mı @Forumdash :A

rıza baba kötü gitmiş ne dersin @pompy bir oyun mu dönüyor:F

Karagül sezonun ilk çift rakamını yakalamış oldu böylece. :) Büyük tebrikler dünkü bölüm çok durgundu sonu güzeldi beklemiyordum bu kadar :)

Arka Sokaklar yükselmiş Total 5 reytinge gelmiş :) Ab 3.5 e gelecek inş :)

Medcezir genel olarak bu sezon çok düştü , dizi geçen sezon AB 8-9 alıyordu , Total 8-9 du yine hatırladığım kadarıyla düştü. Star Tv kötü bir sezon geçiriyor desek yeridir.

Diğer Yarım da berbat gitmiş , Atv için berbat bir sezon daha.

B
@MelankoliK dizi de fragmanları kadar güzel ve sağlam ilerliyor. :) zamanla açılıp yükselecektir. :)
Ne bileyim şaşırdım ilk haftaki oranları görünce o fragmandan sonra izlenmediyse demek ki kanal D izleyicisi total sevmiyor.Şu sözler duyulupta izlenmezmi ben radyoda duymuştum .
(Bana anne demiyeceksin
Peki sana ne diyeyim? Bana Artık Hicran DE :T )

B

Ne bileyim şaşırdım ilk haftaki oranları görünce o fragmandan sonra izlenmediyse demek ki kanal D izleyicisi total sevmiyor.Şu sözler duyulupta izlenmezmi ben radyoda duymuştum .
(Bana anne demiyeceksin
Peki sana ne diyeyim? Bana Artık Hicran DE :T )
o replikte, kaza sahnesi de harikaydı. herkesi mest ettii. :) bende şaşımıştım ilk rakamlarına total 4 ab 5 bekliyordum. lakin günü çok yanlış hala ısrarla diyorum, hafta sonu için fazla ağır bi dram.

o replikte, kaza sahnesi de harikaydı. herkesi mest ettii. :) bende şaşımıştım ilk rakamlarına total 4 ab 5 bekliyordum. lakin günü çok yanlış hala ısrarla diyorum, hafta sonu için fazla ağır bi dram.
guççuk kelin izleniyor ama ... (Ama haklısın OHB 'se ağır dram )
Sahi fragmandaki gibi duygusal mı dizi ?

ilk bölümler biraz romantik komedi havasında, lakin ilerki bölümlerde yoğun dramla karşılaşacağız orası belli. :(
Hımm demekk ki o yüzden düşük başlamış ..Ovvvv şimdi baktım da Ab'de 2. olmuş fark etmemiştim .O zaman yükselme şansı var herhalde :(

Karagül yükselişte. Kışın gelmesiyle daha da artacaktır. Arka Sokaklar toparlayamıyor. 1 Erkek 1 Kadın 1 Cocuk dun gece nerdeyse 12 de başlamasına rağmen fena gitmemiş.

Karagül çift haneli gören yeni sezonun ilk dizisi oldu ve farkını ortaya koydu. Dizi haftalıklardada ilk sırada yer alacaktır yine. Ayrıca Ab'de de çok başarılı. Yakında Medc ezir'i oradanda itikler 2.liğe doğru.:A

Medcezir tüm total oyunclara rağmen yükselememiş. Dizi Ab'de 7'de hala yani o fragmana çok kıt reytingler bunlar.:A

Arka Sokaklar fırsat bulup yükselemedi bir türlü. Ab'de zaten 3.5 reyting. Çok yetersiz. Şu Şeref Meselesi artık Cuma'ya gelir.:A Medcezir'le Ergenler dünya savaşı başlar.:A @beyazsoy 'da çok merak ediyor böylesin.:A

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk Karagül'den istifade edip artmış Ab'de ve totalde. Devamı gelir umarım.

Diğer yarım bence Atv'ye eter. Fazlasını istemesin bence.:A

Medcezir'in dünkü bölümü güzeldi ve reytinglerde de gayet iyi gitmiş. Senaryosu yeniden durgunlaşmazsa ortalama 6-7 reytinglerle devam eder.

Karagül yine harika reytingler almaya devam ediyor.

3 Adam yeni kanalında düşük reytingler alıyor. Program eğer Star'da Medcezir'den sonra ekrana gelmiş olsaydı şimdi A/B'de 5+ reytingi vardı.

beyaz karanfil bu güne gelirse tüm dengeleri dağıtır
cuma günleri tv yi bile açmıyorum izleyecek bişey bulamıyorum

Karagül çift haneli gören yeni sezonun ilk dizisi oldu ve farkını ortaya koydu. Dizi haftalıklardada ilk sırada yer alacaktır yine. Ayrıca Ab'de de çok başarılı. Yakında Medc ezir'i oradanda itikler 2.liğe doğru.:A

Medcezir tüm total oyunclara rağmen yükselememiş. Dizi Ab'de 7'de hala yani o fragmana çok kıt reytingler bunlar.:A

Arka Sokaklar fırsat bulup yükselemedi bir türlü. Ab'de zaten 3.5 reyting. Çok yetersiz. Şu Şeref Meselesi artık Cuma'ya gelir.:A Medcezir'le Ergenler dünya savaşı başlar.:A @beyazsoy 'da çok merak ediyor böylesin.:A

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk Karagül'den istifade edip artmış Ab'de ve totalde. Devamı gelir umarım.

Diğer yarım bence Atv'ye eter. Fazlasını istemesin bence.:A
Ne o öyle her cümle'nin sonunda sinsi sinsi gülüyosun :D