Asıl bu sezon izlemelisinBu sezon hiç izlemedim ama ilk sezondan dolayı yorum yaptım.
Asıl bu sezon izlemelisinBu sezon hiç izlemedim ama ilk sezondan dolayı yorum yaptım.
İzliyordur izliyordurMaç kitlesinin HYS izlediğini sanmıyorum.
Neresi bomba be git Akasya Durağı izle o bile daha heyecanlıAsıl bu sezon izlemelisinBomba bomba
Belki yine yazın tekrarlarını bakarım.Asıl bu sezon izlemelisinBomba bomba
Hoştt 2.sezondan daha iyi gidiyor reytinglerden de belli çatlaNeresi bomba be git Akasya Durağı izle o bile daha heyecanlı
Avatarın yakışmış tam uyum içerisindesin.İzliyordur izliyordur
Yaza kadar bekleyerek çok şey kaybedebilirsinBelki yine yazın tekrarlarını bakarım.
Yapacak bir şey yok şuan izleyecek imkanım yok.Yaza kadar bekleyerek çok şey kaybedebilirsin
Dün partyde idim. Pazartesi yapıcam.Keşke sen de yayınlasaydın.
Ellerinde Ender Çelebi gibi bir diva olmasa 2.5 haftaya final yaparlar da şanslılarHoştt 2.sezondan daha iyi gidiyor reytinglerden de belli çatla
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi komedi karakteri tabi ki yakışacakAvatarın yakışmış tam uyum içerisindesin.
Tamam işte aynı fikirdeyizEllerinde Ender Çelebi gibi bir diva olmasa 2.5 haftaya final yaparlar da şanslılar
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi komedi karakteri tabi ki yakışacak
İsterse Tarkan’dan alsın FOX artık zirvede olmayan işlerine acımıyor. 2 tane daha romantik komedinin olduğu günde de daha fazla yükselemeyeceği için 6 hafta bile kalamayacak. Ay keyfim yerine geldi.BAH'ın maliyetiyle HYS'nin aynı değil ayrıca HYS ürün yerleştirme alıyor Redbull'dan.
Kuzey Yıldızı o dizinin üstüne toprağı atmış resmen tebrikler size de.Evet beklenen analiz geldi.
İsterse Tarkan’dan alsın FOX artık zirvede olmayan işlerine acımıyor. 2 tane daha romantik komedinin olduğu günde de daha fazla yükselemeyeceği için 6 hafta bile kalamayacak. Ay keyfim yerine geldi.
Kuzey Yıldızı o dizinin üstüne toprağı atmış resmen tebrikler size de.Ama AB’de bu kadar yükselmesinin bir nedeni de BAH’ın yokluğu kabul et.
Bizim reyting konusunun da hitleri yükseldi kısa zamanda 1000 hiti geçtik, ziyaretçilerimiz Aserat'ın intikamını bekliyormuş. Bizim de reytingimiz yükseldi yani, böyle birkaç entrika daha bulmamız lazım forum için.Hoştt 2.sezondan daha iyi gidiyor reytinglerden de belli çatla
Bilmiyorum ama konu bugün coşuyor, 60 ziyaretçiydi 1 saat önce.Her Yerde Sen fanları sayesindedir.
Bitmesine rağmen güzellik getirmeye devam eden BAH'ın gücü.
Bu da bir bakış açısı tabii.Bitmesine rağmen güzellik getirmeye devam eden BAH'ın gücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?