26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

6.15 almış aramızda kalsın
ryan kardeşlerin büyüğü de geldi kel fodul bir şey köfte gibi kızar biber gibi patla kanal d nerede jr.bourne un karizması nerede bu adam

demek aramızda kalmasın kurtlardan çok az reyting kapabiliyormuş

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 6.71 2) TRT1: 6.22 3) STAR: 6.15 4) FOX: 3.41 5) KANALD: 3.28
Star tv çok büyük hata yapıyor bence.
Aramızda Kalsını 23.00 a kadar uzatmalı zkfo bitincede oranlarını arttırabilir böylece.
Reytinglerine baktığımızda kvp dan etkilenmediğini görüyoruz.ah star ahhh
Diziyi izledim şimdi siteden yine izlicem

KURTLAR VADİSİ 11 RATİNGİ AŞTI.REKORA KOŞUYOR.

rating kurdu coştu
bakıp bakıp gülüyorum gören de böyle bitmesin falan 11 aldı sanır
@mrt-06

o konuda pek katılmıyorum
senaryo donuk google translate ile yapılıyor oyuncularda kabahat yok
Engin Hepilerin senaryosunu acaba nerde traslete ediyorlar o bayagı sıcak oynuyor. bereninkide ordan translate etsinler o zaman ))))))

nejat ın etkisi daha az asıl nedeni hala çok kötü isimlerin seçilmesi
bu bölüm bir kere daha anlaşıldı o karı nasıl berenin annesi olur maşallah evlatlık mı almış
Hmm. Bakalım Kanal D ne kadar yayınlayacak diziyi. Gerçi aldığı oranlar diğer dizilerinin oranlarından çok da farklı değil. Belki Perşembeye Kıvanç'ın dizisini koyar Kanal D.

Engin Hepilerin senaryosunu acaba nerde traslete ediyorlar o bayagı sıcak oynuyor. bereninkide ordan translate etsinler o zaman ))))))
beren ramiz dayı gibi konuşuyor her bölüm millete garip geliyor türkiye kadın kısmısı hiç öyle deyimler sözlüğü gibi konuşur mu millete garip geliyor

Hmm. Bakalım Kanal D ne kadar yayınlayacak diziyi. Gerçi aldığı oranlar diğer dizilerinin oranlarından çok da farklı değil. Belki Perşembeye Kıvanç'ın dizisini koyar Kanal D.
sanmıyorum hele ki perşembeye acun geri gelirse kıvanç ın diziyi ateşe atmazlar

Ya arkadaşlar intikam revenge dizisinden alıntı değilmi?Benim bildiğim önce revengenin bitmesi ardından intikamın ona göre bölüm çekmesi gerekiyor yanlışmıyım yani intikamın finali revengenin finali gibi olması gerekmiyormu?